Napoleon Odesláno 2. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2015 Nevite nekdo zda delka horni ramove trubky je odvisla od vysky te sedlove???? Nebo ma kazdy vyrobce jinou delku resp.delku kola. ?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
malda Odesláno 2. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2015 Pokud to myslíš obecně, tak určitě neplatí, že délka sedlové trubky musí mít nějaký poměr k horní rámové trubce. Jsou výrobci, kteří dělají delší rámy (svého času si na tom zakládal Gary Fisher se svou genesis technologií - delší rám, kratší představec - to třeba vyhovuje mně), naopak jsou výrobci, kteří dělají kratší rámy. Pokud chceš rám, který ti bude vyhovovat, musíš měřit a zjišťovat. Případně využít služeb, které dělá třeba Duratec, a nechat i uvařit rám na míru. Myslím ale, že rám na míru není potřeba, byť jsem si ho sám takhle nechal dělat. Velikosti rámů (M, L, XL, ev. podle palců nebo v cm) se od sebe liší tak malými rozdíly, že zbytek doladit hlavně délkou představce, vysunutím sedlovky a případně nastavením sedla není problém. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Napoleon Odesláno 2. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2015 Dekuji . To jsem potreboval vedet. Vyhovuje me taky delsi ram. Mam KTM to ma horni trubku 60 cm. A. Fuji ma treba jen 57. Tak jak uvazuji o novem kole. Resim kazdou podrobnost. Gary fisher..... dik za tip Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
malda Odesláno 2. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2015 Bacha na jednu věc. Nemůžeš srovnávat délky rámu tím, že metrem změříš délku horní rámové trubky od hlavy až po sedlovou trubku! Měří se tzv. efektivní délka rámu. To je vodorovná vzdálenost od osy hlavové trubky v místě horní misky hlavového složení po osu sedlovky. Kdyžtak mrkni sem: http://www.duratec.cz/cs/techinfo/geometrie/ ...myslím rozměr A1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Napoleon Odesláno 3. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2015 Jj. Tak jsem to meril. Diky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
malda Odesláno 13. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2015 Tak dnes poprvé v práci na kole. A prvních letošních 20 km. Divná zima... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wave ceptor Odesláno 13. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2015 V UH snad zimu nikdy nepamatuju Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
malda Odesláno 13. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2015 Ale jo, i k nám občas sněhová vločka zavítá Ale je pravda, že loňská zima pro mě představovala asi třítýdenní bikepauzu a letos je to (zatím) podobná situace. I když je pravda, že i ta třítýdenní pauza byla na mých nohách znát:( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 13. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2015 Zavidim Ti:) Ja vyrazim asi dnes odpoledne, je tu jak zjara. Divna zima, před týdnem snehu jak prase, pak teplo a vitr a ted je nadherne:) Uz se tesim.tl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klabrdon Odesláno 13. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2015 U nás dneska sluníčko, hned bych vyrazil taky ven. Ale jelikož do čvrtka beru ATB tak mám smůlu:-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 13. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2015 ja bys dnes výzvědnou bajka že servisu - výměna olejů ve vidli...a taky bych výrazil. tady azuro a 16st na sluníčku. bohuzel sem do 5 v praci. takže jindy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klabrdon Odesláno 13. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2015 ja bys dnes výzvědnou bajka že servisu - výměna olejů ve vidli...a taky bych výrazil. tady azuro a 16st na sluníčku. bohuzel sem do 5 v praci. takže jindyNasaď světla a vyraž ne? :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wave ceptor Odesláno 13. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2015 U nás dneska sluníčko, hned bych vyrazil taky ven. Ale jelikož do čvrtka beru ATB tak mám smůlu:-(Výmluvy....... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klabrdon Odesláno 13. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2015 (upraveno) Výmluvy.......Angína a antibiotika jsou výmluvy? :-) Nevim nevim, ale když myslíš:-) Upraveno 13. ledna 2015 uživatelem Klabrdon Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 13. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2015 (upraveno) Angína a antibiotika jsou výmluvy? :-) Nevim nevim, ale když myslíš:-)na angínu je prej nejlepší va.gína Upraveno 13. ledna 2015 uživatelem spineshank Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 13. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2015 světla nemám..jen zadní Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klabrdon Odesláno 13. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2015 na angínu je prej nejlepší va.gína A já blbec do sebe rvu prášky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 13. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2015 (upraveno) světla nemám..jen zadní va.g,ínu najdeš i po tmě ne? Upraveno 13. ledna 2015 uživatelem spineshank Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 13. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2015 Kam az se da dostat od postu, ze někdo nepujde na kolo :) tl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 13. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2015 já bych to řekl ale ono se to stejně vyhvězdičkuje.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky