FrantisekH Odesláno 8. března 2015 Nahlásit Odesláno 8. března 2015 ja se chystam kolem druhe treti....snad sw to jeste vylepsi..
Gustaf Odesláno 8. března 2015 Nahlásit Odesláno 8. března 2015 tak dnes paráda...44 km...nový vlajdy a vše kolem mě najednou lítalo.... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Martin UL Odesláno 8. března 2015 Nahlásit Odesláno 8. března 2015 Fotky jsou super , jdu připravit kolo na sezónu - venku už je fakt krásné počasí:-)
FrantisekH Odesláno 8. března 2015 Nahlásit Odesláno 8. března 2015 taky pár desítek metrů k dobru dneska... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Gustaf Odesláno 8. března 2015 Nahlásit Odesláno 8. března 2015 super....jak se to vlákno po zimě hezky rozjíždí. kde je to foceny?
FrantisekH Odesláno 8. března 2015 Nahlásit Odesláno 8. března 2015 Výškov, kousek od nás..mam ještě fotky z Čiperky ale je to všechno mázlý jak se mi třásly ruce.. za to může ta cyklistka co jela předemnou..
FrantisekH Odesláno 8. března 2015 Nahlásit Odesláno 8. března 2015 já čuměl předsebe..copak za to můžu je jí pořád na mě vystrkovala???
FrantisekH Odesláno 8. března 2015 Nahlásit Odesláno 8. března 2015 ty měla malý ...:-( ale postavička jinak k oblíznutí..
spineshank Odesláno 8. března 2015 Nahlásit Odesláno 8. března 2015 tak bylo to fajné dnes,ale těším se až bude tepleji...na slunci ok,ale jak zajel člověk mimo vcelku nic mocdali jsme si i kulturní zastávku dnes,viz foto Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Gustaf Odesláno 8. března 2015 Nahlásit Odesláno 8. března 2015 (upraveno) taky pěkný, kluku ušatá co bylo za vinecko? Upraveno 8. března 2015 uživatelem Gustaf
spineshank Odesláno 8. března 2015 Nahlásit Odesláno 8. března 2015 Rynak:-) Jinak ty brzdy budu muset nechat asi odvzdusnit,nejak jsem mel divnej pocit jak jsem moc nezpomaloval:-)
Gustaf Odesláno 8. března 2015 Nahlásit Odesláno 8. března 2015 ryznaceeek...hnmm. a není to třeba ze sou zamasteny??? zkoušel si to dlouho z kopce probrzdit??
spineshank Odesláno 8. března 2015 Nahlásit Odesláno 8. března 2015 jak jsem to chystal,tak jsem koutouče odmastil technickým benzínemno zkoušel jsem,dnes jsme jeli hodně asfalt a jedne kopec se jezdí okolo 70-80km/h,tam jsem to tolik nepustil protože jsem pořád zkoušel jak to brzí a taky mi klekla baterka v tacháči navíc
FrantisekH Odesláno 8. března 2015 Nahlásit Odesláno 8. března 2015 70-80 kmh? bych riti strihal sedlovku..
Gustaf Odesláno 8. března 2015 Nahlásit Odesláno 8. března 2015 ciwe, já dneska z kopce brzdil...PAC sem se hrabal v tom predstavci a riditkach...sem si říkal, co dybych zapomněl utáhnout šroubek
FrantisekH Odesláno 8. března 2015 Nahlásit Odesláno 8. března 2015 ja uz se bojim kdyz se zo blizi sedesatce..
Doporučené příspěvky