FrantisekH Odesláno 13. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2014 spine zapomen.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 13. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2014 nechvátej na mě jo? .. hodinky si vybíram dva a půl roku woe no vidis, proto ja si hodinky vubec nevybiram..pac na ne stejne nezbejva :-D tak vem gianta trancika :-P Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 13. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2014 spine zapomen..Franto v poho,za podstatně míň peněz jde vybrat super bike...mě by se líbil nějakej Canyon Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 13. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2014 u me je vyber na dlouho Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 13. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2014 (upraveno) jako pokud je to na dlouho tak to máš horší...když už si vlastně vybereš tak se o už nedělá já když něco vybírám a mám na to finance tak je to otázka pžr měsíců,max tak 3 Upraveno 13. listopadu 2014 uživatelem spineshank Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 13. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2014 si pockam na predstaveni 2017 to bude akorat.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kupko Odesláno 13. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2014 ja si taky myslim, ze bez stitku bych vypadal jako zalud :-D a k mtb stitek patri. ve vyhledu mi necloni a na ty Cratoni je takovej decentni..Neboj vsichni vypadame v prilbach stejne jako zaludi nekdo se siltem a neko bez :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 13. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2014 Spine, ještě mne nemate:)tl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 13. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2014 Spine, ještě mne nemate:)tlsmyčka se pomalu utahuje myslím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wave ceptor Odesláno 14. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2014 nenech se zlákat...... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 14. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2014 nenech se zlákat......důvod? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 14. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2014 JJ, utahuje Kdybych nemel tak velkou chut toho Jekylla vyzkoušet, tak uz nejake nove kolo mam. Ale ja to proste chci zkusit, at si pak nedrbu hlavu Třeba budou v zime LV kolem 30ti , stejne je to koncepcne skoro veteran:)tl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 14. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2014 tááák určitě kolem 30 říkáš ..bylo by to krásný,ale realita je a bude malinko jiná jinak času máš dost,takže můžeš potestovat víc kol Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wave ceptor Odesláno 14. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2014 důvod? On je jezdec, né pozér. Nemá smysl dávat takovou částku za rám. ale to je jenom můj názor. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 14. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2014 tak to nebylo na mě že? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wave ceptor Odesláno 14. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2014 nee Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 14. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2014 mno, ram za 50k a nebejt to karbon, tak to taky nedam :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 14. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2014 On je jezdec, né pozér. Nemá smysl dávat takovou částku za rám. ale to je jenom můj názor.nevím no,je to rám kterej funguje...není to žádná designová carbonová leštěnka....samo že si to ale nechaj zaplatit do poslední Kč,proto to není žádnej mainstream,ale hand made Germany Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 14. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2014 ciwe si to vokopíruju z tvýho kola a necham si to svařit z lešenářskejch trubek ..to budeš teprve koukat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 14. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2014 FrantVille :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky