spineshank Odesláno 9. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2015 tak já nevim asi tu budu za blba, ale foukam na maximum toho co je napsáno na plášti nevim jestli 4-4,5psi a zatím jsem nikdy nepíchnul.. a když říkam nikdy tak nikdy.když budeš foukat míň tak si třebas při cestě zapícháš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marty35 Odesláno 9. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2015 Já to taky ještě loni rval na max (též jsem myslel ,že čím víc tím líp), letos těch cca 2,4 a ejhle, jízda se mi stala o dost komfortnější. Hlavně v terénu se to nedá vůbec srovnat. A letos zatím bez defektu... (tak a teď jsem to zařek a hned zítra beztak ďubnu) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
busdriver Odesláno 9. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2015 2,2 na cestu a před sjezdem/delším trailem ufouknu. Minule sem přijel domu s 1,8 (jen kvůli týhle diskuzi sem to měřil ) . A jak píše Donuts, za lepší grip mi to riziko cvaknutí rozhodně stojí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 9. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2015 když budeš foukat míň tak si třebas při cestě zapícháš No ja si radsi zapicham jinde.. Sle proti gustu.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 9. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2015 Super, díky za fotky z restaurace, je tam pro mě spousta zajímavých informací.DPH je na bohatým západě jen 19% a bez online dohledu finančáku jo? Tsk tsk tsk, je toto možný? :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kupko Odesláno 9. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2015 (upraveno) Na silničce foukám 13 - 14 atm a naše silnice jsou daleko horší než cyklostezky. Jak jsem psal na XC kole mi připadá 3 atm rozumný kompromis. Pláště mají většinou max 4 atm tak nechápu jak můžete foukat i 5 to musíte mít defekt každou chvíli.Defekt jak defekt co ten centr :-) katastrofa :-)4 atm není žádná hrůzaHruza ne ale na horaka katastrofa :-)Takto to dopadne, když se fouká a fouká.... a foukákarbon udělá pá pápresne tak skoda velka skoda :-(tak já nevim asi tu budu za blba, ale foukam na maximum toho co je napsáno na plášti nevim jestli 4-4,5psi a zatím jsem nikdy nepíchnul.. a když říkam nikdy tak nikdy.Za blba urcite ne a za klikare :-)s tak vysokym tlakem clovek citi kazdou nedovnost diru atd nemluve jak jsem uz psal kolo spatne drzi stopu v terenu a trpi sele koloprevazne centr rafky :-)když budeš foukat míň tak si třebas při cestě zapícháš :clap:To jako ze potka nejakou bajkerku co bude mit taky defekt :-) :-) Upraveno 9. června 2015 uživatelem filo-boxer Multicitace!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 9. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2015 Za blba urcite ne a za klikare :-)s tak vysokym tlakem clovek citi kazdou nedovnost diru atd nemluve jak jsem uz psal kolo spatne drzi stopu v terenu a trpi sele koloprevazne centr rafky :-) no jak bych to rekl.. Nejezdim teren tak je mi to jedno.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dali Odesláno 9. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2015 Mám pláště Schwalbe Rocket Ron nebo Racing Ralph. Dřív když jsem foukal 4 Tak jsem každou chvíli píchnul - trn, ostrý kamínek, kousek skla....., od té doby co foukám 3 tak mám klid, nehledě na to, že se mi jezdí daleko líp. Doporučuju zkusit. Pokud se bavíme o kevlarových pláštích u gumových asi defekt moc nehrozí. Hlavně nechápu, že se tu neustále předháníte kdo má větší zdvihy, že full je lepší a jezdíte na přehuštěných pláštích. Jízda musí být horší než na HT. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 9. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2015 (upraveno) já jsem asi tak 80% defektů dostal díky cvaknutí. Na biku foukám 2,5-3,2 záleží na terénu, ale spíše kvůli tomu, že bych si na tvrdším v terénu rozbil hubu. U toho defektu nevím, příjde mi logičtější, že se s vyšším tlakem riziko snižuje- případně tam bude asi nějaká mezní hodnota kdy se začne zvyšovat.... edit: jo a nechápu ty co upouští na silnici, ale asi to nějaký smysl má vzhledem kolik závodníků ProTour k tomu sahá. Upraveno 9. června 2015 uživatelem vojta1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dali Odesláno 9. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2015 Už aby bylo hezky, dnes celý den pršelo, sedneme na kola a bude po diskuzi. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 9. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2015 ty krávo...3 stránky vo huštění pneumatik serte na to...ať si každej fouká tak, jak mu to vyhovuje....kdybyste raději za tu dobu najezdili to, co jste tady za poslední stránky nafoukali Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kupko Odesláno 9. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2015 no jak bych to rekl.. Nejezdim teren tak je mi to jedno..No ja bych jezil rad ale doma jsou vsichni nemocni ja uz se z toho taky pomalu dostavam asi zitra pojedu pomalu do prace na kole ve ctvrtek po praci rychli teren v patek s rodinkou v sobobotu v podvecer nejakou rychlovku aspon 50km a nedele dopoledne pred obedem aspon 80 podle stavu nachlazeni nejradeji na otocku beskydy 180km jasne ze na 29 :-) start 6 rano a do 13h doma :-) to je muj plan do konce tydne kdyz zdravi a pocasi da :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 9. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2015 (upraveno) A my mame doma taky elektriku Upraveno 9. června 2015 uživatelem FrantisekH Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 9. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2015 Teď jsem dorazil,krásné ch krasnejch 44 ....malinko chladněji bylo,navíc fucelo kde to bylo otevřený ale super jízda.Schválně jsem malinko prifoukl než jsem vyjel a po chvíli jsem musel upouštět.........D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 9. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2015 No ja si radsi zapicham jinde.. Sle proti gustu..no já ti nevím jestli je to dobrém nápad vohnout Gustu....... xD Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 9. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2015 já sem nevohebnej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 9. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2015 já sem nevohebnej jen se nedelej.......DBtw co teleskop? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 10. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2015 nevím...bajka mám doma,prej zjistí...jako když je vysunutej a sednu na nej,tak o ty 2mm zaleze a pak je normálně pevnej, tak nevím... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 10. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2015 nevím...bajka mám doma,prej zjistí...jako když je vysunutej a sednu na nej,tak o ty 2mm zaleze a pak je normálně pevnej, tak nevím... ušel tam vzduch,buď doufouknout a pozorovat,nebo reklamace Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 10. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2015 Gusto, toz to jsou ty premodernizovany kola:) To by se Ti s klasickou sedlovkou nestalo a kdyz jo, tak tam das kousek plechovky od piva a ani se nehne. Dej vedet jak si dopadnul na reklamaci. tl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky