Přejít na obsah

BIKE [2007-2020]

Doporučené příspěvky

Odesláno

Krupkic, Pike je pecka. Ja s tim co mam jsem spokojenej moc, je to 140 udelana na 150 a profi vytunena. Funguje pekne.

Frantiku, kde vidis zimu. Vzdyt je krasne. Zima je tak od -5C:)

tl

Odesláno

Vybiram, vaham, premyslim, a zatim, ackoliv jsem Author na zacatku vyberu vypustil, je nejvetsi favorit prave AUTHOR ERA 3.0 model 2014. Co si o nem myslite?

Odesláno
  V 22. 4. 2015 v 10:33, TLD napsal:

Krupkic, Pike je pecka. Ja s tim co mam jsem spokojenej moc, je to 140 udelana na 150 a profi vytunena. Funguje pekne.

Frantiku, kde vidis zimu. Vzdyt je krasne. Zima je tak od -5C:)

tl

To tak nejak bylo :-)
Odesláno (upraveno)
  V 22. 4. 2015 v 12:01, fendelik napsal:

Vybiram, vaham, premyslim, a zatim, ackoliv jsem Author na zacatku vyberu vypustil, je nejvetsi favorit prave AUTHOR ERA 3.0 model 2014. Co si o nem myslite?

ze mas vzít ode mne gianta :D :D a usetris 17koliku :D Upraveno uživatelem Gustaf
Odesláno
  V 22. 4. 2015 v 15:45, Gustaf napsal:

ciwe, kuciii...vy ste hrozny divočáci...když vidím co jezdí ve svetaku za trate a to vše XC zdvihama, tak vy snad všichni sjizdite skály nebo co :D :D :D :D

Přesně krom nějakých větších skoků se mi nestalo, že bych něco s xc nedal a na rozdíl od toho zbytku kol to s ním můžeš i v pohodě vyjet :) když dám příklad tak downhillova trať na Svatém Petru se s xcečkem dá sjet v pohodě, samozřejmě ne tak rychle a na trailu by člověk na těch skocích riskoval zlomení rámu, ale stejně. 

Odesláno
  V 22. 4. 2015 v 15:45, Gustaf napsal:

ciwe, kuciii...vy ste hrozny divočáci...když vidím co jezdí ve svetaku za trate a to vše XC zdvihama, tak vy snad všichni sjizdite skály nebo co :D :D :D :D

Presne presne presne tak zajedte se podivat na svetak do noveho mesta na morave to budete koukat co se jezdi ny 100 zdvihu :-)

Odesláno
  V 22. 4. 2015 v 16:36, tommas4 napsal:

Kolik najedete za rok?

Já jezdíval 12 k, většina teda na silnici, ale to už je dávno ..... tento rok mám v plánu tak 3-4 k. 

Odesláno
  V 22. 4. 2015 v 16:39, wave ceptor napsal:

Tý jó 12t. je už slušná porce.

to byli doby kdy jsem k tomu i 16-1700 naběhal a tak 500 km naplaval, ale k tomu už se nedá dělat nic jiného.... 

Odesláno
  V 22. 4. 2015 v 12:58, fendelik napsal:

:-D Uz jsem na nej koukal, ale ja chci i do te prirody, jak ti psali o stranku zpet :-D

No ja s  mojim celoperem GHOST-RT -100mm jezdim hodne v lese a nikdy jsem nepotreboval zadnych 130-150mm kola jsou zbytecne tezka :-)

Odesláno
  V 22. 4. 2015 v 16:45, Gustaf napsal:

btw, dnes po práci pěkných 45 kilásků...

Tak to ja dnes jenom dnes do a z prace na kole :-( celkem 16km nic moc ale zase ale zato jsem jel na doraz :-)

Odesláno
  V 22. 4. 2015 v 16:54, kupko napsal:

No ja s mojim celoperem GHOST-RT -100mm jezdim hodne v lese a nikdy jsem nepotreboval zadnych 130-150mm kola jsou zbytecne tezka :-)

já právě taky...tak me to napadlo s tím Světakem.
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...