Přejít na obsah

BIKE [2007-2020]

Doporučené příspěvky

Odesláno

Já taky ne ;-) ... Vzal jsem Authora na 26 a jsem spokojený mooooc. Vyjedu všechno, přejedu všechno, sjedu všechno, takže dokud 29 nezkusím, tak jsem v pohodě :D

Odesláno

Já taky ne ;-) ... Vzal jsem Authora na 26 a jsem spokojený mooooc. Vyjedu všechno, přejedu všechno, sjedu všechno, takže dokud 29 nezkusím, tak jsem v pohodě :D

Presne tak jak pises az zkusis pochopis a 26 prodas :-)

Odesláno

Dik. Ja nejak nechapu o co v tom 29 hypu jde, takze me to nechava klidnym... :)

Byl jsem do lonskeho roku zastancem 26 uz ne mam 29 a je to bomba prostupnost terenem rychle tak ze never pochybovacum jsou to lide kteri zadnou 29 poradne nejezdili :-)

Odesláno

Měl jsem dost času blbnout na 29" a nechává mě absolutně chladným:-) ale tím samozřejmě neříkám že je blbá, ale mě prostě nesedí....

Odesláno

Byl jsem do lonskeho roku zastancem 26 uz ne mam 29 a je to bomba prostupnost terenem rychle tak ze never pochybovacum jsou to lide kteri zadnou 29 poradne nejezdili :-)

přesně, taky už bych neměnil
Odesláno (upraveno)

29 jede!?

I když teda já bych zajezdil ted na čemkoliv.Dneska sem byl kola zkouknout aspoň v garáži když už nemúžu jezdit.Se těšim až to zas pude.Jen nevim jestli se těšim víc na bajk nebo na žiletku:-)

Upraveno uživatelem Klabrdon
Odesláno

tak já dnes vyrazil po práci si vyčistit hlavu...počasí nádherný,jen toho hmyzu by nemuselo tolik být...kdo to má pořád žrát :lol2:

po cca 18km mi nějak začlo plavat zadní kolo a jasně že defekt...naštěstí bylo pěkně,sluničko pořád svítilo takže no stress

jen nechápu kde se vzal takovej kus železa při sjezdu z lesa na polňačku

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno

Tak jsem to kolo koupil, cestou domu k nemu prikoupil SPDckove boty a poprve v zivote jsem vyjel s SPD na testovaci jizdu.18km za 40 minut. Jede to krasne, kolo je skoro cele z karbonu, jako pirko, ale na ty pedaly si budu muset zvyknout. Trva mi strasne dlouho to zacvaknout :)

Odesláno

Jednu sezonu jsem měl SPD, pak jsem koupil šlehače a od té doby naprostá spokojenost už bych SPD nechtěl. Rozhodně se lepší zacvakávají. Proč máte většinou SPD?

Odesláno

ale ako ti bude trvat to vycvaknut ... :lol2:  , mozno aj lišaj kupis 

to chce len zvyk 

Vycvak je v pohode, ale dostat to tam bude chtit trochu cviku. Zkousim spicku a zaklapnout, ale vzdycky tak na podesaty. Vopruz.
Odesláno

Jednu sezonu jsem měl SPD, pak jsem koupil šlehače a od té doby naprostá spokojenost už bych SPD nechtěl. Rozhodně se lepší zacvakávají. Proč máte většinou SPD?

mám taky slehace...výhoda je, ze se dají nacvaknout ze 4 stran. takže souhlas
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...