kupko Odesláno 3. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2015 V 3. 6. 2015 v 15:57, shotik napsal: Kupko. Mas me za velky trdlo koukam )Aplikace samo do ted pouzivam ale neni to tak pohodlny jako hodinky na ruce. Nicmene asi v tom tak budu stejne pokracovatNe to bych si nedovolil radit te mezi TRDLA :-) gps hodinky jsou super ale mi staci tel. minulej tyden jsem byl na kole s kamosem a rikam mu tak co jsi spokojeni s hodinkama ma Garm. rika super ale zapomel jsem je dneska nab.tak smolik pacholik :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shotik Odesláno 3. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2015 )) mliko pekna predstava a s hodinkama mas asi pravdu. Asi zustanu u iphonu. Btw treba jednou apple watch ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 3. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2015 Kupko, to vim a i to pouzivam, ale nebavi me to porad vytahovat - mobil atd a navic kdyz muzu, tak si beru starou Nokii, kterou mam na potichu at nikdo neotravuje, pro pripad, ze by se neco semlelo.tl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
busdriver Odesláno 3. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2015 Tak mám od příští středy naplánovanej bike trip na 4 dny v Saalbach - Hinterglemm, zabookovanej apartmán a začínam se dost děsit počasí. Podle yr.no snad 6 stupňů a déšť .. chjo :/ .. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kupko Odesláno 3. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2015 V 3. 6. 2015 v 18:00, TLD napsal: Kupko, to vim a i to pouzivam, ale nebavi me to porad vytahovat - mobil atd a navic kdyz muzu, tak si beru starou Nokii, kterou mam na potichu at nikdo neotravuje, pro pripad, ze by se neco semlelo.tlJo jo ja mam tel. strceny v dresu a vytahnu az dojedu vypnu mereni trasy a doma kouknu na komp na podrobnou mapu stoupani kllesani atd :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 3. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2015 V 3. 6. 2015 v 18:07, busdriver napsal: Tak mám od příští středy naplánovanej bike trip na 4 dny v Saalbach - Hinterglemm, zabookovanej apartmán a začínam se dost děsit počasí. Podle yr.no snad 6 stupňů a déšť .. chjo :/ ..tak to bude pecka. snad počasí vyjde Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 4. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2015 (upraveno) Kupko, kdyz si dam tlf do dresu, musim ho jeste narvat do pytlicku KTM co mam na moto, jinak by byl mokrej Busdriver, tak na bikovani v Saalbachu celkem ideal pocasi ne? At Ti tam sviti preju. tl Upraveno 4. června 2015 uživatelem TLD Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
busdriver Odesláno 4. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2015 Dík. No je pravda, že DH se šnorchlem a v péřovce sem ješte nejel .. Ale naštěstí teď přes noc upravili předpověď snad o 15 stupňů vejš a z původních 5.0 mm srážek na 0.3 mm. Tenhle rok mi přijde, že jim ty dlouhodobý předpovědi vůbec nevycházej. Tak snad to vyjde... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marty35 Odesláno 4. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2015 Víc jak čtyři dny dopředu to není předpověd ale věštba. Bude fajně, uvidíš. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 4. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2015 V 3. 6. 2015 v 9:10, fendelik napsal: Jak říkáš ;-) Jinak nevíte někdo náhodou a hlavně ty Spine, něco o závodu kolem Bílého potoka. Polovička říkala, že viděla někde nějaký prospekt, ale nic dalšího nevěděla. Na netu jsem na nic nenarazil EDIT: Né, že bych měl nějaké ambice, ale zajel bych se kouknout ...tuším to bude nějaká Braníškovská Šlapka závod co se jezdí jestli si ten název pamatuju dobře Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 4. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2015 V 3. 6. 2015 v 15:58, kupko napsal: No defekt je pro kazde uz dlouho te to obchazelo mliko to bude sranda jak budes davat fotku s ulepenym dresem a rukama male dirky od trnu to zpe ale vetsi je to bomba jak ti strika lepive m liko za jizdy na krk :-) uz jsem to zazil :-)proto to pořád oddaluju už jsem taky pár takovejch upatlanejch oprav viděl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 4. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2015 To neres, stejna mas dres od blata, tak se trochu mlika ztrati. A az dostrikas, flaknes tam dusi a jedes... Podle me to uz musi byt dira jako prase, aby to vsechno vylitalo. tl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 4. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2015 tak po práci se půjdu vyblbnout na bajku, už se tesim...asi jen zaskotacim na místním kopci..lesní cesty, sjezdy, výjezdy. ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 4. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2015 tak sem si dal 13km a paráda. dal jsem si i místní dh trat...sedlo šlo dolu a pelasil jsem. skoky jsem raději vynechával. ale jinak pecka pojezdeni... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wave ceptor Odesláno 4. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2015 tak s tebe bude nakonec sjezadař . ty skoky už v tvojem věku nepudou, ale to neva, důležité je jezdit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 4. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2015 já bych ho moc nehecoval.. nějaký skoky zkusí, lupne mu v zádech ..znáte ho naposled chtěl řezat vidli na ostro Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 4. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2015 Gusto, pekne do toho slapes... a s tema skokama a vzhledem k avataru ... tl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 4. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2015 tak z dneška... wave: to ne, ale když jsem to tam objevil, tak jsem si to 2x sjel..na skoky prdím..učit se to nebudu..stačily klopenky a lávka.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 4. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2015 V 4. 6. 2015 v 17:50, TLD napsal: Gusto, pekne do toho slapes... a s tema skokama a vzhledem k avataru ... tlpřesně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wave ceptor Odesláno 4. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2015 jj, i klopenka je dobrá se naučit. není to ale zdaleka nic lehkého. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky