Stepi(c)k Odesláno 17. září 2013 Nahlásit Odesláno 17. září 2013 Gustaf: jestli mas rad kopce, tak zkus jeste Svatobor. Kdyz to jedes tim lesem, tak je to podle me jeste narocnejsi, nez ten Polednik. Jo a nahore maji super utopence Pavel: ta top speed byla z kopce smerem ne Modravu, ne? Tam je to paradni My jsme nahoru slapali smerem od Prasil a dolu prave pres Modravu.
pavel23 Odesláno 17. září 2013 Nahlásit Odesláno 17. září 2013 Jo je to samo dolů na Modravu. Jeli jsme i tam z Modravy.
warann Odesláno 17. září 2013 Nahlásit Odesláno 17. září 2013 Specialized FSR XC Pro, dále no name ocelový rám s komplet nezničitelnou sadou Shimano Deore DX, pak v současnosti dávám z legrace dokupy Favorita v původním provedení, ale aktuálně mi největší radost dělá toto: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
warann Odesláno 17. září 2013 Nahlásit Odesláno 17. září 2013 Díky. O vlaštovkách či jiných variantách mimo "berany" jsem taky uvažoval, nakonec jsou tam letitý oblouky ITM (stejně jako představec).
pebe Odesláno 17. září 2013 Nahlásit Odesláno 17. září 2013 (upraveno) ale podle mufen a můstku zadní brzdy to moc na Speciál nevypadá... Upraveno 17. září 2013 uživatelem pebe
warann Odesláno 17. září 2013 Nahlásit Odesláno 17. září 2013 ...možná mám nějaké krámy ještě doma. Kdybys něco potřeboval, napiš SZ. Podíval bych se, ale při stěhování jsem vyhodil cca 35 kol do šrotu a bedny se součástkami taky...kdybych věděl, že pofrčí Favorit, tak mám slušné deutsche watche s inhousem, jsem lama. Uvidím, díky za nabídku, ale mám snad všechno, možná klasický pláště s bílejma bočnicema by se hodily.
warann Odesláno 17. září 2013 Nahlásit Odesláno 17. září 2013 ale podle mufen a můstku zadní brzdy to moc na Speciál nevypadá...Je to hodně volně pojatá záležitost, díly jsou z celýho světa, část stará (berany, představec), část nová retro (sedlo Brooks, kliky atd.) část nová, v podstatě moderní (brzdové páky, zaplatená kola s flip flop nábojem vzadu). Z favorita je pouze rám a sedlovka. Nástřik je super, v reálu vypadá mnohem líp než na fotkách, za což vděčím (stejně za finální kompletaci) firmě FESTKA.
warann Odesláno 17. září 2013 Nahlásit Odesláno 17. září 2013 ...i podle uchycení zadní vzpěry, ale to nevadí, ne? Hlavně že kolo jezdí a dělá radost. Mi se moc líbí logo Favorit alá Lemond bikes.Hmmm tak toto jsem neznal, ale klobouk dolů, moc pěkná záležitost, přesně šálek mé kávy.
pebe Odesláno 17. září 2013 Nahlásit Odesláno 17. září 2013 však já proti tomu nic nemám, jen ten rám celkem dost měkký a má takovou zvláštní geometrii.....ale samozřejmě jsem na něm taky jezdil :-)
pavel23 Odesláno 17. září 2013 Nahlásit Odesláno 17. září 2013 Specialized FSR XC Pro, dále no name ocelový rám s komplet nezničitelnou sadou Shimano Deore DX, pak v současnosti dávám z legrace dokupy Favorita v původním provedení, ale aktuálně mi největší radost dělá toto:Máš to vymazlený!
MAD68 Odesláno 18. září 2013 Nahlásit Odesláno 18. září 2013 To tys to R vyškrábl? Ne, to bych si nedovolil No, fakt to tam je. Jel jsem kolem toho před 14ti dny.
obchodnik-o3 Odesláno 29. září 2013 Nahlásit Odesláno 29. září 2013 dnes bolo pekne,tak som vyvetral aj mudmany Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
spineshank Odesláno 30. září 2013 Nahlásit Odesláno 30. září 2013 v sobotu jsme byli na chatě v Klokočůvku a jela se Oderská mlýnice,bohužel nebyl čas se jít mrknout...nebyl jste někdo??http://www.kolopro.cz/zav/oderskamlynice
Gustaf Odesláno 1. října 2013 Nahlásit Odesláno 1. října 2013 bajkeři, byl jste tam někdo? http://www.javornickeokruhy.cz/o-okruzich.html vypadá to vcelku na zajímavej projekt. Škoda jen, že zatím chybí značení tras....
Jožan Odesláno 1. října 2013 Nahlásit Odesláno 1. října 2013 Přemýšlím nad tímto kouskem: Cannondale RZ120 XLR 3 2013 http://www.sterba-kola.cz/zbozi/cannondale-rz120-xlr-3-2013/kategorie/mtb-full-2013#var3504Nemáte s ním někdo zkušenosti?Nějak už mě KTM Comp 2,5 omrzel,a hlavně mě Afri nechal projet na svém Cannondale...
dieegoo Odesláno 1. října 2013 Nahlásit Odesláno 1. října 2013 Konečně podzim, paráda ! Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Gustaf Odesláno 1. října 2013 Nahlásit Odesláno 1. října 2013 Přemýšlím nad tímto kouskem: Cannondale RZ120 XLR 3 2013 http://www.sterba-kola.cz/zbozi/cannondale-rz120-xlr-3-2013/kategorie/mtb-full-2013#var3504Nemáte s ním někdo zkušenosti?Nějak už mě KTM Comp 2,5 omrzel,a hlavně mě Afri nechal projet na svém Cannondale...Tak jestli se ti dobře jelo na Afriho Cannonu, tak v podsťatě víš, do čeho jdeš. Já bych se toho nebál, ale vyměnil bych přední vidly. Nejsem fanoušek Leftyny...raději bych tam vpálil nějakou Foxinu ;-)
palom Odesláno 1. října 2013 Nahlásit Odesláno 1. října 2013 o tyzden uzatvaram sezonu na cestnom biku...pracovne vytazenie mi dalo len smiesnych 1250 km...takto o rok nevyjdem bez kyslikoveho dlhu ani po schodoch
Gustaf Odesláno 1. října 2013 Nahlásit Odesláno 1. října 2013 to já se ještě těším na pár parádních podzimním vyjížděk...tak snad to klapne ;-)
African Odesláno 1. října 2013 Nahlásit Odesláno 1. října 2013 Tento model v žádném případě nedoporučuji !!!! A víš, proč? Protože by jsi měl o dost lepší kolo než já Zítra na tenise to probereme kámo, já věděl, že tě nakazím, když jsem ti ho dával, kluci od Cannondejla to prostě uměj Přemýšlím nad tímto kouskem: Cannondale RZ120 XLR 3 2013 http://www.sterba-kola.cz/zbozi/cannondale-rz120-xlr-3-2013/kategorie/mtb-full-2013#var3504Nemáte s ním někdo zkušenosti?Nějak už mě KTM Comp 2,5 omrzel,a hlavně mě Afri nechal projet na svém Cannondale...
Doporučené příspěvky