Přejít na obsah

BIKE [2007-2020]

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Podle me SLX a XT brzdej cca stejne. Mam ted desky swissstop a super.

Upraveno uživatelem TLD
Odesláno

Tak dnesni Znojmo burcak tour zacina pekne. Vedro jako pi a opicka na rameni jako vcerejsi darek k tomu

Sent from my iPhone using Tapatalk

Super tak nezapomeň kolik litrů krve máš tolik musíš vypit burčáku :-)

Odesláno z mého GT-I9195I pomocí Tapatalk

Odesláno

Start v sedm rano, cca tri a pul hodinky na biku, 90% teren... Super :)

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno

No Já to pochopil že jsi jel do sklípku na vino a ne na závod

Odesláno z mého GT-I9195I pomocí Tapatalk

No. Ja jsem presne ten chlastaci typ :D

Sent from my iPhone using Tapatalk

Odesláno

Tak dnes krásno ranní kilco na ziletce. Akorát mě 3 km před domem sundala nějaká krava, co vjelo z cyklostezky na silnici a nedala mi přednost. Ještě se hádala , že prý má přednost zprava. Z cyklostezky na cestu asi dost těžko. Jsem myslel, že ji zabiju, jel jsem tam přes 40, takže jsem se projel po boku. Zítra to bude nejspíš bolet :) můj první pád na silnici, už jsem na ni najel celkem přes 60 tisíc a pak spadnu takhle.... Byt to chlap tak ho asi zabiju.... Drza jako blázen a dělala jakože nic... Sestřelila mě na zadní kolo, předním jsem stihl uhnout.

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...