Přejít na obsah

BIKE [2007-2020]

Doporučené příspěvky

Odesláno

Gustaf: jestli mas rad kopce, tak zkus jeste Svatobor. Kdyz to jedes tim lesem, tak je to podle me jeste narocnejsi, nez ten Polednik. Jo a nahore maji super utopence :)

Pavel: ta top speed byla z kopce smerem ne Modravu, ne? Tam je to paradni :) My jsme nahoru slapali smerem od Prasil a dolu prave pres Modravu.

Odesláno

Specialized FSR XC Pro, dále no name ocelový rám s komplet nezničitelnou sadou Shimano Deore DX, pak v současnosti dávám z legrace dokupy Favorita v původním provedení, ale aktuálně mi největší radost dělá toto:

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno (upraveno)

ale podle mufen a můstku zadní brzdy to moc na Speciál nevypadá...

Upraveno uživatelem pebe
Odesláno

...možná mám nějaké krámy ještě doma. Kdybys něco potřeboval, napiš SZ. Podíval bych se, ale při stěhování jsem vyhodil cca 35 kol do šrotu a bedny se součástkami taky...kdybych věděl, že pofrčí Favorit, tak mám slušné deutsche watche s inhousem, jsem lama. :frusty:

Uvidím, díky za nabídku, ale mám snad všechno, možná klasický pláště s bílejma bočnicema by se hodily.

Odesláno

ale podle mufen a můstku zadní brzdy to moc na Speciál nevypadá...

Je to hodně volně pojatá záležitost, díly jsou z celýho světa, část stará (berany, představec), část nová retro (sedlo Brooks, kliky atd.) část nová, v podstatě moderní (brzdové páky, zaplatená kola s flip flop nábojem vzadu). Z favorita je pouze rám a sedlovka. Nástřik je super, v reálu vypadá mnohem líp než na fotkách, za což vděčím (stejně za finální kompletaci) firmě FESTKA.

Odesláno

...i podle uchycení zadní vzpěry, ale to nevadí, ne? Hlavně že kolo jezdí a dělá radost. Mi se moc líbí logo Favorit alá Lemond bikes.

Hmmm tak toto jsem neznal, ale klobouk dolů, moc pěkná záležitost, přesně šálek mé kávy.

Odesláno

však já proti tomu nic nemám, jen ten rám celkem dost měkký a má takovou zvláštní geometrii.....ale samozřejmě jsem na něm taky jezdil :-)

Odesláno

Specialized FSR XC Pro, dále no name ocelový rám s komplet nezničitelnou sadou Shimano Deore DX, pak v současnosti dávám z legrace dokupy Favorita v původním provedení, ale aktuálně mi největší radost dělá toto:

Máš to vymazlený!

Odesláno

To tys to R vyškrábl?

Ne, to bych si nedovolil  :angel: 

No, fakt to tam je. Jel jsem kolem toho před 14ti dny.

• po 2 týdnech...
Odesláno

Přemýšlím nad tímto kouskem: Cannondale RZ120 XLR 3 2013 

http://www.sterba-kola.cz/zbozi/cannondale-rz120-xlr-3-2013/kategorie/mtb-full-2013#var3504

Nemáte s ním někdo zkušenosti?Nějak už mě KTM Comp 2,5 omrzel,a hlavně mě Afri nechal projet na svém Cannondale...

Tak jestli se ti dobře jelo na Afriho Cannonu, tak v podsťatě víš, do čeho jdeš. Já bych se toho nebál, ale vyměnil bych přední vidly. Nejsem fanoušek Leftyny...raději bych tam vpálil nějakou Foxinu ;-)

Odesláno

Tento model v žádném případě nedoporučuji !!!! A víš, proč? Protože by jsi měl o dost lepší kolo než já :P  Zítra na tenise to probereme kámo, já věděl, že tě nakazím, když jsem ti ho dával, kluci od Cannondejla to prostě uměj :cheers:

Přemýšlím nad tímto kouskem: Cannondale RZ120 XLR 3 2013 

http://www.sterba-kola.cz/zbozi/cannondale-rz120-xlr-3-2013/kategorie/mtb-full-2013#var3504

Nemáte s ním někdo zkušenosti?Nějak už mě KTM Comp 2,5 omrzel,a hlavně mě Afri nechal projet na svém Cannondale...

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...