Přejít na obsah

BIKE [2007-2020]

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ma to cenu vubec umejvat?? Dyt se to zas zajebe pri dalsi vyjizce.

Kdyz kolo od poradneho bahna neocistis tak dlouho fungovat nebude :-)

TLD: já bych si troufnul tvrdit že jednorázově to nic neudělá ale dlouhodobější použití může nasekat paseku.

Dobre mirena vapka udela dobrou paseku s vazelinou treba v hlavku atd :-)

Mně taky, to WD není úplně nejlepší prostředek na zvýšení treciho účinku kotoucovych brzd :-D

WD neni zase tak dobry sprej na vidli jedine silikon na hadrik otrit a propruzit jednou za mesic na gufera kapnout jemny olej a propruzi.

To mejou,ale pak to mechanici vse rozdelaji vysusi a namazou si myslim:-)

Presne tak prijede se domu kdo to umi udela si to sam kdo ne udela mu to mechanik vsichni vidi jakse to na zavodek strika wapkou ale nikdo co pak li delaj jakprijedou domu rozeberou namazou slozi.

Odesláno

Presne tak prijede se domu kdo to umi udela si to sam kdo ne udela mu to mechanik vsichni vidi jakse to na zavodek strika wapkou ale nikdo co pak li delaj jakprijedou domu rozeberou namazou slozi.

Gustaf ma proste kliku ze to takto dela a ma vse v poho,tak mu preju at je to i nadale,ale je jasny ze wapka udela vic skody nez uzitku....to stejny pokud nekdo jezdi hodne brody potokem,rekou treba mel by dbat na to vic se starat o kolo
Odesláno

a čím mejete bajka když je obalenej bahnem. zahradní hadicí to nesundam a nevystrikam ani náhodou...

dobra rychlospojka a pistole na hadici funguje vcelku dobre
Odesláno

a čím mejete bajka když je obalenej bahnem. zahradní hadicí to nesundam a nevystrikam ani náhodou...

Normalni zahradni hadice s strikacim nadstavcem Gardena a smetak nic vic nic min a kolo mam z apar min.ciste nakonec obetru hadrou po oschnuti namazu retez vidli tlumic :-)

http://spony-hadicove.heureka.cz/zakladni-sada-gardena-s-postrikovacem-8175-29/

https://www.nakupka.cz/vyrobek/zavlazovaci-pistole-gardena-8117-impulsni-classic/?utm_source=Heureka&utm_medium=produktyPPC&utm_campaign=ZA-6032

Odesláno (upraveno)

Dle nálady zahradní hadicí nebo wapkou, ale málo, málo kdy, nebaví mě to. Jenom se starám o řetěz, přehazovačky, tlumiče a brzdy, které poctivě čistím a mažu pravidelně. Léto za rohem, tak se trochu navnadíme, náš velký závod  :clap:

Upraveno uživatelem African
Odesláno

ták hadicí s nástavcem to meju taky, ale když je kolo obaleny bahnem, tak to nejde tak dobře...suchéj hadr a utrit vše je samozřejmost. namazat řetěz, vidli. hlavko nerozebiram a střed taky ne, aby je promaznul...

spine, v servisu me bajka kontrolovali, nikde žádné vůle, nic se vykla...vše šlape jak ma :D tak snad to tak i zůstane. .

Odesláno

ták hadicí s nástavcem to meju taky, ale když je kolo obaleny bahnem, tak to nejde tak dobře...suchéj hadr a utrit vše je samozřejmost. namazat řetěz, vidli. hlavko nerozebiram a střed taky ne, aby je promaznul...

spine, v servisu me bajka kontrolovali, nikde žádné vůle, nic se vykla...vše šlape jak ma :D tak snad to tak i zůstane. .

jak jsem psal výše,můžeš být jen rád že je vše ok :cheers: jen ten tlumák trošku ošéfuj :lol2:

Odesláno

Normalne hadici s nastavcem gardena, teplejsi voda v beliku s nejakym saponatem a kostatko, vzdycky bez problemu a docista, retez potom vyperu v pracce, ale to uz musi bejt ...

Odesláno

Posledně jsem myl kolo smetáčkem co mám v autě, namáčeným v louži :-)

Jinak teda bydlím v bytě, takže vám docela závidím tuhle diskuzi. Kolo dám do předsíně a pak ho musím nějak šikovně přenést přes šedivo-bílý koberec na balkon. Takže spíše volím strategii, že to musí přededm zaschnout. Lecky teda musím nechat kolo stát venku před bytem na chodbě, aby uschlo. No a pak to vytírat... A pokud je ultra zasr., tak rozbalím přes obývák takový pruh igelitu a udělám cestičku.

Odesláno

Vyborna vec je servisni stojan, bez nej uz si to ani neumum predstavit, setri zada :-)

to ano,taky bych si to bez něj už nedokázal představit a za 799,- si jej může každej dovolit a splní účel dobře :clap:

Odesláno

Posledně jsem myl kolo smetáčkem co mám v autě, namáčeným v louži :-)

Jinak teda bydlím v bytě, takže vám docela závidím tuhle diskuzi. Kolo dám do předsíně a pak ho musím nějak šikovně přenést přes šedivo-bílý koberec na balkon. Takže spíše volím strategii, že to musí přededm zaschnout. Lecky teda musím nechat kolo stát venku před bytem na chodbě, aby uschlo. No a pak to vytírat... A pokud je ultra zasr., tak rozbalím přes obývák takový pruh igelitu a udělám cestičku.

ciwe...to by me žena hnala...tahat zasraný kolo skrz byt :D já to resim ve sklepě nebo u tchána na zahradě ne vapkou na mycce :)
Odesláno

Spine, pak ho jeste musis v obyvaku utrit do zaclony:) Taky jsem v casech panelakoveho bydleni myl kolo v koupelne:)

tl

Odesláno

Spine, pak ho jeste musis v obyvaku utrit do zaclony:) Taky jsem v casech panelakoveho bydleni myl kolo v koupelne:)

tl

to seš frajer,měl si pro něj i nějakej spešl šampon?? :clap:

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...