Přejít na obsah

BIKE [2007-2020]

Návštěvník milosklikar

Doporučené příspěvky

Tak jsem uspesne zakoncil ,,bike´´ tyden:). Mam radost, dařilo se me každý den okolo 6.15h vypadnout na kolo. Najezdy v rozmezi 20-30km. Snad i v praci me to pak bavilo vice:). Dnes me trosku prekvapilo, ze bylo pouze 3C, ale krasne. Byl bych rad, kdyby me to vydrželo. Trsoku se obavam, ze az se zhorsi počasí, nikdo me z pelechu nedostane...

Btw, moje stary tretry Answer maj nejlepší za sebou, staci trocha travy a jsem durch a pak je zima na nohy. Koukam po necem novem. Co vozite? Zatím mam favorita Giro Terraduro.

tl

post-26281-0-94311500-1408690845_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já si rád koupím masovku, o které vím, že funguje. Na doporučení jsem před pár lety koupil Cannondale Jekkyl (moje první celopéro) a v součastnosti mám také na doporučení Specialized a jsem maximálně spokojený. Jasně, že je tady na Chronomagu pár lidí, kteří jezdí několik stovek kilometrů týdně většinu roku a tam pochopím stavbu TOP kola z komponentů méně profláknutých značek, kde se může hodně ušetřit, avšak kvalita je stejná. U většiny kritiků ale vidím průměrný trip 50 kilometrů a kritizování něčeho jen proto, že nějaká Vaše mikro značka to kolo postaví ze stejných komponentů co třeba Spešl, ale o 20% levněji. Jenomže oni už nemají ty Concept Store, hadry atd.

Odkaz ke komentáři

Ja byl v concept store specialized a uz tam nikdy nepujdu. Priznavam, ze vim o kolech hovno, ale proc tam musi obsluha machrovat a delat na me chytry, to jsem teda vubec nepochopil, no tak at si to vetknou ;-)  

Oproti tomu, nejlepsi byla holka z giantu, trochu od rany ale prijemna a normalni ...

no a v ostatnich storech byli takovy prumerni, prislo mi, ze kdyz jsem neprisel pro kolo za kilo, ze pro ne nejsem prilis zajimavy zakaznik.

Odkaz ke komentáři

já myslím že nikdo z nás tady žádnou značku nekritizuje nebo píše že je špatná,dělá špatné kola atd.......to by nikoho ani nenapadlo

to co píše Bedjasson má smysl a velmi dobře to vystihl proč tato debata vznikla a já s tím souhlasím :cheers:

Odkaz ke komentáři

Tak jsem uspesne zakoncil ,,bike´´ tyden:). Mam radost, dařilo se me každý den okolo 6.15h vypadnout na kolo. Najezdy v rozmezi 20-30km. Snad i v praci me to pak bavilo vice:). Dnes me trosku prekvapilo, ze bylo pouze 3C, ale krasne. Byl bych rad, kdyby me to vydrželo. Trsoku se obavam, ze az se zhorsi počasí, nikdo me z pelechu nedostane...

Btw, moje stary tretry Answer maj nejlepší za sebou, staci trocha travy a jsem durch a pak je zima na nohy. Koukam po necem novem. Co vozite? Zatím mam favorita Giro Terraduro.

tl

vypadá to na papučky,pokud bych ti poradil něco jiné tak od Sidi Eagle5..jezdil jsem je 3 roky a teď v nich jezdím na houby a pořád jak nové

Sidi%20Eagle%205%20PRO-FIT.jpg

Odkaz ke komentáři

Cau, Sidi znam. Jsou super a nechaj si za to zaplatit. Kdysi jsem je vozil na motorce -model Vertigo. Parada. Zpracovani bomba. Od známých co je vozi na kole, vim ze plati to same. Ale ja bych radsi něco bliz k freeride botam. Ty sidaky jsou moc tvrdy. Mam koupeny malety pedaly. Ted ke starym tretram vozim stejne stary Time. Na zimu davam platformy a bavi me, tak je chci i na delší jizdy, ale s kuframa. proto ty Giro. FT nechci, ty sou moc keckovaty. Na cisty platformy spokojenost, ale na spd ne. Hledam asi něco mezi turistickou a skoro zavodni botou:) snad me rozumíš co tim myslim:) Něco na delší tripy horama, lesama a polema:)

tl

Odkaz ke komentáři

Cau, Sidi znam. Jsou super a nechaj si za to zaplatit. Kdysi jsem je vozil na motorce -model Vertigo. Parada. Zpracovani bomba. Od známých co je vozi na kole, vim ze plati to same. Ale ja bych radsi něco bliz k freeride botam. Ty sidaky jsou moc tvrdy. Mam koupeny malety pedaly. Ted ke starym tretram vozim stejne stary Time. Na zimu davam platformy a bavi me, tak je chci i na delší jizdy, ale s kuframa. proto ty Giro. FT nechci, ty sou moc keckovaty. Na cisty platformy spokojenost, ale na spd ne. Hledam asi něco mezi turistickou a skoro zavodni botou:) snad me rozumíš co tim myslim:) Něco na delší tripy horama, lesama a polema:)

tl

no práve ty Eagle 5 mi přijdou vcelku v poho,mám i carbonový Sidi Drako a to je na šlapání pecka,ale na chození to už tolik není

rozumím co hledáš,vcelku by mě zajímalo co vybereš,ale určo mrkni na Five Ten

five-ten-minaar-spd-downhill-shoe04.jpg

Odkaz ke komentáři

Jak sem psal, tak FT nechci k spd. Jedny mam asi 5let k platformam a super. Pak ještě jezdim v DC kotnikacich, ty sou super na zimu a neuveritelne drzej. Jak na slapkach tak kvalitkou:). Kouknu na ty sidiny Eagle, třeba to nebude tak tvrdy. Diky za tip.

tl

Odkaz ke komentáři

Dam vedet. Jeste se chytam do Italie, tak kouknu i tam. Bude vetsi vyber. Mam ted takovy na houby obdobi. Kolo mam od 08. Premyslim, ze bych dal novej tlumak, a ještě nejaky blbosti a ono je to za ranec. Tak třeba novy kolo. No když me se libi to co mas Ty, Santa, Intense, Knolly, Ibis atd a to je ještě vetsi ranes. Tak se tu v tom placam a asi si pro začátek udelam radost botkama a na jaro třeba kolem:). A taky potrebuju nosic na tri kola a ono nic nejni :).

Jak moc ses pokojenej s Liteville?:).

tl

Odkaz ke komentáři

děcka, když tu rozebíráte ty boty, třeba poradíte. jezdím takřka furt na festce, ročně dám 6-8tis a odbourám na to cca čtvery boty.

vzhledem k tomu nekupuju žádný mastňáče, ale noname chinu za pár šušňů a už me to neba. de to sem měsíc a za další měsíc sou dojebaný, rozumějte prodraný podrážky. Vzhledem k silám při jízdě / brzdění jdou podrážky srát holt brzo.

Sháním něco v čem můžu normálně vstát od stolu a dojít si pro pivo (rozumějte, normální lehký chození) a hlavně něco co vydrží tu festku.

Používám klasiku sjezdový pedály s pinama a strapy, nášlapy nechcu! Poraďte, pls, kam kouknout na boty.

A když budete v tom. sháním i světlo, se kterým uvidím (ne že budu jen vidět), bez externí baterky, něco co neváží víc než celá festka, je to "skladný" a má to pár stovek lumenů a širokej kužel světla.

Díky!

Odkaz ke komentáři

Dam vedet. Jeste se chytam do Italie, tak kouknu i tam. Bude vetsi vyber. Mam ted takovy na houby obdobi. Kolo mam od 08. Premyslim, ze bych dal novej tlumak, a ještě nejaky blbosti a ono je to za ranec. Tak třeba novy kolo. No když me se libi to co mas Ty, Santa, Intense, Knolly, Ibis atd a to je ještě vetsi ranes. Tak se tu v tom placam a asi si pro začátek udelam radost botkama a na jaro třeba kolem:). A taky potrebuju nosic na tri kola a ono nic nejni :).

Jak moc ses pokojenej s Liteville? :).

tl

tak člověk si musí dělat radost,žijem jen jednou přeci....já na kolo musel trošku pošetřit a spojil jsme to s kulatejma narozkama :cheers: 

Věděl jsem do čeho jdu,měl jsem reference od dvou kamarádů co jej už nějakej rok jezdí a jeden byl tak ochotnej že mi s tím pomohl a dal vše dokupy,za což jsme mu moc vděčnej :notworthy:

Spokojenej jsem hodně,jezdím a užívám to pohodlí,bytelnost a jízdu co to kolo zvládá a zkouším pomalu větší "prasečinky" jezdit,ale samo s velkým respektem, :clap:

Z těch značek o kterých uvažuješ určo nešlápneš vedle,jen je potřeba rozbít ne prasátko,ale pořádnýho kance :lol2: aby to člověk zafinancoval

Odkaz ke komentáři

JJ, kance:) Tos řekl pekne. No uvidíme.Stavajici kolo bylo taky za ranec a je to znat, protože vse drzi jak blazen. On je ještě jeden dobrej lek na ten chtic - jet se projet a me se na tom mem kole jezdi fakt paradne, tak mozna bude jen upgrade komponentu. No nechame se překvapit. Kazdopadne boty fakt potrebuju, tak dam pak vedet:)

tl

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...