Přejít na obsah

BIKE [2007-2020]

Doporučené příspěvky

Odesláno

Afri pekny:). Gustiku,na ty posledni fotce chybi jen vennetou. Moc hezky.

Taky mam ks lev a slape jak hodinky. Mam malinkej stranovej vakl,ale to maj vsechny.

Odesláno (upraveno)

jj vakl mam taky...to je normal, ale jak sednu, tak zajede o těch 1,5cm a drží. zajetej taky drží normálně a po vysunutí nevyjede už až do konce. V pondělí to vezmu na reklamaci. 

kupko: když teleskop je fakt super..na těch závodech bych bez něj půlku sjezdů nedal....

Upraveno uživatelem Gustaf
Odesláno

Akam: tak konecme muzeme vyrazit ;)

Sent from my iPhone using Tapatalk

Jirko to nehrozí, dnes jsem byl poprvé a měl jsem asi dve srdeční zástavy ;)

a to jsem dal 37km ;/

post-21590-0-09869100-1462619375_thumb.jpeg

Odesláno

jj vakl mam taky...to je normal, ale jak sednu, tak zajede o těch 1,5cm a drží. zajetej taky drží normálně a po vysunutí nevyjede už až do konce. V pondělí to vezmu na reklamaci. 

kupko: když teleskop je fakt super..na těch závodech bych bez něj půlku sjezdů nedal....

no tak kazdy pouziva co mu vyhovuje ja jsem na zavodech nikdy teleskop nevozil sel jsem na vahu kola :-)

Odesláno

Kupko,predpokladam,ze jezdis xc zavody a na lehkou xc raketu davat teleskop je jako dat offroad kola na ferrari:).

Odesláno

Už nejezdím závody ale jezdil jsem maratony :-) jasne ze na závodní střelu si nikdo nedá teleskop :-) jednou nastavis posed a ten na kole zůstává na pořad :-)

Odesláno z mého GT-I9195I pomocí Tapatalk

Odesláno

Maratony zeru.a etapaky. Cape epic,nebo crocodile trophy rad sleduju. Jsou to neskutecny machri a musi to byt strasna makacka.

Odesláno

Fotky mate paradni. ja jel dneska z Kostelce nad Cernymi Lesy, byla to nadhera, taky jsem chtel neco cvaknout.. ale zastavovat, aranzovat, tahat mobil z igelitu.. vykaslal jsem se na to. Vy to takhle mate nejak vyreseny, nebo vam to neva?

Odesláno

kdyby nefoukalo tak dnes naprosto ideální počasí...paráda a velká spokojenost :clap:navíc dnes otestovaná nová přilba a vybráno dobře :notworthy:

post-12267-0-50310200-1462642337_thumb.jpg

post-12267-0-02204600-1462642467_thumb.jpg

Odesláno

jinak k tomu vození teleskopu.....kdo má prostě skill a umí tak jej samo vozit nemusí....to ale není můj připad,takže si člověk musí pomoct a usnadnit aspoň takto :cheers:

Odesláno

Ne jen mu dokonale licuje na lebku :-)

Odesláno z mého GT-I9195I pomocí Tapatalk

tak to už se dá zjistit v krámu ne? Testování proběhne, až když si jí lupneš do švestky  :lol2:  :lol2:

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...