TLD Odesláno 23. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2014 Spineshank - delam to same:) cumim na rukavice a dlouhy kalhoty...tl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
palom Odesláno 23. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2014 kolegovia, poradte...kde kupit a ake univerzalne kolesa na cestnu ziletku? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mr.BSE Odesláno 23. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2014 My máme v plánu vyrazit o víkendu do NMnM, má bejt hezky, tak uvidíme. Bude to po 3 tejdnech dorustani ukrouhnutyho palce první cykleni :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 23. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2014 Tak dej report jaky to je, hlavne ta ,,rock garden´´ . Zda ma cenu tam vyrazit. Uzij si to.tl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 23. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2014 My máme v plánu vyrazit o víkendu do NMnM, má bejt hezky, tak uvidíme. Bude to po 3 tejdnech dorustani ukrouhnutyho palce první cykleni :-D tam jsem se chystal na svetovej pohar MTB, bohuzel to neklaplo. tak snad pristi rok. Ted co kvuli tezbe dreva nejezdim,tak aspon po vecerech cumim na jednotlivy zavody svetaku. Fakt paradni trate..tak ocumuju kola,dresiky, vybaveni :-D letos famozni jizda Juliena Absolona.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 23. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2014 My máme v plánu vyrazit o víkendu do NMnM, má bejt hezky, tak uvidíme. Bude to po 3 tejdnech dorustani ukrouhnutyho palce první cykleni :-Dhned bych jel s váma Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
busdriver Odesláno 23. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2014 Kouknul jsem na to video z MTB Trilogy.. Pro ty jednokolky vůbec nemám pochopení, proč to lidi dělaj? Kdyť to vypadá tak extrémně nepohodlně a neprakticky . Jo a ještě mě bavěj záběry na pašáky co jedou sjezd se sedlem vytaženym tak, že drhne o koruny stromů , zrovna v takovym závodě s tim přece mohli počítat... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matt81 Odesláno 23. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2014 ked tu vidim tie odkazy, asi skutocne nastal cas navratu z cestaku naspat na bike Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mr.BSE Odesláno 23. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2014 tam jsem se chystal na svetovej pohar MTB, bohuzel to neklaplo. tak snad pristi rok. Ted co kvuli tezbe dreva nejezdim,tak aspon po vecerech cumim na jednotlivy zavody svetaku. Fakt paradni trate..tak ocumuju kola,dresiky, vybaveni :-D letos famozni jizda Juliena Absolona..Jsem zvedavej co nás tam bude čekat :-) vůbec netuším jak je to tam s cyklenim. Jestli jen cyklostezky jako u nás, nebo třeba i nějakej singl. Nechám se překvapit od "vedoucího zajezdu" :-Durčitě pak poreferuju a nahodim nějaký fotky. Spine: jedno místo bylo volný, ale už se narychlo obsadilo... Jinaks bejval mohl jet :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 23. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2014 Jsem zvedavej co nás tam bude čekat :-) vůbec netuším jak je to tam s cyklenim. Jestli jen cyklostezky jako u nás, nebo třeba i nějakej singl. Nechám se překvapit od "vedoucího zajezdu" :-Durčitě pak poreferuju a nahodim nějaký fotky.Spine: jedno místo bylo volný, ale už se narychlo obsadilo... Jinaks bejval mohl jet :-) jsem pak zvedavej na report. uzijte si to tam ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mr.BSE Odesláno 23. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2014 Diky moc, snad vyjde počasí ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 23. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2014 Spine: jedno místo bylo volný, ale už se narychlo obsadilo... Jinaks bejval mohl jet :-)prej kamárádi toto jsou v poho,já stejně nevím jak na tom budu,viroza je plném proudu u mě.....teď zkouším léčit burčákem,tak uvidím jestli to pomůže,ale chtěl bych o víkendu zkusit se malinko projet Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mr.BSE Odesláno 23. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2014 prej kamárádi toto jsou v poho,já stejně nevím jak na tom budu,viroza je plném proudu u mě.....teď zkouším léčit burčákem,tak uvidím jestli to pomůže,ale chtěl bych o víkendu zkusit se malinko projetPrepac, upřímně me to ani nenapadlo se tady zeptat v podstatě cizích lidí :-D Ja jsem taky bojoval s nějakým kasilkem a rymickou :-D podhchytil jsem to včas čajem a slivovici a po třech dnech jsem zdravej :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 23. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2014 tak já to od neděle léčil čajem s rumíkem,ale dnes mi dovezl kamrád burčák,moc ho letos nedělal tak si toho vážím že si na mě vzpomněl pořádně si to užijte a dej pak info jaký to tam je,něco málo jsem o tom četl co tam udělali,ale není nad osobní pohled Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mr.BSE Odesláno 23. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2014 Tak třeba burčák zabere ;-) Uzijem si to na max :-) sakra už se těším jak na Vánoce :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 23. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2014 tak když nezabere na virozu tak mě třebas aspoň pořádně protáhne takhle tam nějak bude taky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 24. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2014 Rano 3C, slunicko a azuro:). 27km a je mne fajn.tl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 24. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2014 to seš teda borec,jak jsem vstal viděl jsem tu námrazu na terase tak mi dobře nebylo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 24. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2014 Je fakt, ze když jsem vecer prijel s hokeje, tak byla ,,nula´´, rano v šest ze psama taky a skrabal jsem auto co vozi prcky do skolky. Vyrazel jsem okolo 8.30h a uz to slo. Jel jsem v dlouhejch pod kratasy a zimni rukávky, v prvním kopci se vyrazne oteplilo:)tl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 24. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2014 Spineshank - neumim sem dat video, tak pokud si na to dneska nekoukal, koukni na pinkbike. Je tam video s borcem co fakt umi a ma krasny kolo:)Jmenuje se to This Riding is Insane. Pecka.tl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky