Přejít na obsah

BIKE [2007-2020]

Doporučené příspěvky

Odesláno

ciwe si to vokopíruju z tvýho kola a necham si to svařit z lešenářskejch trubek ..to budeš teprve koukat

tak když to budou dobrý Al trubky proč ne,nejlépe v rawu :clap: 

j

Odesláno

je potřeba rozvířit vody v tomto odvětví a přinést nějaký oživení a nápady,držím Vám kluci palce :clap:

nabízím se na testování toho co budete vyrábět :lol2:

Odesláno

spine - myslis, ze za 30cet nebude? :) Kuci, ten ram se par let dela a verim, ze za ty prachy stoji, pac to funguje. No a ja mam dalšího adepta na test - karbonovej Reign:) Ale zatím stále vede Rune:)

tl

Odesláno

Reign mám 26''. To kolo zvládne snad všechno. 100km vyjíždky, traily a v bikeparku se taky neztratí. A věřím, že ta 27,5'' s většíma zdvihama bude ještě o krok dál.

Když se mi podaří našetřit nějakej slušnej dukát, příští rok přibude sjezdový kolo, abych mohl i na větší dropy, tam, kde mám o Reigna strach. Ideálně Giant Glory, ale protože mám (snad) možnost na výraznou slevu u Spešlu, tak asi Demo.

Odesláno

jo Rune v nějaký jedovatý zelený nebo žlutý :clap: to by byl krásný TLD

moc se mi líbí tady na těch fotkách,ale nechápu jak to dává :notworthy:

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...