kupko Odesláno 7. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2015 tak riznout je muzu dycky. .Nic nerezat delka je super jednou s nima pojedes a uz nebudes menit :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 7. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2015 mám je na 720mm...dnes sem objel barák a super Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 7. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2015 Jinak to nešlo, sice jenom necelých 12 km a plíce na padrť a zmrzlej.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 7. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2015 paráda...já se tesim na zejtra.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 7. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2015 tak sem si ještě dnes pohrál z rodlama...dotaz...mám říznout trubku od vidle nebo nechat komín na horší časy.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 7. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2015 Gusto ty se chystáš chrtit jo??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 7. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2015 nechystám...tohle je pro mě ideální pozice na XC Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 7. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2015 no já tomu nerozumim.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 7. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2015 Ja bych to nerezal,nikdy nevis trebas kdybys ji prodaval tak ten kus muze chybet Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 7. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2015 pěkně Franto,úplně to cítím s tebou jak to bylo krutý Jinak to nešlo, sice jenom necelých 12 km a plíce na padrť a zmrzlej.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 7. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2015 asthma a blbý hadry.. :-( ale jinak rohlík na držce..jsem chvilkama myslel jestli mam obrnu nebo jak.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wave ceptor Odesláno 7. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2015 (upraveno) Gustav: Neřež, a zvedni představec o ty 3cm. Upraveno 7. března 2015 uživatelem wave ceptor Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 7. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2015 von si ho právě o ty 3 cm snížil :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wave ceptor Odesláno 7. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2015 já vím, proto radím hore. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klabrdon Odesláno 7. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2015 Franto pěkný, co tě může hřát je to, že to každá další jízda bude už jenom lepší :-)Co ta žiletka, pokročil si nějak? Já dal dneska dneska 52km na silnici a taky pecka- baví mě to moc:-) Za poslední tejden takto: ( So-62 km silnice, po 32 km silnice, st 19 km bike a dneska 52 silnice:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 7. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2015 No pokročil jsem tak že jsem to odložil na později...Gustav mi to rozmluvil za flašku rumu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 7. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2015 Já bych to rozhodně neřezal. Narval bych na to tenisák a dělal machra. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 7. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2015 Do toho tenisáku by se mohl i zakousnout aby to vypadalo jak zaujatě jede :-))) Dneska jsem pár kolařů taky potkal..ale samí starší borcí ( typuju 50+) mladý jsou tak líný že sedí radši u televize nebo co? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 7. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2015 Gustav: Neřež, a zvedni představec o ty 3cm. to já právě nechci....sem to dal az dolu PAC mi to tak vyhovuje...asi to nechám tak, jak píše spin... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 7. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2015 Do toho tenisáku by se mohl i zakousnout aby to vypadalo jak zaujatě jede :-))) Dneska jsem pár kolařů taky potkal..ale samí starší borcí ( typuju 50+) mladý jsou tak líný že sedí radši u televize nebo co?Nikoliv, my pod 50 se napřed věnujeme budoucím plátcům našich důchodů, ať už přímo jejich výrobě nebo poté pokusu o výchovu. Záleží jak kdo má výdrž. Pak, až dědci odfuní ze silnice nasedáme na kola. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky