Přejít na obsah

BIKE [2007-2020]

Návštěvník milosklikar

Doporučené příspěvky

Mam to poskladany z ruznych rad, jak jsem psal, kazeta NX, zbytek GX, prehazka X01. S montazi a malou vernostni slevou cca 15.500,-. Hodne udelala ta prehazka, stoji sestku jen sama o sobe, standardni GX je za polovic NX jeste míň.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Prechazim zpatky na rimBrakes u silnicniho kola.

Uz me nebavi fakt, jak lehce se muze hydraulika zavzdusnit pri transportu, myti, manipulaci, naklonu atd, zaroven rychlost konzumace brzdovejch desticek je taky docela zarazejici.

Tentokrat ale pujdu do directmount.

Co jsi mel za hydry prosim?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Odkaz ke komentáři

Martas, ja budu dva roky na komplet sram na obou kolech, gx 1x11.Shimo chodilo jemneji, kdyz chodilo. Porad se to muselo ladit. Na sram sem nesahnul. Jsem spokojenej moc. A jezdim jen teren a sr.ky,takze material dostava zabrat dost.

Odkaz ke komentáři

Tak jsem toho poskladanyho eagla dneska projel, cca 35 v lese, a spokojenost. Radi to presne, nebyl jedinej nproblem, prevody naprosto dostacujici, kasparek je pocitove skoro stejnej jako na trojtaliri a pokud na tom fullu nezacnu zavodit na silnici, je i nejtezsi prevod v pohode. Mam tedy vepredu 34 zubu, ne standardnich 32. To bych pro pripadneho zajemce o eagle doporucil, jestli mate alespon zakladni vykonost. Kaspar ja na tom porad fakt kaspar a do rychlosti to pomuze. Takze ja jsem zatim spokojenej. A vazil jsem si pro zajimavost kolo a s platformama, teleskopem, drzakem na piti, tezsim sedlem od sq lab, sirsima riditkama s tezsimi gripy mam na dusovejch kolech lehce pres 13 kilo, coz je super. S hlinikovym ramem. Ty teda Scott umi udelat lehky :-).

Odkaz ke komentáři

Martas, ja budu dva roky na komplet sram na obou kolech, gx 1x11.Shimo chodilo jemneji, kdyz chodilo. Porad se to muselo ladit. Na sram sem nesahnul. Jsem spokojenej moc. A jezdim jen teren a sr.ky,takze material dostava zabrat dost.

1×11 je super není tak cihlová jako 1×12

Odesláno z mého GT-I9195I pomocí Tapatalk

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...