Klabrdon Odesláno 21. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2015 \Franto dobrý, má bejt brzo 15 prej tak to už pude ne? :-)U nás bylo nádherně, odpo sem provětral MTB a zejtra dopo proženu silnici. Se těšim.Čas bude a na počasí kašlu:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 21. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2015 tady bylo osm ale foukalo..patnact bude dokonaly.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klabrdon Odesláno 21. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2015 Vítr taky nesnášim, jinak mě zima zas tak neva.Ale když by bylo už 15 tak bych se nezlobil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 21. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2015 ja radsi teplo.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wave ceptor Odesláno 21. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2015 ne ja si ho namontoval na riditka.... ale ty kdybys jednou napsal neco nerypavyho tak by to bylo na vyznamenani.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
steel Odesláno 21. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2015 pro jaky jezdeni to kolo je?Na jakýkoli http://www.bikebrothers.cz/salsa-cycles/fargo-ti.html?ref=kompletni-kola Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 22. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2015 Na jakýkoli http://www.bikebrothers.cz/salsa-cycles/fargo-ti.html?ref=kompletni-kolakdyž pominu tu cenu...tak pokud jedu mimo silnici vezmu MTB,pokud chci něco jiné vezmu CX....toto mi přijde vcelku jako zajímavé,netradiční,odlišující ale to je asi vše,navíc ta cena je fakt vcelku šílená...popravdě by mně zajímalo kolik lidí to vozí třebas u nás Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 22. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2015 Za me je Salsa jedna z top znacek. Me se ten hybrid taky libi.Dneska to bylo zase super. Pocasi sice nic moc, ale uzil jsem si to. To koo je proste bozi:). Nejlepsi jsou siroky rodla a teleskop. Ale resim i problem. Mam to tady dost kopcovity, takze se musi i dost slapat. A nejak me na tech platformach taha koleno. Nevim, jestli to neni tim, ze pri vyjezdech to moc rvu na silu a mam nejak blbou polohu nohy. Na spd jsem ok. Jeste jsem zkusil sedlo malinko dolu a posunout dopredu, tak uvidim. Rad bych platformy nechal, protoze me prijdou zabavnejsi.tl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 22. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2015 dolu a dopředu...? to už na tom sedis jak na záchodě, ne :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 22. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2015 jinak já bych platformy používal jen na sjezdy. nikoliv na stoupání po kopcích... může to byt způsobeno tím, hák to rves a snazis se nohu držet, aby te nesjizdela s pedálu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 22. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2015 Mel jsem to sedlo dost vysoko asi, protože ve spodni posici jsem mel nohu dost ,,napruzenou´´. Hele, to není spatnej napad, na kopci to vždycky prehodim a trada:). Noha se ani nehne, ty piny te vazne podrzej.tl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klabrdon Odesláno 22. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2015 Já mám dneska za sebou parádní vyjížďku na žiletce. Jelo se mi tak hezky, že sem se ani nechtěl zastavit na fotku:-)Včera na MTB a když tak na tim přemejšlim tak nevim co mě baví víc.A jsem zvědavej co budu do budoucna upřednostňovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 22. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2015 (upraveno) ciwe..nějak mě ta žiliteka zajímá..hodíš mi k tomu něco do SZ? víc než dvácu bych za to asi dát moc nechtěl.. Upraveno 22. února 2015 uživatelem FrantisekH Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kupko Odesláno 22. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2015 Tak dneska to byla super baheni jizda kdo nezna trasa zavodu Bolaticka 30 :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klabrdon Odesláno 22. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2015 ciwe..nějak mě ta žiliteka zajímá..hodíš mi k tomu něco do SZ? víc než dvácu bych za to asi dát moc nechtěl..máš to tam :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 22. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2015 Díky moc.. jinak hoši jezdíte tu někdo silnici nebo máte přehled...možná bych o něčem přemejšlel ale v tom se vubec neorientuju a na BF nemá cenu chodit tam bude cokoli špatně... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 22. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2015 Díky moc.. jinak hoši jezdíte tu někdo silnici nebo máte přehled...možná bych o něčem přemejšlel ale v tom se vubec neorientuju a na BF nemá cenu chodit tam bude cokoli špatně...Franto,myslíš že budeš mít čas na dvě kola?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 22. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2015 Ti nevim..ale znáš mě..já vybíram vybíram..a možná to letost nestihnu.. ale silnice mě láká... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 22. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2015 Priznam se, ze me silnicka taky laka... tl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 22. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2015 jak říkam na zkoušku.. když jezdim sám radši valim po silnicích když jedu s někym tak radši do lesa...nebo podle nálady ...tak jsem si říkal že za dvacku se musí sakra dát něco koupit co by trochu odpovídalo..problem je s mojím tělesným rozpoložením 180/110 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky