Krupkic Odesláno 15. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2015 Měl jsem to od kámoše z nového kola za výbornou cenu. On kupoval zee... Možná to časem předělám, uvidíme... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 15. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2015 tak to joooo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 15. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2015 Díky. Kompletně jsem kolo odstrojil, novej lak + vlastní polepy + všechny ložiska, kola wtb i23 + náboje hope pro evo, nová vidlice, střed, hlávko, řazení xt 3x10, gripy ODI. Moc toho z loňska nezbylo takže jsem byl docela natěšenej a je to super. Ještě musím koupit nové sedlo, ale zatím furt váhám mezi specialized avatar gel a wtb takže tam mám pořád tuhle příšeru... Edit: takhle vypadalo loni http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/6059-bike/page-370&do=findComment&comment=1244244no to poradnej rozdil a bike poradne prokoukl:-) Co se tyce sedla mrni na sqlab hodne dobre a pohodlne sedla Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krupkic Odesláno 15. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2015 Díky za tip, tu značku jsem vůbec neznal. A máte nějaký ověřený eshop kde ho popř. koupit? A řešíte správnou šířku sedla? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 15. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2015 Az nebudu na tabletu dam ti sem navod jak si spravne zmerit sedinku:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krupkic Odesláno 15. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2015 Ok, díky moc. Jinak co čtu tak ty jejich sedla jsou vážně dobrý, takže do výběru přihazuji tu jejich 611... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 15. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2015 Spine, presne tak,drive jsem presne vedel jakej prevod potrebuju a ted malinko tapu a musim o to premyslet. Je to jen o zviku. Ty XT brzdy jsou super, souhlasim.Kupko,dekuju:)Krupkic, mas to moc pekny.tl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 15. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2015 Ok, díky moc. Jinak co čtu tak ty jejich sedla jsou vážně dobrý, takže do výběru přihazuji tu jejich 611...jj tu vozim ve verzi 140 a i 150 bych snesl v poho,takze si myslim ze by to bylo u tebe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 15. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2015 Spine, presne tak,drive jsem presne vedel jakej prevod potrebuju a ted malinko tapu a musim o to premyslet. Je to jen o zviku. Ty XT brzdy jsou super, souhlasim.Kupko,dekuju:)Krupkic, mas to moc pekny.tlmel jsem to stejny,taky jsem presel z3x10 na 2x10:-) Jak siroky ted vozis rodla? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 15. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2015 kdyz SME u tech rodel...chci kupovat širší...asi 690cm...vyplatí se dat tanec za karbon nebo ne. tak zase nejsem gramer. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 15. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2015 kdyz SME u tech rodel...chci kupovat širší...asi 690cm...vyplatí se dat tanec za karbon nebo ne. tak zase nejsem gramer.myslim si ze cenovej rozdil tam nebude velkej tak bych sel klido do carbonu,sam je nyni taky vozim:-) Sirsi uchop hodnotim hodne pozitivne a nepotrebuju tim padem rohy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 15. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2015 tak já mám ted 600cm a právě je držím hodně na kraji. mnobrozdil je v ceně velikej. vo sem koukal na obyc, tak do 8 stovek se vejdes a carbon je za 3k Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 15. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2015 dokonce 3,6k http://eshop.progresscycle.cz/giant-contact-slr-xc-flat-690mm-detail-4DU2000101.aspx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 15. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2015 nebo u zvysenejch http://eshop.progresscycle.cz/mainform.aspx?producersfilter=3M20000101; Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 15. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2015 Aha,tak ja pocital s tim ze mas vybrano neco od 2000 a vice:-) Obcas se daji najit novy bazarovy za slusny ceny,pred casem trebas ty co mam ja za pulku novy..tj 1500 coz mi prijde v poho Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 15. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2015 nemam zatím nic vybraného... jenbzak koukam. ted mám klasiku...ale právě me zajímá jestli ma cenu tolik priplacet. asi zůstanu u klasiky...nejsem závodník avtech par gramu za tech plus 9xm trubky nebude hrát roli Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 15. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2015 Tak to si musis rozhodnout sam:-) ja mel na ne super cenu proto jsem je vzalJinak bych na carbonu nelpel,ale urco budes spokojenej s tim sirsim uchpem pak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 15. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2015 Jj...o ten mi jde hlavně. váhu 9cm trubky fakt asi řešit nebudu. takže když nebude nějaká super nabídka, tak na carbon seru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krupkic Odesláno 15. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2015 TLD díky, ty to máš taky parádní. Jsem zvědavý na dlouhodobější dojmy... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 15. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2015 Jj...o ten mi jde hlavně. váhu 9cm trubky fakt asi řešit nebudu. takže když nebude nějaká super nabídka, tak na carbon seruj to je jasny,myslim ze pokud by to bylo to 1500 tak by to bylo cajk:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky