wave ceptor Odesláno 6. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 6. dubna 2016 Dnes šel Cannondale do lázní ať je na sezónu pěkně ready :-) Překvapila mě Rock Shox vidle, kluk co jezdí závodně se projel, vyzkoušel na nějaké diagnostice a řekl že netřeba servisovat, prý jde jak po másle, najeto deset tisíc. Prý se hodně zlepšili, takže uvidíme, necháme ji na příští rok. Jsem zvědav jak zbytek kola, nelíbilo se moc hlavové složení.Na diagnostice......
African Odesláno 6. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 6. dubna 2016 Na diagnostice...... Dobře no, vzal si silnější brýle na ksicht :-)
Klabrdon Odesláno 6. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 6. dubna 2016 Kluci jezdite opatrně. V neděli sem to položil v lese do prachu. Dnes už vím, že letošní sezóna padá. Utržené vazy v rameni a zlomená kůstka na zápěstí. Ještě že sem měl helmu. To bylo kotrmelců. Jakou máš diagnózu? Já měl loni taky rameno out. Pád na žiletce,luxace AC tossy III, operace, dráty na 6 tejdnů,oréza a za necelý 3 měsíce od úrazu už sem začínal jezdit...takže přeju Ať je tvůj návrat na kolo podobně rychlej a léčba probíhá bez komplikací!
spineshank Odesláno 6. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 6. dubna 2016 Kdo by bral meridu:) :)navíc ještě 29"...to už dnes nikdo nechce přeci
OLine Odesláno 7. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 7. dubna 2016 Jakou máš diagnózu? Já měl loni taky rameno out. Pád na žiletce,luxace AC tossy III, operace, dráty na 6 tejdnů,oréza a za necelý 3 měsíce od úrazu už sem začínal jezdit...takže přeju Ať je tvůj návrat na kolo podobně rychlej a léčba probíhá bez komplikací!Díky. Tohle má snad i většina padléch cyklistů. Moje diagnoza AC luxace I.sin RIII. Nabídnuty dvě možnosti: konzervativní terapie (když nezabere, tak pod kudlu) nebo kudla rovnou. No na stůl nechci, ješitnej su dost. A ty 3měsíce si přeju taky. Kurnik už v květnu sem chtěl být zase v práci.
African Odesláno 7. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 7. dubna 2016 Díky. Tohle má snad i většina padléch cyklistů. Moje diagnoza AC luxace I.sin RIII. Nabídnuty dvě možnosti: konzervativní terapie (když nezabere, tak pod kudlu) nebo kudla rovnou. No na stůl nechci, ješitnej su dost. A ty 3měsíce si přeju taky. Kurnik už v květnu sem chtěl být zase v práci.Přeji ti rychlé uzdravení bez následků :-) Úrazy hold k tomu patři, mohl bych dlouze vyprávět...
African Odesláno 7. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 7. dubna 2016 No vyprávěj Afri.U mě to bylo hlavně dříve spojené s lezením, asi nejhorší byla urvaná pata, dvě operace, dva roky pajdání :-) Velmi se to povedlo, dnes nevím která to byla už pomalu noha, no a pak zlomeniny, přetrhnuté vazy a nespočet otřesů mozku a vyražených zubů, pohoda :-)
OLine Odesláno 7. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 7. dubna 2016 Vod tebe si vezmu příklad. Chvilu pohekám. A zpátky do života. Díky.
Klabrdon Odesláno 7. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 7. dubna 2016 Díky. Tohle má snad i většina padléch cyklistů. Moje diagnoza AC luxace I.sin RIII. Nabídnuty dvě možnosti: konzervativní terapie (když nezabere, tak pod kudlu) nebo kudla rovnou. No na stůl nechci, ješitnej su dost. A ty 3měsíce si přeju taky. Kurnik už v květnu sem chtěl být zase v práci.Já na výběr neměl, operace byla nutná takže jsem dilema řešit nemusel :-)Za 3 měsíce budeš fit a ještě letos pojezdíš, neboj :-)
African Odesláno 7. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 7. dubna 2016 Po prvním vážném úraze už to nikdy nebylo jako dříve a s každým dalším jsem brzdil. S lezením jsem seknul a se vším ostatním už pěkně slowly :-)
TLD Odesláno 7. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 7. dubna 2016 Dopoledne, nez zacne .... na necele dve hodky sup do lesa. Dobry. Kratasky, dres, jak v lete To blbnuti v lese za barakem me bavi, akorat jsem vic na krovkach nez v sedle
Rifik Odesláno 7. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 7. dubna 2016 Já byl ráno namlsaný sluníčkem, že odpoledne vyrazím a už tu kropí, tak nic :-) Sent from my iPhone using Tapatalk
TLD Odesláno 7. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 7. dubna 2016 Rifik,proto jsem jel dopo. Psal jsem nez zacne c.h.c.a.t, a ono se to vyteckovalo. Afri,ja mam uz hotovo:).
Rifik Odesláno 7. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 7. dubna 2016 Jako kdyby na ch*ca*ní bylo něco zlýho :-) já bych ten filtr sprostých slov zrušil.
Návštěvník Odesláno 7. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 7. dubna 2016 Ty jako dělat nebudeš? Už mě štveš Souhlasím. Nemáte někdo zkušenost s touhle značkou ? Asi je přechodně vezmu, celkem se mi líbí, váha je v pohodě a mají pro mě tak ideální profil http://www.cyklobazar.cz/inzerat/90834/nemecka-zavodni-galuskova-kola-a-xus-50mm-1310-gramu
kupko Odesláno 7. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 7. dubna 2016 Ty jako dělat nebudeš? Už mě štveš Me taky uz poradne stve :-) a ja furt v praci a na kolo se dostanu 2 krat za tyden :-(
Doporučené příspěvky