Gustaf Odesláno 16. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2015 ciwe...ten zadní blatník je brutální.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 16. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2015 http://www.adroit.cz/komponenty/riditka-giant-contact-flat-xc-690mm-black to je přesně to, co hledám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 16. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2015 nejaky podobny mam..jen od lepsi znacky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 16. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2015 To je rovnej prutCena srandovni,pokud ti vyhovuji tak do nich jdi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wave ceptor Odesláno 16. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2015 dobrá volba Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 16. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2015 Gustave doufám že máš zdravý rozum......to neni o rozumu:-) to je to samy jak s hodinkama Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 16. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2015 Ciwe mě s těma kolama štvetetak jsem vzal běžky a vyrazils karbonovejma hůlkamahodil jsem tlamu v místě kde je vedle stopy svah kde by mě už nikdy nenašlihůlky v poho, slipy výměna :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 16. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2015 Ciwe mě s těma kolama štvetetak jsem vzal běžky a vyrazils karbonovejma hůlkamahodil jsem tlamu v místě kde je vedle stopy svah kde by mě už nikdy nenašlihůlky v poho, slipy výměna :Dno vidis....priste to chce i carbonove slipy:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 16. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2015 To jo, sem četl o kousek výš že se pak musí měnit stejně jako řidítka a to nechci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 16. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2015 Ok, díky moc. Jinak co čtu tak ty jejich sedla jsou vážně dobrý, takže do výběru přihazuji tu jejich 611...¨tady to video Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 16. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2015 díval...ale nám uhel ohybu i na horu. to já nechci. schválně sem si dal představec do negativu, abych mel ruce níž...a tímto bych to dostal zase zpátky. chci cely rovny http://eshop.progresscycle.cz/giant-contact-slr-xc-flat-690mm-detail-4DU2000101.aspx ale v alu. Akorát koukám, ten popis nějak nesedí jestli chceš mít ruce níž mám pro tebe jeden tip Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klabrdon Odesláno 16. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2015 Spine : to je hroznej hybrid :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 16. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2015 já vím ale Gustaf to má v merku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krupkic Odesláno 16. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2015 Spine super, díky moc... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 16. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2015 Nemas zac:-) Doufam ze vyberes nakonec neco s cim budes spokojenej,urco se pak pochlub Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krupkic Odesláno 16. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2015 Jasná věc, zatím je velký favorit ten sqlab, akorát nevím kde koupit. Budu to řešit až začátkem příštího měsíce, takže času mám ještě dost :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 16. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2015 U nas to dodava tusim singletrack pod smrkem,mrkni na jejich strankyNebo to vzit rovnou z Nemecka,to mozna vyjde i cenove lepe:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 16. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2015 tak jsem šel na pc a našel tady SQ Lab prodejcehttp://www.trailshop.cz/index.php?route=product/manufacturer/info&manufacturer_id=8 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krupkic Odesláno 16. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2015 (upraveno) tak jsem šel na pc a našel tady SQ Lab prodejcehttp://www.trailshop.cz/index.php?route=product/manufacturer/info&manufacturer_id=8 Díky, to co bych chtěl je 2x dražší než ty ostatní nad kterýma uvažuju, tak musím promyslet, jestli to za to stojí Líbilo by se mi tohle: http://www.trailshop.cz/index.php?route=product/product&manufacturer_id=8&product_id=51 Upraveno 16. února 2015 uživatelem Krupkic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 16. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2015 Toto co chces si loni koncem sezony koupil kamos primo v Nemecku za 150e,zatim na tom moc nenajel takze reference od nej nemamJa mam to za 2660 co je tam,akorat trosku jinej design,asi model predtim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky