spineshank Odesláno 6. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2015 JJ, taky jsem to minulej tyden cetl:) Podle me to dopadne tak, ze vsichni behem par let dostanou rozum a kola budou zase 26:) Akorat XCeckove mozna 29.tltaky si to myslím,ty markentingový kidy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 6. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2015 ikdyz teda epica bych ve sklepě snesl ti řeknu že seš jasnej adept na něj...ten ti asi nedá spát pořád ale chrtit nebudeš,šel bychc do něčeho s trošku rozumnějšíma zdvihama Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wave ceptor Odesláno 6. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2015 ale epic má rozumné zdvihy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 6. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2015 kdepa...s tím zdvihem jo...ale jinak jsem spokojenej s giantem...řekl bych, ze ho mám lip osazenej než je epic...taky byl dražší... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 6. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2015 do vyššího zdvihu se mi zatím nechce :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 6. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2015 myslím že kdo s tím jezdí a objíždí závody tak zdvih 100 je cajk,ale všestranej bike je aspoň 120,objedeš s tím lehce vše a když někam vlítneš tak nejseš nadoraz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 6. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2015 kdepa...s tím zdvihem jo...ale jinak jsem spokojenej s giantem...řekl bych, ze ho mám lip osazenej než je epic...taky byl dražší...tak o tom ani nedoufej,to jak to máš osazený ty je o 2 lvl výš ,,to jak sjou osazený ty základní řady je bohužel tragický,ale zase se to dá časem přeskládat,důležitý aby ti sedl rám,geo a 29"kola.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 6. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2015 Me se libi oznaceni trail bike pro kola 120-130mm. Jak pise spin, idelani kolo ,,na vse´´. tl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 6. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2015 tak o tom ani nedoufej,to jak to máš osazený ty je o 2 lvl výš ,,to jak sjou osazený ty základní řady je bohužel tragický,ale zase se to dá časem přeskládat,důležitý aby ti sedl rám,geo a 29"kola.... tjn...dat 60k za epica a pak dotunit :-D už se tesim az si budu hrat s riditkama..to bude prehazovaniho Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 6. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2015 Me se libi oznaceni trail bike pro kola 120-130mm. Jak pise spin, idelani kolo ,,na vse´´. tljj v tomto se kamaráde shodneme,člověk si na tom může pochrtit a pak i zkoušet nějaký vylomeniny třeba toto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 6. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2015 tjn...dat 60k za epica a pak dotunit :-D už se tesim az si budu hrat s riditkama..to bude prehazovanihoje to nesmysl,ale loni byl jeden krásnej červenej dlouho na prodej komplet XT osazenej kolem75 litrů někde v Třebíči no to bude,sundat gripy,povolit brzdy,řazení,forbec....ale na druhou stranu máš na to celej víkend Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 6. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2015 tak to už ho za ty prachy kolem 80k potunis sam a novyho....jooo..bude to sraní, s mladou paní Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 6. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2015 http://www.mojekolo.cz/ghost-riditka-hbrb-22-modra-740mm tyhle tam budu dávat. .jen zkráceně na 720mm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 6. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2015 http://www.mojekolo.cz/ghost-riditka-hbrb-22-modra-740mm tyhle tam budu dávat. .jen zkráceně na 720mmto je už dobrá délka,to slezeš z kola ruky roztáhlý, každej si bude myslet že jej chceš obejmout no jsem zvědavej jak ta barva sedne k biku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 6. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2015 tak riznout je muzu dycky. . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 6. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2015 já myslím že nebudeš muset těch 720 je naprosto v poho a zvykneš si rychle na to,budeš tám dávat teda ty rohy? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 6. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2015 rohy ne...jen ty řidítka.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 6. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2015 Spine, presne tak:) To je Orange na te fotce?Gustaf, tolik penez za lepsi Tesco kolo? :) To bych sel radsi do Treku nebo Giantu:)p.s. jen rejpu, je to fajn kolo.tl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 6. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2015 vsak mám gianta a měnit nechci...;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 6. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2015 ja nejak pochopil, ze chces epikatl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky