Přejít na obsah

BIKE [2007-2020]

Návštěvník milosklikar

Doporučené příspěvky

My máme v plánu vyrazit o víkendu do NMnM, má bejt hezky, tak uvidíme. Bude to po 3 tejdnech dorustani ukrouhnutyho palce první cykleni :-D

tam jsem se chystal na svetovej pohar MTB, bohuzel to neklaplo. tak snad pristi rok. Ted co kvuli tezbe dreva nejezdim,tak aspon po vecerech cumim na jednotlivy zavody svetaku. Fakt paradni trate..tak ocumuju kola,dresiky, vybaveni :-D letos famozni jizda Juliena Absolona..
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Kouknul jsem na to video z MTB Trilogy.. Pro ty jednokolky vůbec nemám pochopení, proč to lidi dělaj? Kdyť to vypadá tak extrémně nepohodlně a neprakticky :eek: . Jo a ještě mě bavěj záběry na pašáky co jedou sjezd se sedlem vytaženym tak, že drhne o koruny stromů :death: , zrovna v takovym závodě s tim přece mohli počítat...

Odkaz ke komentáři

tam jsem se chystal na svetovej pohar MTB, bohuzel to neklaplo. tak snad pristi rok. Ted co kvuli tezbe dreva nejezdim,tak aspon po vecerech cumim na jednotlivy zavody svetaku. Fakt paradni trate..tak ocumuju kola,dresiky, vybaveni :-D letos famozni jizda Juliena Absolona..

Jsem zvedavej co nás tam bude čekat :-) vůbec netuším jak je to tam s cyklenim. Jestli jen cyklostezky jako u nás, nebo třeba i nějakej singl. Nechám se překvapit od "vedoucího zajezdu" :-D

určitě pak poreferuju a nahodim nějaký fotky.

Spine: jedno místo bylo volný, ale už se narychlo obsadilo... Jinaks bejval mohl jet :-)

Odkaz ke komentáři

Jsem zvedavej co nás tam bude čekat :-) vůbec netuším jak je to tam s cyklenim. Jestli jen cyklostezky jako u nás, nebo třeba i nějakej singl. Nechám se překvapit od "vedoucího zajezdu" :-D

určitě pak poreferuju a nahodim nějaký fotky.

Spine: jedno místo bylo volný, ale už se narychlo obsadilo... Jinaks bejval mohl jet :-)

jsem pak zvedavej na report. uzijte si to tam ;-)
Odkaz ke komentáři

prej kamárádi toto jsou :lol2: 

v poho,já stejně nevím jak na tom budu,viroza je plném proudu u mě.....teď zkouším léčit burčákem,tak uvidím jestli to pomůže,ale chtěl bych o víkendu zkusit se malinko projet

Odkaz ke komentáři

prej kamárádi toto jsou :lol2:

v poho,já stejně nevím jak na tom budu,viroza je plném proudu u mě.....teď zkouším léčit burčákem,tak uvidím jestli to pomůže,ale chtěl bych o víkendu zkusit se malinko projet

Prepac, upřímně me to ani nenapadlo se tady zeptat v podstatě cizích lidí :-D

Ja jsem taky bojoval s nějakým kasilkem a rymickou :-D podhchytil jsem to včas čajem a slivovici a po třech dnech jsem zdravej :-)

Odkaz ke komentáři

tak já to od neděle léčil čajem s rumíkem,ale dnes mi dovezl kamrád burčák,moc ho letos nedělal tak si toho vážím že si na mě vzpomněl

pořádně si to užijte a dej pak info jaký to tam je,něco málo jsem o tom četl co tam udělali,ale není nad osobní pohled :cheers:

Odkaz ke komentáři

Je fakt, ze když jsem vecer prijel s hokeje, tak byla ,,nula´´, rano v šest ze psama taky a skrabal jsem auto co vozi prcky do skolky. Vyrazel jsem okolo 8.30h a uz to slo. Jel jsem v dlouhejch pod kratasy a zimni rukávky, v prvním kopci se vyrazne oteplilo:)

tl

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...