Gustaf Odesláno 10. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2013 dával sem za ne 1,3tis Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 10. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2013 tak to není zase tak hrozný,já se na nějaký díval ale ceny přes 2 litry což se mi zdálo za to dostjá zástanu určo u SPD,stojí pár kaček a fungují dobře Já teď přemýšlím co dělat přes zimu a koukám po nějakým spiningovém kole,ale zatím se moc v tom neorientuju Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jožan Odesláno 10. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2013 Zatím jsem tam fouknul kvalitní pedály od KTM,co jsem měl navíc a pak asi SPD,náš kámoš nás do toho nutí,na svůj Specialized si je dal,ale my jsme s Afrim tak trochu "konzervy".Teď jsem přijel z časově omezené projížďky,cca 10km po polňačkách a ejhle-bolest zad pryč!!Na KTM už to je většinou na růžovou piluli.Jsem rád,že jsem dal na radu Tomáše Čady z Redpointu v Teplicích n. M.(tam jsem kolo kupoval),který mě dopručil velikost "L",i když mých 174cm by mělo být spíše "M".Z pohledu jezdce nevidím přes konec představce řidítek na náboj,což je O.K. Přitom KTM má velikost 48,což je taky "L",ale Tomáš říkal že Cannondale má jinou geometrii. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 10. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2013 tak to není zase tak hrozný,já se na nějaký díval ale ceny přes 2 litry což se mi zdálo za to dostjá zástanu určo u SPD,stojí pár kaček a fungují dobře Já teď přemýšlím co dělat přes zimu a koukám po nějakým spiningovém kole,ale zatím se moc v tom neorientuju já myslím, že jsou dva typy...jeden stojí právě těch 1300kč a ty druhý jsou asi o litr dražší. SPDčka jsem taky měl na předchozím kole a na Gianta sem se nechal ukecat na šlehače. A fakt super, minimálně se zasíraj a zacvakneš ze všech 4 stran...takže nemusíš nohou honit pedál :-DTo já asi přezimuju bez bajkování, ale budu se snažit si prodloužit sezonu, co to půjde.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 10. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2013 tak určitě SPD jsou super a věřte že kdo zkusí nechce jinak,popř CB co tu má Gustaf prostě šlape se jinak a hlavně lípkoukal jsem ceníkovka 79990,- byla slevička?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 10. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2013 já myslím, že jsou dva typy...jeden stojí právě těch 1300kč a ty druhý jsou asi o litr dražší. SPDčka jsem taky měl na předchozím kole a na Gianta sem se nechal ukecat na šlehače. A fakt super, minimálně se zasíraj a zacvakneš ze všech 4 stran...takže nemusíš nohou honit pedál :-DTo já asi přezimuju bez bajkování, ale budu se snažit si prodloužit sezonu, co to půjde....no přes týden se na kolo za poslední týdny moc nedostanu,končím v cca 17,30 a pak to už nemá smysl,tma je moc brzo,víkendy taky nic moc buď je hnusně nebo jiná práce,tak doufám že ještě bude rozumněno já to spin.kolo ještě neobjednávám,zatím jen sonduju a zjišťuju Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jožan Odesláno 10. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2013 Nakonec daleko méně,s klukama z Redpointu je vždycky dobrá domluva. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 10. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2013 tak to je super,co jsem koukal verze bez Lefty se dá pořídit pod 40 už tak je jasný že s Lefty je to víc našel jsem okolo 65tak už jen nasadit spd a koupit pořádný boty a pak už jen jezditbtw máš tu nejhezčí kombinaci barevnou co u tohoto modelu dělaj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 10. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2013 jj, taky jsem koukal, že verze s leftynou je něco málo přes 65 k. To je slušný. Tak už se těším na první dojmy a fotky z outdooru :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 10. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2013 no přes týden se na kolo za poslední týdny moc nedostanu,končím v cca 17,30 a pak to už nemá smysl,tma je moc brzo,víkendy taky nic moc buď je hnusně nebo jiná práce,tak doufám že ještě bude rozumněno já to spin.kolo ještě neobjednávám,zatím jen sonduju a zjišťuju mno, já končím v práci v 15hod, takže si občas nějakou tu projížďku můžu dovolit...tak snad ještě počasí bude ok. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jožan Odesláno 10. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2013 Díky moc,mám z toho fakt zatracenou radost!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 10. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2013 eště aby néé...já se taky na jaře málem posral štěstím, když sem pořizoval Gianta Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 10. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2013 Díky moc,mám z toho fakt zatracenou radost!!!teď koukám že je tam 26x2,25 necháš to tam nebo půjdeš do klasiky 2,1? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jožan Odesláno 10. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2013 Nene,tyhle SCHWALBE RACING RALPH jsou super,není potřeba měnit,já jezdím celou zimu i ve sněhu a tyhle budou dokonalý!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 10. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2013 aha,tak to pro tebe smysl má,ja taky jezdím v zimě ale jen s dcerkou na saních nebo bobech teda pokud tu je snih Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jožan Odesláno 10. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2013 4.duben 2013,tam u nás,kde dávaj lišky dobrou noc... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 10. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2013 tak to je hustá fotka myslím si že kolo v takových podmínkách dostáva více zabrat a asi vyžaduje víc pozornosti včetně řetězuno ještě radlici před něj a můžeš odhrnovat sníh Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 11. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2013 to jo já jednou taky jezdil celou zimu na bajku do práce a kolo dostalo docela coud. všechno bylo zrzavy jak kočka vot ty soli Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 11. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2013 Tři roky stará fotka, tenkrát jsem si pořídil brzo na jaře nový džítýčko a nemoh se dočkat, ovšem nahoře na horách pořád ještě trošku sněhu, já i kolo (model s příhodným názvem Avalanche) jsme projeli lavinovým územím v pořádku :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 11. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2013 to jo já jednou taky jezdil celou zimu na bajku do práce a kolo dostalo docela coud. všechno bylo zrzavy jak kočka vot ty soli tak to veřím,údržba přes zimu je mnohem náročnější hlavně na řetěz je potřeba používat jiný mazivo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky