Přejít na obsah

BIKE [2007-2020]

Návštěvník milosklikar

Doporučené příspěvky

když pominu tu cenu...tak pokud jedu mimo silnici vezmu MTB,pokud chci něco jiné vezmu CX....toto mi přijde vcelku jako zajímavé,netradiční,odlišující ale to je asi vše,navíc ta cena je fakt vcelku šílená...popravdě by mně zajímalo kolik lidí to vozí třebas u nás

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Za me je Salsa jedna z top znacek. Me se ten hybrid taky libi.

Dneska to bylo zase super. Pocasi sice nic moc, ale uzil jsem si to. To koo je proste bozi:). Nejlepsi jsou siroky rodla a teleskop. Ale resim i problem. Mam to tady dost kopcovity, takze se musi i dost slapat. A nejak me na tech platformach taha koleno. Nevim, jestli to neni tim, ze pri vyjezdech to moc rvu na silu a mam nejak blbou polohu nohy. Na spd jsem ok. Jeste jsem zkusil sedlo malinko dolu a posunout dopredu, tak uvidim. Rad bych platformy nechal, protoze me prijdou zabavnejsi.

tl

post-26281-0-16771300-1424601914_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Mel jsem to sedlo dost vysoko asi, protože ve spodni posici jsem mel nohu dost ,,napruzenou´´. Hele, to není spatnej napad, na kopci to vždycky prehodim a trada:). Noha se ani nehne, ty piny te vazne podrzej.

tl

Odkaz ke komentáři

Díky moc..

jinak hoši jezdíte tu někdo silnici nebo máte přehled...možná bych o něčem přemejšlel ale v tom se vubec neorientuju a na BF nemá cenu chodit tam bude cokoli špatně...

Franto,myslíš že budeš mít čas na dvě kola??

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...