Gustaf Odesláno 10. června 2015 Nahlásit Odesláno 10. června 2015 njn..a to ještě nemám Di2 a jiný elektro picoviny .tak me to neprekazi..sednu a nic necítim..pevná je, takže uvidím...
spineshank Odesláno 10. června 2015 Nahlásit Odesláno 10. června 2015 tak se nám LV rodina rozroste o novej kousek,toto si bude kámoš asi objednávathlavně jsem zvědavej jak bude spokojenej s tou RS1
TLD Odesláno 10. června 2015 Nahlásit Odesláno 10. června 2015 Me se to moc libi. I ta upside down vidle.tl
spineshank Odesláno 10. června 2015 Nahlásit Odesláno 10. června 2015 mě teda ta vidle nesedí,jsem zvědavej jak s ní bude spokojenej,ale nechá si tam dát 2x10 na 1x11 hazí bobek,to není ideální
Dali Odesláno 10. června 2015 Nahlásit Odesláno 10. června 2015 Na 1x11 jsem si zvyknul rychle a žádný problém s tím není naopak je to pohoda. Jaké výhody má mít ta obrácená vidle? Jediný co mě napadá, že se to možná tolik nezasviní, když je to u středu kola.
TLD Odesláno 10. června 2015 Nahlásit Odesláno 10. června 2015 Nemyslim, ze to 1x11 je na nic, resp neni idealni. Zatim jsem spokojenej s 2x, ale az, teda jestli poradne potrenuju nohy, chtel bych to. Uz jen ze odpoada starost o presmykac, nezabira misto jeho ovladani na rodlech. Ta vidle je spravnacka, vypada to jak motorka.tl
spineshank Odesláno 10. června 2015 Nahlásit Odesláno 10. června 2015 V 10. 6. 2015 v 10:03, Dali napsal: Na 1x11 jsem si zvyknul rychle a žádný problém s tím není naopak je to pohoda. Jaké výhody má mít ta obrácená vidle? Jediný co mě napadá, že se to možná tolik nezasviní, když je to u středu kola. V 10. 6. 2015 v 10:12, TLD napsal: Nemyslim, ze to 1x11 je na nic, resp neni idealni. Zatim jsem spokojenej s 2x, ale az, teda jestli poradne potrenuju nohy, chtel bych to. Uz jen ze odpoada starost o presmykac, nezabira misto jeho ovladani na rodlech. Ta vidle je spravnacka, vypada to jak motorka.tl1x11 je dle referencí co mám od kluků co to vozí do kopců cajk,ale rovinky atd.je málo,jedině dát jinou pilu,ale pak je otázkou co ty kopce
wave ceptor Odesláno 10. června 2015 Nahlásit Odesláno 10. června 2015 ta vidla je boží, už ju pozoruju delší dobu. ale cenově to nejde......
Klabrdon Odesláno 10. června 2015 Nahlásit Odesláno 10. června 2015 Dneska mě potěšil doktor na kontrole, rameno se zdárně hojí, příští týden pokud bude vše cajk mi sundaj ortézu a budu moc trochu fungovat(hlavně řídit auto). Do vyndání drátů do 7.7 teda budu moc ruku používat jen do horizontální polohy takže kolo asi ještě počká ale aspoň něco :-) Musim to oslavit novym cyklocomputerem, tak teď vybírám a trochu se v tom jako vždy plácám.-)Požadavky:Na dvě kola(MTB 29 a silnička)Bezdrát, Výškoměr,měřění sklonu (nutně:-),kadence,převýšení,tepák(časy, průměry a tak nepíšu proto maj všechny..)Nejlíp aby se nemusel furt nabíjet a aby šly data stáhnout do kompu.Cena do 5 tis, ideálně 3-4 tis.Aktuálně koukám naVDO M6 WLCateye AdventureSigma ROX 8.1,9.1,10.0Nějaký nápady nebo osobní zkušenosti?
spineshank Odesláno 10. června 2015 Nahlásit Odesláno 10. června 2015 V 10. 6. 2015 v 11:48, wave ceptor napsal: ta vidla je boží, už ju pozoruju delší dobu. ale cenově to nejde......jj za tu cenu bys měl pěkný kolo
camlost Odesláno 10. června 2015 Nahlásit Odesláno 10. června 2015 V 9. 6. 2015 v 14:25, Donuts napsal: Okolo tech 2 je to s mlíkem ješte v pohodě, s galuskou se to dá ještě o dost níž. 20 psíků vozím vepředu běžně, poměrně často i 18 PSI (1.2 atm). přes 30 PSI nefoukám nikdy ani zadní kolo. ideálně tak 25 PSI (1.7 atm).(osvědčená kombinace RoR/RaR a ZTR Podium MMX / Crest)defekt naposledy na Králi Šumavy loni - řez na boku od stavebních sutin (obkladačky, apod). neumím si vůbec představit, jak blbě se musí jet na kole nahuštěném na 4 atm.zato si umím docela dobře představit, jak vypadá podélně roztržený ráfek. ;-)
wave ceptor Odesláno 10. června 2015 Nahlásit Odesláno 10. června 2015 jjj. 4atm, ty ráfky trhají na počkání
spineshank Odesláno 10. června 2015 Nahlásit Odesláno 10. června 2015 Tak jsem to včera moc prefoukl.,...,.. DDnes defekt,opět hřebík... nechapu kde se mezi lesem a polem berou.....D
camlost Odesláno 10. června 2015 Nahlásit Odesláno 10. června 2015 @wave ceptor Pokud to měla být ironie, tak doporučuji věnovat více času sběru informací. Odesláno z mého LG-D855 pomocí Tapatalk
wave ceptor Odesláno 11. června 2015 Nahlásit Odesláno 11. června 2015 neměla, to je holý fakt, nafoukneš na 4at. ,ráno přídeš ke kolu a na zemi leží dvě mezikruží, podíváš se pořádně a to jsou boky ráfků. Odesláno normálně z počítače (stolního) pomocí klávesnice.
TLD Odesláno 11. června 2015 Nahlásit Odesláno 11. června 2015 Camlost, ja bych doporucil vice casu venovat jezdeni, nez sberu infomaci...tl
spineshank Odesláno 11. června 2015 Nahlásit Odesláno 11. června 2015 nové Mojo http://mtbs.cz/clanek/bike-check-ibis-mojo-hd3/kategorie/preview
Klabrdon Odesláno 11. června 2015 Nahlásit Odesláno 11. června 2015 V 10. 6. 2015 v 11:49, Klabrdon napsal: Dneska mě potěšil doktor na kontrole, rameno se zdárně hojí, příští týden pokud bude vše cajk mi sundaj ortézu a budu moc trochu fungovat(hlavně řídit auto). Do vyndání drátů do 7.7 teda budu moc ruku používat jen do horizontální polohy takže kolo asi ještě počká ale aspoň něco :-) Musim to oslavit novym cyklocomputerem, tak teď vybírám a trochu se v tom jako vždy plácám.-)Požadavky:Na dvě kola(MTB 29 a silnička)Bezdrát, Výškoměr,měřění sklonu (nutně:-),kadence,převýšení,tepák(časy, průměry a tak nepíšu proto maj všechny..)Nejlíp aby se nemusel furt nabíjet a aby šly data stáhnout do kompu.Cena do 5 tis, ideálně 3-4 tis.Aktuálně koukám naVDO M6 WLCateye AdventureSigma ROX 8.1,9.1,10.0Nějaký nápady nebo osobní zkušenosti?Nikdo nic?Tak zatim jsem vyřadil cateye adventure- nemá kadenci, VDO nejde stáhnou data do kompu...takže taky asi nic..Takže Asi něco od Sigmy nebo Polar CS500 CAD, to jasi top co sem našel..Neuniká mi něco?
TLD Odesláno 11. června 2015 Nahlásit Odesláno 11. června 2015 Spine, Ibis se me vzdycky moc libil a porad libi. Ale ted me vic bere nova Meta a Spider.tl
Doporučené příspěvky