Přejít na obsah

BIKE [2007-2020]

Návštěvník milosklikar

Doporučené příspěvky

kdepa...s tím zdvihem jo...ale jinak jsem spokojenej s giantem...řekl bych, ze ho mám lip osazenej než je epic...taky byl dražší...

tak o tom ani nedoufej,to jak to máš osazený ty je o 2 lvl výš :clap: ,,to jak sjou osazený ty základní řady je bohužel tragický,ale zase se to dá časem přeskládat,důležitý aby ti sedl rám,geo a 29"kola....

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

tak o tom ani nedoufej,to jak to máš osazený ty je o 2 lvl výš :clap: ,,to jak sjou osazený ty základní řady je bohužel tragický,ale zase se to dá časem přeskládat,důležitý aby ti sedl rám,geo a 29"kola....

tjn...dat 60k za epica a pak dotunit :-D už se tesim az si budu hrat s riditkama..to bude prehazovaniho
Odkaz ke komentáři

tjn...dat 60k za epica a pak dotunit :-D už se tesim az si budu hrat s riditkama..to bude prehazovaniho

je to nesmysl,ale loni byl jeden krásnej červenej dlouho na prodej komplet XT osazenej kolem75 litrů někde v Třebíči

no to bude,sundat gripy,povolit brzdy,řazení,forbec....ale na druhou stranu máš na to celej víkend :lol2:

Odkaz ke komentáři

http://www.mojekolo.cz/ghost-riditka-hbrb-22-modra-740mm tyhle tam budu dávat. .jen zkráceně na 720mm

to je už dobrá délka,to slezeš z kola ruky roztáhlý, každej si bude myslet že jej chceš obejmout :lol2:

no jsem zvědavej jak ta barva sedne k biku :cheers:

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...