TLD Odesláno 28. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2016 Diky kluci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kupko Odesláno 28. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2016 Já dneska vypadám takhle Odesláno z mého GT-I9195I pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kupko Odesláno 28. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2016 Sakra špatná fotka :-) Odesláno z mého GT-I9195I pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kupko Odesláno 28. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2016 Odesláno z mého GT-I9195I pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 28. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2016 Martine,takhle vypadat tak si od nas dostal za usi:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 28. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2016 Na té první ti to sluší. ...,D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kupko Odesláno 28. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2016 Ta první fotka to je náhodná kolemjdoucí :-) Odesláno z mého GT-I9195I pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 28. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2016 to je ta, jak jezdi do prahy za frajerama ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kupko Odesláno 28. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2016 to je ta, jak jezdi do prahy za frajerama ?:-) Odesláno z mého GT-I9195I pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klabrdon Odesláno 28. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2016 Dneska vyjímečně s fotkou,protože se nedalo nezastavit a něco neblejsknout. To listí a takk...:-) Škoda jen, že mi to focení moc nejde Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jaroslav69 Odesláno 28. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2016 Cele dopo v sedle, rano -1C, mhla, pak vyslo slunicko. Uzasnej podzim. Uz jsem dal i les a je to lepsi. Parada Moc krasne fotky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiřina Odesláno 29. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2016 Dneska to bylo zase paradni Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roura74 Odesláno 29. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2016 Jiří pecka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roura74 Odesláno 29. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2016 Taky jsem dnes vyrazil. Hned v prvním sjezdu jsem s sebou flákl. Ale kromě naraženin a ustřelenýho garmina beze škod. Mám to vše na gopro. Pak jsem chtěl natáčet můj nej trail v Pomoraví. Dal jsem si sraz s tátou. Ten v lese píchl, pak po druhé a když píchl po třetí už mě mákem jeblo. Zalepil jsem mu duši a pak jsme ještě dvakrát dofukovali. Cestu jsme museli o 20 km zkrátit. Takže nakonec luxusních podzimních 60km. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 29. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2016 Jirino,parada. Ondra taky. A zacni vozit moloko,sice si moc nezapichas,ale jinak super:). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jhonzatko Odesláno 29. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2016 Jiřino, závist! Já se dneska brodil bahnem, ale to nevadilo zdaleka tolik jako brod, kam jsem to zalomil. Pže to bylo v první čtvrtině trasy a přišlo mi zbabělé stahovat kalhoty, bylo mi zbytek cesty docela frišno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 29. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2016 Ta Kona je nadherna. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiřina Odesláno 29. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2016 @jhonzatko: neni vubec co zavidet...byl to takovy muj okruh okolo baraku. Takze klasika co jezdim porad Ta KONA je krasna ...jak jsi spokojeny? Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jhonzatko Odesláno 29. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2016 Díky, kluci! Spokojenost je maximální, to kolo mi fakt sedlo a s ohledem na to, co reálně jezdím, je pro mě ideálním kompromisem. Takže té změny vůbec nelituju ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiřina Odesláno 29. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2016 @jhonzatko: a co hlavne jezdis? Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky