Přejít na obsah

BIKE [2007-2020]

Návštěvník milosklikar

Doporučené příspěvky

tak já nevim asi tu budu za blba, ale foukam na maximum toho co je napsáno na plášti nevim jestli 4-4,5psi a zatím jsem nikdy nepíchnul.. a když říkam nikdy tak nikdy.

když budeš foukat míň tak si třebas při cestě zapícháš :clap:  :clap:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já to taky ještě loni rval na max (též jsem myslel ,že čím víc tím líp), letos těch cca 2,4 a ejhle, jízda se mi stala o dost komfortnější. Hlavně v terénu se to nedá vůbec srovnat. A letos zatím bez defektu... (tak a teď jsem to zařek a hned zítra beztak ďubnu) 

Odkaz ke komentáři

Na silničce foukám 13 - 14 atm a naše silnice jsou daleko horší než cyklostezky. Jak jsem psal na XC kole mi připadá 3 atm rozumný kompromis. Pláště mají většinou max 4 atm tak nechápu jak můžete foukat i 5 to musíte mít defekt každou chvíli.

Defekt jak defekt co ten centr :-) katastrofa :-)

4 atm není žádná hrůza

Hruza ne ale na horaka katastrofa :-)

Takto to dopadne, když se fouká a fouká.... a fouká
karbon udělá pá pá

presne tak skoda velka skoda :-(

tak já nevim asi tu budu za blba, ale foukam na maximum toho co je napsáno na plášti nevim jestli 4-4,5psi a zatím jsem nikdy nepíchnul.. a když říkam nikdy tak nikdy.

Za blba urcite ne a za klikare :-)s tak vysokym tlakem clovek citi kazdou nedovnost diru atd nemluve jak jsem uz psal kolo spatne drzi stopu v terenu a trpi sele koloprevazne centr rafky :-)

když budeš foukat míň tak si třebas při cestě zapícháš :clap: :clap:

To jako ze potka nejakou bajkerku co bude mit taky defekt :-) :-) Upraveno uživatelem filo-boxer
Multicitace!!!
Odkaz ke komentáři

Mám pláště Schwalbe Rocket Ron nebo Racing Ralph. Dřív když jsem foukal 4 Tak jsem každou chvíli píchnul - trn, ostrý kamínek, kousek skla....., od té doby co foukám 3 tak mám klid, nehledě na to, že se mi jezdí daleko líp. Doporučuju zkusit. Pokud se bavíme o kevlarových pláštích u gumových asi defekt moc nehrozí.

Hlavně nechápu, že se tu neustále předháníte kdo má větší zdvihy, že full je lepší a jezdíte na přehuštěných pláštích. Jízda musí být horší než na HT.

Odkaz ke komentáři

já jsem asi tak 80% defektů dostal díky cvaknutí. Na biku foukám 2,5-3,2 záleží na terénu, ale spíše kvůli tomu, že bych si na tvrdším v terénu rozbil hubu. U toho defektu nevím, příjde mi logičtější, že se s vyšším tlakem riziko snižuje- případně tam bude asi nějaká mezní hodnota kdy se začne zvyšovat.... 

edit: jo a nechápu ty co upouští na silnici, ale asi to nějaký smysl má vzhledem kolik závodníků ProTour k tomu sahá. 

Upraveno uživatelem vojta1
Odkaz ke komentáři

no jak bych to rekl.. Nejezdim teren tak je mi to jedno..

No ja bych jezil rad ale doma jsou vsichni nemocni ja uz se z toho taky pomalu dostavam asi zitra pojedu pomalu do prace na kole ve ctvrtek po praci rychli teren v patek s rodinkou v sobobotu v podvecer nejakou rychlovku aspon 50km a nedele dopoledne pred obedem aspon 80 podle stavu nachlazeni nejradeji na otocku beskydy 180km jasne ze na 29 :-) start 6 rano a do 13h doma :-) to je muj plan do konce tydne kdyz zdravi a pocasi da :-)

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...