spineshank Odesláno 23. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2016 Pěkně si ji vystajloval spolu s kolem...parádně ji to sluší Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akam Odesláno 23. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2016 42km po práci, už mi to chybělo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiřina Odesláno 23. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2016 Já jsem dneska trénoval kopce s malou :-) 20160523_183319.jpg 20160523_183023.jpg Se ji nediv chudine Koukam paradnice po mne Odesláno z mého GT-I9195I pomocí Tapatalk Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sacíbagr Odesláno 23. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2016 K víkendu na Králičáku. Moc fajn, jen víc takových akcí.... V mém případě když zdraví dovolí rád si dám repete. Po mém příjezdu byli kluci odjetí tak jsem si dal sólo výstup.......Palomino - supr! Škoda, že Maverick už není.Dnes bylo dobře. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_2002 Odesláno 24. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2016 Výlet Golčův Jeníkov > Litomyšl. 100 km uteklo jako voda. Možná jen kdyby v železných horách nepršelo a nebylo 6°C tak by to bylo bezva :-) Škoda jen, že díky stavbě domu je na kolo tak málo času. Vždycky když řeknu, že se chci projet tak manželka ukáže na tůčko ..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 24. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2016 pro ty co vozí 29" super kuphttp://www.bike-forum.cz/bazar/inzerat/10322-2-plaste-schwalbe-rocket-ron-evo-tl-easy-snakeskin-29x2-25-kevlar-nejete Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_2002 Odesláno 24. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2016 Jsou pryč A to by se mi zrovna docela hodily No nic, vyzkouším ty Thunder Burt, co jsem plánoval předtím :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dex Odesláno 24. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2016 pro ty co vozí 29" super kuphttp://www.bike-forum.cz/bazar/inzerat/10322-2-plaste-schwalbe-rocket-ron-evo-tl-easy-snakeskin-29x2-25-kevlar-nejeteDiky moc za tip! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 24. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2016 Jsou pryč A to by se mi zrovna docela hodily No nic, vyzkouším ty Thunder Burt, co jsem plánoval předtím :-)tak na sucho ty buřty budou asi hodně dobrý a rychlý....jen nesmíš vletět do nějakýho blatíčka..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kupko Odesláno 24. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2016 Jsou pryč A to by se mi zrovna docela hodily No nic, vyzkouším ty Thunder Burt, co jsem plánoval předtím :-)Thunder Burt to jsou strasne plaste :-( jsou jen na sucho zadny sterk cistokrevne uavodni plaste tenke a lehke jako papir a jinak uplne na nic jezdil jsem je za me vyhozene penize raci RR. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kupko Odesláno 24. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2016 Jinak jeste ke Kralicaku najeto neco kolem 120km 4 lide a zadnej defekt :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 24. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2016 jsou k vidění nějaký fotky? Třeba na rajčeti nebo tak? Rád bych se pokochal.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kupko Odesláno 24. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2016 jsou k vidění nějaký fotky? Třeba na rajčeti nebo tak? Rád bych se pokochal.. Né nic jsme na rajce nedavali Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kupko Odesláno 24. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2016 Ale v tomto vlakne uz nejake fotky jsou dane :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 24. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2016 jsou k vidění nějaký fotky? Třeba na rajčeti nebo tak? Rád bych se pokochal.. my rajčata doma radši jime jak se na ně díváme...DD Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kupko Odesláno 24. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2016 Jo tak na tom Já doslova ujizdim chleba jednička máslo, rajče , cibule , pepř -sul :-) Odesláno z mého GT-I9195I pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 24. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2016 Mám kdyžtak na zahradě nasazený rajčata. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 24. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2016 Jo tak na tom Já doslova ujizdim chleba jednička máslo, rajče , cibule , pepř -sul :-) Odesláno z mého GT-I9195I pomocí Tapatalkjá to mám zase s ředkvickama,chleba,máslo a posolit...to je mňamka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kupko Odesláno 24. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2016 Mám kdyžtak na zahradě nasazený rajčata.Tak az je nebudes stihat jist tak dej vedet :-) dene sidelam salat +par na chleba :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kupko Odesláno 24. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2016 Pridam jednu hodinkovou :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky