Přejít na obsah

BIKE [2007-2020]

Návštěvník milosklikar

Doporučené příspěvky

Díky. Kompletně jsem kolo odstrojil, novej lak + vlastní polepy + všechny ložiska, kola wtb i23 + náboje hope pro evo, nová vidlice, střed, hlávko, řazení xt 3x10, gripy ODI. Moc toho z loňska nezbylo takže jsem byl docela natěšenej a je to super. Ještě musím koupit nové sedlo, ale zatím furt váhám mezi specialized avatar gel a wtb takže tam mám pořád tuhle příšeru...

Edit: takhle vypadalo loni http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/6059-bike/page-370&do=findComment&comment=1244244

no to poradnej rozdil a bike poradne prokoukl:-)

Co se tyce sedla mrni na sqlab hodne dobre a pohodlne sedla

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Spine, presne tak,drive jsem presne vedel jakej prevod potrebuju a ted malinko tapu a musim o to premyslet. Je to jen o zviku. Ty XT brzdy jsou super, souhlasim.

Kupko,dekuju:)

Krupkic, mas to moc pekny.

tl

Odkaz ke komentáři

Spine, presne tak,drive jsem presne vedel jakej prevod potrebuju a ted malinko tapu a musim o to premyslet. Je to jen o zviku. Ty XT brzdy jsou super, souhlasim.

Kupko,dekuju:)

Krupkic, mas to moc pekny.

tl

mel jsem to stejny,taky jsem presel z3x10 na 2x10:-)

Jak siroky ted vozis rodla?

Odkaz ke komentáři

kdyz SME u tech rodel...chci kupovat širší...asi 690cm...vyplatí se dat tanec za karbon nebo ne. tak zase nejsem gramer.

myslim si ze cenovej rozdil tam nebude velkej tak bych sel klido do carbonu,sam je nyni taky vozim:-)

Sirsi uchop hodnotim hodne pozitivne a nepotrebuju tim padem rohy

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...