varjag Odesláno 25. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2019 Tak uz mam vyzvednutou tu predelavku na 1x12, zatim cestou ze servisu dobry, nemam problem dole ani nahoře. Jsem zvedavy na terén. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 25. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2019 Bude to super, uvidíš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 25. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2019 Pro zajímavost (taky o tom uvažuju) kolik ta sranda stála? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
varjag Odesláno 25. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2019 Mam to poskladany z ruznych rad, jak jsem psal, kazeta NX, zbytek GX, prehazka X01. S montazi a malou vernostni slevou cca 15.500,-. Hodne udelala ta prehazka, stoji sestku jen sama o sobe, standardni GX je za polovic NX jeste míň. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiřina Odesláno 25. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2019 Prechazim zpatky na rimBrakes u silnicniho kola. Uz me nebavi fakt, jak lehce se muze hydraulika zavzdusnit pri transportu, myti, manipulaci, naklonu atd, zaroven rychlost konzumace brzdovejch desticek je taky docela zarazejici. Tentokrat ale pujdu do directmount.Co jsi mel za hydry prosim? Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiřina Odesláno 25. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2019 Jeste ze alespon dneska to slo Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kupko Odesláno 25. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2019 Rok a půl jsem jezdil SRAM 1/12 GX EAGLE a vrátil jsem se zase k Shimana 1/11. Odesláno z mého GT-I9195I pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 25. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2019 Rok a půl jsem jezdil SRAM 1/12 GX EAGLE a vrátil jsem se zase k Shimana 1/11.Odesláno z mého GT-I9195I pomocí Tapatalkproc ta změna ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 25. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2019 Protože tomu nerozumí :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kupko Odesláno 25. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2019 GX přehazovačka už jako nova má vůli v hlavním čepu neustále mi to svrlikalo a 6 klacku za nulkovou přehazovačku nedám jsem prostě Šimaňák :-) ta funguje naprosto přesně :-) Odesláno z mého GT-I9195I pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kupko Odesláno 25. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2019 Davide ty hade :-) Odesláno z mého GT-I9195I pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 25. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2019 Davide ty hade :-) Odesláno z mého GT-I9195I pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 26. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2019 Martas, ja budu dva roky na komplet sram na obou kolech, gx 1x11.Shimo chodilo jemneji, kdyz chodilo. Porad se to muselo ladit. Na sram sem nesahnul. Jsem spokojenej moc. A jezdim jen teren a sr.ky,takze material dostava zabrat dost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
varjag Odesláno 26. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2019 Tak jsem toho poskladanyho eagla dneska projel, cca 35 v lese, a spokojenost. Radi to presne, nebyl jedinej nproblem, prevody naprosto dostacujici, kasparek je pocitove skoro stejnej jako na trojtaliri a pokud na tom fullu nezacnu zavodit na silnici, je i nejtezsi prevod v pohode. Mam tedy vepredu 34 zubu, ne standardnich 32. To bych pro pripadneho zajemce o eagle doporucil, jestli mate alespon zakladni vykonost. Kaspar ja na tom porad fakt kaspar a do rychlosti to pomuze. Takze ja jsem zatim spokojenej. A vazil jsem si pro zajimavost kolo a s platformama, teleskopem, drzakem na piti, tezsim sedlem od sq lab, sirsima riditkama s tezsimi gripy mam na dusovejch kolech lehce pres 13 kilo, coz je super. S hlinikovym ramem. Ty teda Scott umi udelat lehky :-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kupko Odesláno 26. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2019 Martas, ja budu dva roky na komplet sram na obou kolech, gx 1x11.Shimo chodilo jemneji, kdyz chodilo. Porad se to muselo ladit. Na sram sem nesahnul. Jsem spokojenej moc. A jezdim jen teren a sr.ky,takze material dostava zabrat dost.1×11 je super není tak cihlová jako 1×12 Odesláno z mého GT-I9195I pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hator Odesláno 26. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2019 Objeveno dnes v mistnim lesiku. Lesni Workout Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 26. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2019 Dnes jsem si suprove užil světový pohár v Novém městě... Pecka atmosféra i závod...Cimbal nakonec skvělé 5.misto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 26. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2019 Máme to tady pěkné viď :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 26. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2019 Paráda to byla Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 26. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2019 Ty davové akce nějak nemusím, tak jsem dnes vyrazil do kopečků v okolí Vírské údolní nádrže, paráda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky