mr.BSE Odesláno 21. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2015 Byl jsem se podívat do garáže na to moje "WD", kterým mazu vidlici a .... hele čím to mazu ve skutečnosti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 21. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2015 No dle fotky to vypadá jako med od vcelky Maji...DD Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wave ceptor Odesláno 21. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2015 já jsem ve čtvrtek namočil do wd-čka gufera, manžety, okroužky. nechám to ponořené a uvidím jak moc to co naruší. Tipuju, že to s nima ani nehne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 21. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2015 Byl jsem se podívat do garáže na to moje "WD", kterým mazu vidlici a .... hele čím to mazu ve skutečnosti no vidíš, tak to mazes velice správně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 21. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2015 tak 41km...bylo krasne azurko. teď obidek rizecek..a pivko a pak relax Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 21. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2015 Pujdu vytáhnout a na chystat moji drahé po zime bílé.je tam krásné ale chladnejiTy už ses zpátky z projížďky? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 21. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2015 jasné...sem fofrnik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mr.BSE Odesláno 21. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2015 Teď jsem se vrátil z dvouhodinové vycházky s nasi psí smeckou, nohy mě bolí až pod krkem a to jsem zvažoval odpoledne bike... Asi ho jen nachystám na "příště" :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 21. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2015 Teď jsem se vrátil z dvouhodinové vycházky s nasi psí smeckou, nohy mě bolí až pod krkem a to jsem zvažoval odpoledne bike... Asi ho jen nachystám na "příště" :-Dmy pojezdem asi na Smelc.je tam dnes vítání jara Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasič Odesláno 21. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2015 Tak jsem protahl pana Burgmana po okoli. Uz byl abstak. Po obidku zkusim jeste začoprovat a pak tyden marodit! Ale musel jsem, te jak dva dny bez hodinek:( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mr.BSE Odesláno 21. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2015 (upraveno) Spine: Tak to tam nafoť, at se mužů pokochat aspoň z fotek :-) Už se těším, až tam zase vyrazím, jen musím doladit cestu z V.B. nazpět, nějak mě to po silnici až do Ostrovacic nebaví :-D Upraveno 21. března 2015 uživatelem mr.BSE Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 21. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2015 :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 21. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2015 Spine, kde zijes, ze je u Vas chladneji? Kdyz jsem sel rano s haf´s do lesa, tak sice bylo -6C, ale kdyz jsem v 9.30 vyrazel bylo uz krasne. Dneska jsem si dal takovej XC okruh, cca 37km a parada. Vzal jsem si stary kolo a jelo se skvele. Akorat ty uzky riditka vymenim, zviknul jsem si na siroky.Gustaf parada, krasny fotky. A kolo taky tl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krupkic Odesláno 21. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2015 Taky jsem dneska využil parádního počasí a projel se. Chtěl jsem hlavně vyzkoušet nové pedály. Jsou dobrý akorát jsem musel hned sundat všechny piny a vyndat z nich podložky protože jsem je chtěl vyšší. Po této akci už jsem spokojený. Příští týden už mi snad přijdou i boty takže to budu mít komplet Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 21. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2015 kluci...paráda, jak se nám tady rozrůstá bajk rodinka....kua a samej full pěkný fotecky a bajky....super Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 21. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2015 Sainty jsou super volba.Vyuzil jsem pekneho pocasi a mam vycisteno-namazano/prostrikano-pripraveno:)tl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 21. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2015 ty ještě nemáš to sedlo.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 21. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2015 No jo no, nemam:), ale pristi tyden snad uz opravdu ma sedlo a objimka odejit z Kanady, tak se tesim.tl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 21. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2015 (upraveno) to mas náky spesl, co se tady nedá sehnat? Upraveno 21. března 2015 uživatelem Gustaf Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kupko Odesláno 21. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2015 to mas náky spesl, co se tady nedá sehnat?Taky jsem dneska provetral ducha super pocasi ale poradnej vitr 55km :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky