TLD Odesláno 7. května 2016 Nahlásit Odesláno 7. května 2016 Afri pekny:). Gustiku,na ty posledni fotce chybi jen vennetou. Moc hezky. Taky mam ks lev a slape jak hodinky. Mam malinkej stranovej vakl,ale to maj vsechny.
kupko Odesláno 7. května 2016 Nahlásit Odesláno 7. května 2016 Dej si tam normální sedlovou a mas po problémech a kolo bude zase o půl kýla lehčí :-) Odesláno z mého GT-I9195I pomocí Tapatalk
Gustaf Odesláno 7. května 2016 Nahlásit Odesláno 7. května 2016 (upraveno) jj vakl mam taky...to je normal, ale jak sednu, tak zajede o těch 1,5cm a drží. zajetej taky drží normálně a po vysunutí nevyjede už až do konce. V pondělí to vezmu na reklamaci. kupko: když teleskop je fakt super..na těch závodech bych bez něj půlku sjezdů nedal.... Upraveno 7. května 2016 uživatelem Gustaf
Akam Odesláno 7. května 2016 Nahlásit Odesláno 7. května 2016 Akam: tak konecme muzeme vyrazit Sent from my iPhone using TapatalkJirko to nehrozí, dnes jsem byl poprvé a měl jsem asi dve srdeční zástavy a to jsem dal 37km ;/
kupko Odesláno 7. května 2016 Nahlásit Odesláno 7. května 2016 jj vakl mam taky...to je normal, ale jak sednu, tak zajede o těch 1,5cm a drží. zajetej taky drží normálně a po vysunutí nevyjede už až do konce. V pondělí to vezmu na reklamaci. kupko: když teleskop je fakt super..na těch závodech bych bez něj půlku sjezdů nedal....no tak kazdy pouziva co mu vyhovuje ja jsem na zavodech nikdy teleskop nevozil sel jsem na vahu kola :-)
Gustaf Odesláno 7. května 2016 Nahlásit Odesláno 7. května 2016 no tak kazdy pouziva co mu vyhovuje ja jsem na zavodech nikdy teleskop nevozil sel jsem na vahu kola :-)mno na dalším bajku to zvazim...asi raději bez něj
TLD Odesláno 7. května 2016 Nahlásit Odesláno 7. května 2016 Kupko,predpokladam,ze jezdis xc zavody a na lehkou xc raketu davat teleskop je jako dat offroad kola na ferrari:).
kupko Odesláno 7. května 2016 Nahlásit Odesláno 7. května 2016 Už nejezdím závody ale jezdil jsem maratony :-) jasne ze na závodní střelu si nikdo nedá teleskop :-) jednou nastavis posed a ten na kole zůstává na pořad :-) Odesláno z mého GT-I9195I pomocí Tapatalk
TLD Odesláno 7. května 2016 Nahlásit Odesláno 7. května 2016 Maratony zeru.a etapaky. Cape epic,nebo crocodile trophy rad sleduju. Jsou to neskutecny machri a musi to byt strasna makacka.
Gustaf Odesláno 7. května 2016 Nahlásit Odesláno 7. května 2016 Kupko,predpokladam,ze jezdis xc zavody a na lehkou xc raketu davat teleskop je jako dat offroad kola na ferrari:).pozor, už i nasvetaku v xc maj teleskopy
Micey Odesláno 7. května 2016 Nahlásit Odesláno 7. května 2016 Fotky mate paradni. ja jel dneska z Kostelce nad Cernymi Lesy, byla to nadhera, taky jsem chtel neco cvaknout.. ale zastavovat, aranzovat, tahat mobil z igelitu.. vykaslal jsem se na to. Vy to takhle mate nejak vyreseny, nebo vam to neva?
TLD Odesláno 7. května 2016 Nahlásit Odesláno 7. května 2016 Fotak mam v kapse nebo pricvaklej na baglu. A kolo opru kde jedu a cvakam:).
Gustaf Odesláno 7. května 2016 Nahlásit Odesláno 7. května 2016 jak píše tld...a mobil vozim v zadní kapse u dresu. igelit opravdu ne
kupko Odesláno 7. května 2016 Nahlásit Odesláno 7. května 2016 Jo to máš pravdu Odesláno z mého GT-I9195I pomocí Tapatalk
spineshank Odesláno 7. května 2016 Nahlásit Odesláno 7. května 2016 kdyby nefoukalo tak dnes naprosto ideální počasí...paráda a velká spokojenost :clap:navíc dnes otestovaná nová přilba a vybráno dobře
kupko Odesláno 7. května 2016 Nahlásit Odesláno 7. května 2016 Ne jen mu dokonale licuje na lebku :-) Odesláno z mého GT-I9195I pomocí Tapatalk
spineshank Odesláno 7. května 2016 Nahlásit Odesláno 7. května 2016 si spadnul na šišku? otestována jako za jízdy ne za pádu
spineshank Odesláno 7. května 2016 Nahlásit Odesláno 7. května 2016 jinak k tomu vození teleskopu.....kdo má prostě skill a umí tak jej samo vozit nemusí....to ale není můj připad,takže si člověk musí pomoct a usnadnit aspoň takto
Gustaf Odesláno 7. května 2016 Nahlásit Odesláno 7. května 2016 Ne jen mu dokonale licuje na lebku :-) Odesláno z mého GT-I9195I pomocí Tapatalktak to už se dá zjistit v krámu ne? Testování proběhne, až když si jí lupneš do švestky
Doporučené příspěvky