Přejít na obsah

BIKE [2007-2020]

Doporučené příspěvky

Odesláno

Pěkný kolo, škoda na něj nechat prášit. Já letos taky s časem na fígu, no zítra se snad urvu a dám celodenní. Prdel už přestala bolet po králičáku, tak pohoda :-) Jinak ta svitilna vypadá dost dobře Jiřino.

Ti diky kamo. Jsem ji chtel dmes vecer vyzkouset ale zacina prset a to koleno po Kralucaku nejak zacina zlobit :/ Jeste ze jsem mel ty chranice :D

Sent from my iPhone using Tapatalk

Odesláno

Myslíš Chaveze, ne? :;-)

Teď jsem dokoukal záznam a byla to paráda. Zítřek bude hodně zajímavej.

Jo myslím :D Já jsem z toho byl tak nadšený, že jsem popletl jména, Nibali je můj oblíbenec :)

Odesláno

Ti diky kamo. Jsem ji chtel dmes vecer vyzkouset ale zacina prset a to koleno po Kralucaku nejak zacina zlobit :/ Jeste ze jsem mel ty chranice :D

Tak to je škoda jak budeš v poho tak dej fotky jak dobře sviti :-)

Odesláno z mého GT-I9195I pomocí Tapatalk

Odesláno

jo jo v batohu jim bylo dobre :-( snad to nebude nic vazneho.

Odesláno

Moje modřiny už taky získaly poslední odstín jsem barevný jak vánoční stromeček :-)

Odesláno z mého GT-I9195I pomocí Tapatalk

Za deset bludišťáků to stalo kámo :-) Na Rychlebkách zkusím padesát, to je zlomenina a nezapomeňte kluci, vrtulníček je za rovných sto bludišťáků...

Odesláno

Za deset bludišťáků to stalo kámo :-) Na Rychlebkách zkusím padesát, to je zlomenina a nezapomeňte kluci, vrtulníček je za rovných sto bludišťáků...

kamo neblbni bludistaky doufam uz vsechny mame a nove nepotrebujem :-) a hlavne ne ten za 100 jak jsme se bavily :-) ale uz se tesim jako malej jarda vsichni povine nahradni patku :-) a jiri chranice :-)

Odesláno

Kluci, kamarádi, tak hlásím že brzdy se konečně chytli a začali pořádně kousat, v zatáčce jsem šel na tlamu jak už dlouho ne. Děkuji kupko za jejich instalaci. Ale bez ourazu, pouze jsem si musel vyměnit trenky jak moc jsem se leknul :-) Přeji krásný den, u nás luxus Afrika :-)

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno

Afri,fotka cislo dve je super. Ja s lesem jeste vymeknul. Jel sem na starym biku takovou xc smycku,necelejch pade. A dobry. Zitra ten les dam:)

Odesláno

Kluci hezký fotky dáváte.Taky bych rád přispěl, ale poslední dobou se mě z toho kola slejzat  a kolo štelovat do nějaký hezký pozice prostě nechce.

Zejtra se možná hecnu:-)

Dneska parádní závěr Gira. Nibs Maglia rosa a Valverde bedna. Oběma sem to moc přál.Jsou to borci. Chaves mi je taky sympatickej, ale ten se určitě jednou vítězství na GT dočká.Určitě na to má:-)

Odesláno

tak jsem dnes tak vyrazil...rychlej švih na 2 kopečky...a 51km...bylo krásně.

Kluci, máte to krásný...Afri, paráda 

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...