Přejít na obsah

BIKE [2007-2020]

Návštěvník milosklikar

Doporučené příspěvky

tak to není zase tak hrozný,já se na nějaký díval ale ceny přes 2 litry což se mi zdálo za to dost

já zástanu určo u SPD,stojí pár kaček a fungují dobře

Já teď přemýšlím co dělat přes zimu a koukám po nějakým spiningovém kole,ale zatím se moc v tom neorientuju :eek:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zatím jsem tam fouknul kvalitní pedály od KTM,co jsem měl navíc a pak asi SPD,náš kámoš nás do toho nutí,na svůj Specialized si je dal,ale my jsme s Afrim tak trochu "konzervy".Teď jsem přijel z časově omezené projížďky,cca 10km po polňačkách a ejhle-bolest zad pryč!!Na KTM už to je většinou na růžovou piluli.Jsem rád,že jsem dal na radu Tomáše Čady z Redpointu v Teplicích n. M.(tam jsem kolo kupoval),který mě dopručil velikost "L",i když mých 174cm by mělo být spíše "M".Z pohledu jezdce nevidím přes konec představce řidítek na náboj,což je O.K. Přitom KTM má velikost 48,což je taky "L",ale Tomáš říkal že Cannondale má jinou geometrii.

Odkaz ke komentáři

tak to není zase tak hrozný,já se na nějaký díval ale ceny přes 2 litry což se mi zdálo za to dost

já zástanu určo u SPD,stojí pár kaček a fungují dobře

Já teď přemýšlím co dělat přes zimu a koukám po nějakým spiningovém kole,ale zatím se moc v tom neorientuju :eek:

já myslím, že jsou dva typy...jeden stojí právě těch 1300kč a ty druhý jsou asi o litr dražší. SPDčka jsem taky měl na předchozím kole a na Gianta sem se nechal ukecat na šlehače. A fakt super, minimálně se zasíraj a zacvakneš ze všech 4 stran...takže nemusíš nohou honit pedál :-D

To já asi přezimuju bez bajkování, ale budu se snažit si prodloužit sezonu, co to půjde....

Odkaz ke komentáři

já myslím, že jsou dva typy...jeden stojí právě těch 1300kč a ty druhý jsou asi o litr dražší. SPDčka jsem taky měl na předchozím kole a na Gianta sem se nechal ukecat na šlehače. A fakt super, minimálně se zasíraj a zacvakneš ze všech 4 stran...takže nemusíš nohou honit pedál :-D

To já asi přezimuju bez bajkování, ale budu se snažit si prodloužit sezonu, co to půjde....

no přes týden se na kolo za poslední týdny moc nedostanu,končím v cca 17,30 a pak to už nemá smysl,tma je moc brzo,víkendy taky nic moc buď je hnusně nebo jiná práce,tak doufám že ještě bude rozumně

no já to spin.kolo ještě neobjednávám,zatím jen sonduju a zjišťuju 

Odkaz ke komentáři

tak to je super,co jsem koukal verze bez Lefty se dá pořídit pod 40 už tak je jasný že s Lefty je to víc našel jsem okolo 65

tak už jen nasadit spd a koupit pořádný boty a pak už jen jezdit

btw máš tu nejhezčí kombinaci barevnou :clap: co u tohoto modelu dělaj

Odkaz ke komentáři

no přes týden se na kolo za poslední týdny moc nedostanu,končím v cca 17,30 a pak to už nemá smysl,tma je moc brzo,víkendy taky nic moc buď je hnusně nebo jiná práce,tak doufám že ještě bude rozumně

no já to spin.kolo ještě neobjednávám,zatím jen sonduju a zjišťuju 

mno, já končím v práci v 15hod, takže si občas nějakou tu projížďku můžu dovolit...tak snad ještě počasí bude ok. 

Odkaz ke komentáři

to jo :D já jednou taky jezdil celou zimu na bajku do práce a kolo dostalo docela coud. všechno bylo zrzavy jak kočka vot ty soli :D

tak to veřím,údržba přes zimu je mnohem náročnější hlavně na řetěz je potřeba používat jiný mazivo

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...