Přejít na obsah

BIKE [2007-2020]

Doporučené příspěvky

Odesláno
  V 19. 4. 2015 v 15:44, Bobisek napsal:

Jiný jsou i pláště, ale celkem toho fakt moc není. Netuším, kolik ty komponenty mohou stát a ani jaká je cenová politika firem, ale logika mi velí, že by měly mít komponenty k dispozici levněji než v běžném prodeji a tak vyšší model nemůže být cenově znevýhodněn oproti levnějšímu.

Mě není moc sympatické ani to vybavení obou kol, ani značka. Ty stránky jsou svou rychlostí nějaký beta test? :)

víš jak...na to moje šukání.. :lol2:  :lol2:  :lol2:

Odesláno
  V 19. 4. 2015 v 17:52, Gustaf napsal:

mno právě...a udělaj kliky, teleskop a sedlo takovej rozdíl??

no myslím že jo,počitej ta sedlovka 8-9 litrů stojí si myslím

Odesláno
  V 19. 4. 2015 v 15:21, Gustaf napsal:

Jj...taky me to zarazilo...asi ty kliky od deorka jsou těžký. tady jde o to, zda ma smysl za to doplacet 13k. jen nevím jakej je rozdíl mezi hazkou XT a XT plus

Plus znamena ze se da uzamknout raminko je to jako napinak :-)

Odesláno
  V 19. 4. 2015 v 18:15, spineshank napsal:

no to pak ten rozdíl je teda férovej,ono se to naskládá po stokorunách k té sedlovce

taky záleží jáký pláště tam budou.....

jo jsem si to přečetl, tak sedlovku chválí...jen nevím, jestli ji využiju :-D pláště budou tyto Schwalbe Nobby Nic 2.25

Odesláno
  V 19. 4. 2015 v 17:35, Gustaf napsal:

na to já taky nehraju, co uvadej v katalogu. tak me ghosti docela zamlouvaj, dřívější modely se mi nelibily vůbec, ale už loňská kolekce je dobra. tak nevím...závažím to, jestli ten finanční rozdíl hraje takovoubroli. co se týče komponentu, tak oproti tomu, co mám ted, je to galamatias, ale snad vyhovující...teda aspoň u ty 5ky

A pockej jak budou vypadat 2016 uz jsem viděl nahled  :-)

Odesláno
  V 19. 4. 2015 v 18:00, matous napsal:

Mesic mi stal v garazi, konecne jsem nebyl nemocny, a nebo nebyl zaneprazdnen. Hrozne jsem se na to tesil a v terenu je opravdu full k nezaplaceni :) 97e1b7ed1b5ff5e44ce43ea4afcdb642.jpg

adaa79014ae1847e3b9b4bdaf10ff542.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

super fotky....

Odesláno
  V 19. 4. 2015 v 18:16, Gustaf napsal:

jo jsem si to přečetl, tak sedlovku chválí...jen nevím, jestli ji využiju :-D pláště budou tyto Schwalbe Nobby Nic 2.25

já vím jaký pláště tam jsou,ale nevím jaká verze jejich...od toho se taky dost odvíjí cena ...stejnej typ a cena 500-1100,- podle toho jestli drát,EVO nebo třebas SS

Odesláno
  V 19. 4. 2015 v 18:24, spineshank napsal:

já vím jaký pláště tam jsou,ale nevím jaká verze jejich...od toho se taky dost odvíjí cena ...stejnej typ a cena 500-1100,- podle toho jestli drát,EVO nebo třebas SS

jo táááák, podle mě drát...

Odesláno (upraveno)
  V 19. 4. 2015 v 18:30, Gustaf napsal:

ty máš docela přehled...je vyrábíš Ghosty. tak aspon že tak...:-D

Prodavam je delam v oboru :-)

Upraveno uživatelem kupko
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...