spineshank Odesláno 9. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2016 No jestli to nebude naopak......DDeore moc nebrzdíly a SLX už jo a nejseš na ten nástup zvyklej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jhonzatko Odesláno 9. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2016 Hele, kdyz nad tim tak premyslim, i tohle muze byt varianta Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 9. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2016 No já ti to napsal na půl že srandy,ale možná na tom něco bude. Co se týče Ice Tech tak to má smysl jen s kotouči, Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jhonzatko Odesláno 9. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2016 Jestli chapu spravne, nema smysl kupovat icetech kotouce, kdyz k nim nebudu mit icetech desky? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 9. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2016 Myslel jsem to naopak,nemá smysl desky bez kotoučů. Ještě mě napadlo jaké průměry teď vozis. ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jhonzatko Odesláno 9. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2016 Vpredu 180mm, vzadu 160mm ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 9. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2016 No pokud si chlap tak by pomohlo 203/180 pro chrty 180/160 je cajk.....D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 9. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2016 (upraveno) Podle me SLX a XT brzdej cca stejne. Mam ted desky swissstop a super. Upraveno 9. září 2016 uživatelem TLD Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jhonzatko Odesláno 9. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2016 Diky za tipy!Zkusim napred vymenit desky (bohuzel ty swisstopy pro SLX se mi nedari najit) a kdyby nezabralo, zkusim jine prumery kotoucu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiřina Odesláno 10. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2016 Tak dnesni Znojmo burcak tour zacina pekne. Vedro jako pi a opicka na rameni jako vcerejsi darek k tomu Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kupko Odesláno 10. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2016 Tak dnesni Znojmo burcak tour zacina pekne. Vedro jako pi a opicka na rameni jako vcerejsi darek k tomu Sent from my iPhone using TapatalkSuper tak nezapomeň kolik litrů krve máš tolik musíš vypit burčáku :-) Odesláno z mého GT-I9195I pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 10. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2016 místo aby jel dnes ve Znojmě KPZ, tak si jede vozrat tlamu :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 10. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2016 Start v sedm rano, cca tri a pul hodinky na biku, 90% teren... Super Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kupko Odesláno 10. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2016 místo aby jel dnes ve Znojmě KPZ, tak si jede vozrat tlamu :D Kámoš tam už odjel včera :-) Odesláno z mého GT-I9195I pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiřina Odesláno 10. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2016 No tvl...bylo to peklo teda. Letos poprve tolik km Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kupko Odesláno 10. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2016 No tvl...bylo to peklo teda. Letos poprve tolik km Sent from my iPhone using TapatalkTy jsi jel ten závod ? Odesláno z mého GT-I9195I pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiřina Odesláno 10. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2016 Ty jsi jel ten závod ? Odesláno z mého GT-I9195I pomocí TapatalkA proc bych nejel? Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kupko Odesláno 10. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2016 No Já to pochopil že jsi jel do sklípku na vino a ne na závod Odesláno z mého GT-I9195I pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiřina Odesláno 11. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2016 No Já to pochopil že jsi jel do sklípku na vino a ne na závod Odesláno z mého GT-I9195I pomocí TapatalkNo. Ja jsem presne ten chlastaci typ Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 11. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2016 Tak dnes krásno ranní kilco na ziletce. Akorát mě 3 km před domem sundala nějaká krava, co vjelo z cyklostezky na silnici a nedala mi přednost. Ještě se hádala , že prý má přednost zprava. Z cyklostezky na cestu asi dost těžko. Jsem myslel, že ji zabiju, jel jsem tam přes 40, takže jsem se projel po boku. Zítra to bude nejspíš bolet můj první pád na silnici, už jsem na ni najel celkem přes 60 tisíc a pak spadnu takhle.... Byt to chlap tak ho asi zabiju.... Drza jako blázen a dělala jakože nic... Sestřelila mě na zadní kolo, předním jsem stihl uhnout. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky