spineshank Odesláno 5. února 2015 Nahlásit Odesláno 5. února 2015 že by toto??http://www.turnerbikes.com
maama Odesláno 5. února 2015 Nahlásit Odesláno 5. února 2015 (upraveno) V 1. 2. 2015 v 10:07, Mirek napsal: jo, takhle nějak jsem to myslel. na silničku k šatům - ideální varianta. V 1. 2. 2015 v 17:08, Gustaf napsal: Kurna...jako bajkování v zimě jo, ale ted sem si prohlížel fotky z léta...už se Těšín na letní svihy..kolem vody...hospůdka...už aby to bylo V 1. 2. 2015 v 18:08, spineshank napsal: to máš pravdu,pěkné počasí,teplo,posezení u vyjížděk....chybí mi to neskutečeně,toto počasí je prostě naprd co blbnete s tou zimou. letos sme jí zase exportovali do USA, takže ani nezačala. v létě je zas v lese spousta hmyzu a jinejch divnejch bytostí. Upraveno 5. února 2015 uživatelem maama
TLD Odesláno 5. února 2015 Nahlásit Odesláno 5. února 2015 Spine - tak to sem necekal, ze to trefis na poprve:) JJ, bude to matne cernej burner a vsechny ty veci od chromagu budou cerveny. Me se to tak strasne libi a je me sympaticka i ta znacka. Hroooozne se tesim:)tl
Gustaf Odesláno 5. února 2015 Nahlásit Odesláno 5. února 2015 sem koukal... poradnej zdvih. trailovej bajk...to už není moc na XC svihy nic při mne. ale jinak paleeec hore
spineshank Odesláno 6. února 2015 Nahlásit Odesláno 6. února 2015 V 5. 2. 2015 v 14:29, TLD napsal: Spine - tak to sem necekal, ze to trefis na poprve:) JJ, bude to matne cernej burner a vsechny ty veci od chromagu budou cerveny. Me se to tak strasne libi a je me sympaticka i ta znacka. Hroooozne se tesim:)tl tak popravdě jsem na to taky moc zvědavej,vypadá to moc zajímavě a neznám že by na tomto někdo u nás jezdil,černej mat bude pecka
spineshank Odesláno 6. února 2015 Nahlásit Odesláno 6. února 2015 ještě to tvoje při skládání jsem našel
TLD Odesláno 6. února 2015 Nahlásit Odesláno 6. února 2015 ja to budu mit na XTcku Jinak ty videa uz sem samo videl, asi vsechny s Turner Gustaf - si nemyslim, soucasny kolo mam ma 140mm, presto ze muzu s vidlou dolu na 120 a tusim 100mm, tak to nevyuzivam.Staci dat plast treba 2.1, vic to fouknes a nemam problem svihy do 80km. Vic sem jel jen parkrat a na to spis nemam fyzicky, nez kolem.Takze se to da, nejede to jako HT raketa, ale ja jezdim pro radost, tak neni problem:)tl
spineshank Odesláno 6. února 2015 Nahlásit Odesláno 6. února 2015 taky si myslím že se z toho dá udělat hodně všestranný kolo i na XC ježdění,pláště,SPD,přitvrdit tlumení a jezdíš jak z prakuhlavně tam dej kliky XT loňský,ty nový vypadají hrozně bude to pecka 2x10 předpokládám dáš?
TLD Odesláno 6. února 2015 Nahlásit Odesláno 6. února 2015 JJ, presne jak pises to bude:) Hodne se tesim na ten teleskop, protoze vsichni co to vozej tvrdej, ze to pouzivaj vic nez hazku.tl
spineshank Odesláno 6. února 2015 Nahlásit Odesláno 6. února 2015 hlavně trefit na dobrý kousky musíme,všechny mají občas nějaký problémy RS i KS,ale je pravda že KS mnohem miň co jsem četlna kolik tě vyšel ten teleskop?popř kde si jej bral
TLD Odesláno 6. února 2015 Nahlásit Odesláno 6. února 2015 Vysel na 7300.- vcetne dane. A s tou poruchovosti mas pravdu, nicmene bude v zaruce a kdyz se bude sr.t, a pujde na servis tak dam normal sedlovku.Kluci, novy kolo bych rad nechal ciste na platformach, tak premyslim, ze vymenim stary DC za 5-10. Dost let zpatky jsem mel nejaky Freeridery. So byste doporucili ted? Koukal jsem na Impacty vxi. To je asi favorit. Diktl
spineshank Odesláno 6. února 2015 Nahlásit Odesláno 6. února 2015 V 6. 2. 2015 v 9:48, TLD napsal: Vysel na 7300.- vcetne dane. A s tou poruchovosti mas pravdu, nicmene bude v zaruce a kdyz se bude sr.t, a pujde na servis tak dam normal sedlovku.Kluci, novy kolo bych rad nechal ciste na platformach, tak premyslim, ze vymenim stary DC za 5-10. Dost let zpatky jsem mel nejaky Freeridery. So byste doporucili ted? Koukal jsem na Impacty vxi. To je asi favorit. Diktlto je super cena,kde si to bral?kdyžtak klidně do sz mi to dejco se týče bot tak hodně vozí FT a spokojenost s něma je,takže si myslím že určo i s tím modelem by si neměl šlápnout vedle
TLD Odesláno 6. února 2015 Nahlásit Odesláno 6. února 2015 FT budou urcite, rozhoduju se mezi Impacty a freeridery.Ta cena za sedlovku je v ramci toho, ze jsem koupil kolo. U Katmara je kolem 8500 tusim.tl
spineshank Odesláno 6. února 2015 Nahlásit Odesláno 6. února 2015 V 6. 2. 2015 v 10:19, TLD napsal: FT budou urcite, rozhoduju se mezi Impacty a freeridery.Ta cena za sedlovku je v ramci toho, ze jsem koupil kolo. U Katmara je kolem 8500 tusim.tljj práve katmar vím že ted akce 8500,- 125 a 9500,-150no čekám co zjistí můj známej o kolik by mohla být lepší cena,ale pokud nic taki za těcch 8500,- to vezmuplatformy bereš jaký?
busdriver Odesláno 6. února 2015 Nahlásit Odesláno 6. února 2015 S těma 5.10 záleží, co víc budeš jezdit. Freeridery o něco líp dejchaj, takže se hoděj na delší vyjížďky. Impacty jsou na DH, maj víc obrněnou špičku, takže když nakopneš letící šutr, tak Ti to nezláme nehty na prstech u nohy. I když já mám FR, šutr sem párkrat trefil a taky to v pohodě ustály. A zas naopak kamarád má Impacty a na vedro si nestěžuje.
TLD Odesláno 6. února 2015 Nahlásit Odesláno 6. února 2015 Busdriver - super info, diky. Freeride jsem kdysi mel, tak je vezmu znova. Chci to na vse:) SPD si necham na starem kole a tady bych rad jen platformy, at zlepsim techniku:).Spineshank - Chromag contact, na starym kole vozim HT Ae-01 a jsou super, tak jsem zvedavej na ty ,,kanadsky´´tl
wave ceptor Odesláno 6. února 2015 Nahlásit Odesláno 6. února 2015 Tak gratulace k novému rámu (teda celému kolu). Mi se nelíbí ani rám ani barva (nesnáším matné barvy, moc divná móda). Ale o mne nejde důležité je,že se to líbí tobě.
Gustaf Odesláno 6. února 2015 Nahlásit Odesláno 6. února 2015 V 6. 2. 2015 v 8:39, TLD napsal: ja to budu mit na XTcku Jinak ty videa uz sem samo videl, asi vsechny s Turner Gustaf - si nemyslim, soucasny kolo mam ma 140mm, presto ze muzu s vidlou dolu na 120 a tusim 100mm, tak to nevyuzivam.Staci dat plast treba 2.1, vic to fouknes a nemam problem svihy do 80km. Vic sem jel jen parkrat a na to spis nemam fyzicky, nez kolem.Takze se to da, nejede to jako HT raketa, ale ja jezdim pro radost, tak neni problem:)tlale jooo...tak to záleží na každým. Já jsem prostě zvyklej na svojí Foxinu 100mm a mám raději XC jízdy na tom mým bajku. u 140 už je přeci jen ten posez trochu jinej a to už by mě asi nevyhovovalo...ale jak říkám, záleží na vkusu každého soudruha hlavně že to vyhovuje tobě....
TLD Odesláno 6. února 2015 Nahlásit Odesláno 6. února 2015 Gustaf-presne tak, kazdemu co jeho jest:) Tak je to spravne:)tl
Doporučené příspěvky