FrantisekH Odesláno 17. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2015 já tam taky nevylezl.. Gusto to je nad Drmoulem ..domluvíme se vytáhneš ducháčka vezmu tě tam tady je těch pramenů hodně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 17. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2015 a to já zase jo.. včera co jsem k jedny dojel, tak me sralo, ze byla zavřena... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 17. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2015 já tam taky nevylezl.. Gusto to je nad Drmoulem ..domluvíme se vytáhneš ducháčka vezmu tě tam tady je těch pramenů hodně oukej... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 17. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2015 jinak ten pramen je normálně pitnej když je pár dní sucho..dneska jsem to neriskoval.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 17. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2015 dneska tam bylo nachcano :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 17. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2015 to ne ono to pořád odtejká ale lítalo kolem moc takovejch divnejch zvířat a bylo to zakalený Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 17. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2015 (upraveno) hoši.. z fulla 100mm zdvihy 26" přechod na HT 29"? blbost nebo? Jen dodam že jezdím asfalt nebo polňačky žádnej teren.. nebo lesní sjezdy a pod.. Gusto!!!!! Upraveno 17. května 2015 uživatelem FrantisekH Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 17. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2015 (upraveno) sem tě, nahlodal... přechod na 29er blbost není...to HT bych zvážil asi. Ikdyž já o něm původně taky uvažoval... a s novým fullem bys začal jezdit i terén Upraveno 17. května 2015 uživatelem Gustaf Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 17. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2015 no po pravdě já jezdim 99% na propedal staženej tak asi tak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 17. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2015 http://www.ghost-bikes.com/cz/kola-2014/podrobnosti-o-kole/tacana-7/ ve žlutý... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davros Odesláno 17. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2015 Chlapi aku velkost kolies odporucate ked uz 27,5 ci 29 ? kazde ma svoje pre a proti a rad by som pocul vas nazor .... moje poziadavky su aby to bol co najuniverzalnejsi bike Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klabrdon Odesláno 17. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2015 Chlapi aku velkost kolies odporucate ked uz 27,5 ci 29 ? kazde ma svoje pre a proti a rad by som pocul vas nazor .... moje poziadavky su aby to bol co najuniverzalnejsi bikeTak asi spíš co a jak nejvíce jezdíš, to by mohlo napovědět... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davros Odesláno 17. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2015 praveze jazdit zacinam a netusim kam vsade ma to zaveje su tu nejake polne ceste luzne lesy hradza etc ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klabrdon Odesláno 17. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2015 praveze jazdit zacinam a netusim kam vsade ma to zaveje su tu nejake polne ceste luzne lesy hradza etc ...Jasný a jak jseš vysokej? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 17. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2015 Nestvete taky me honi mlsna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davros Odesláno 17. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2015 180 cm cca 80 kg Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klabrdon Odesláno 17. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2015 180 cm cca 80 kgMyslim, že 27,5 i 29 v pohodě...ono by to chtělo asi nejlíp navšívit nějakej shop abys něco vyzkoušel a uvidíš co ti sedne...pak budeš trochu moudřejší... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davros Odesláno 17. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2015 jj budem musiet zatial toto je najhorucejsi kandidat http://www.cykloabc.sk/index.php?lid=4078 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 17. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2015 Ja bych do nej sel . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
obchodnik-o3 Odesláno 17. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2015 davros odkial si? pises luzne lesy, hradza....ba ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky