Přejít na obsah

BIKE [2007-2020]

Návštěvník milosklikar

Doporučené příspěvky

V 3. 6. 2015 v 15:57, shotik napsal:

Kupko. Mas me za velky trdlo koukam :))

Aplikace samo do ted pouzivam ale neni to tak pohodlny jako hodinky na ruce. Nicmene asi v tom tak budu stejne pokracovat

Ne to bych si nedovolil radit te mezi TRDLA :-) gps hodinky jsou super ale mi staci tel. minulej tyden jsem byl na kole s kamosem a rikam mu tak co jsi spokojeni s hodinkama ma Garm. rika super ale zapomel jsem je dneska  nab.tak smolik pacholik :-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Kupko, to vim a i to pouzivam, ale nebavi me to porad vytahovat - mobil atd a navic kdyz muzu, tak si beru starou Nokii, kterou mam na potichu at nikdo neotravuje, pro pripad, ze by se neco semlelo.

tl

Odkaz ke komentáři

V 3. 6. 2015 v 18:00, TLD napsal:

Kupko, to vim a i to pouzivam, ale nebavi me to porad vytahovat - mobil atd a navic kdyz muzu, tak si beru starou Nokii, kterou mam na potichu at nikdo neotravuje, pro pripad, ze by se neco semlelo.

tl

Jo jo ja mam tel. strceny v dresu a vytahnu az dojedu vypnu mereni trasy a doma kouknu na komp na podrobnou mapu stoupani kllesani atd :-)

Odkaz ke komentáři

Kupko, kdyz si dam tlf do dresu, musim ho jeste narvat do pytlicku KTM co mam na moto, jinak by byl mokrej :)

Busdriver, tak na bikovani v Saalbachu celkem ideal pocasi ne?:) At Ti tam sviti preju.

tl

Upraveno uživatelem TLD
Odkaz ke komentáři

Dík. No je pravda, že DH se šnorchlem a v péřovce sem ješte nejel  :weird:  .. Ale naštěstí teď přes noc upravili předpověď snad o 15 stupňů vejš a z původních 5.0 mm srážek na 0.3 mm. Tenhle rok mi přijde, že jim ty dlouhodobý předpovědi vůbec nevycházej. Tak snad to vyjde...

Odkaz ke komentáři

V 3. 6. 2015 v 9:10, fendelik napsal:

Jak říkáš ;-)

Jinak nevíte někdo náhodou a hlavně ty Spine, něco o závodu kolem Bílého potoka. Polovička říkala, že viděla někde nějaký prospekt, ale nic dalšího nevěděla. Na netu jsem na nic nenarazil :(

EDIT: Né, že bych měl nějaké ambice, ale zajel bych se kouknout ...

tuším to bude nějaká Braníškovská Šlapka závod co se jezdí jestli si ten název pamatuju dobře

Odkaz ke komentáři

V 3. 6. 2015 v 15:58, kupko napsal:

No defekt je pro kazde uz dlouho te to obchazelo mliko to bude sranda jak budes davat fotku s ulepenym dresem a rukama male dirky od trnu to zpe ale vetsi je to bomba jak ti strika lepive m liko za jizdy na krk :-) uz jsem to zazil :-)

proto to pořád oddaluju :lol2: už jsem taky pár takovejch upatlanejch oprav viděl

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...