sibirnaya Odesláno 15. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2013 kovarova kobyla nechodi bosa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
semi001 Odesláno 15. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2013 kovarova kobyla nechodi bosa To už je taky pomalu na kufřík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 15. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2013 to ne, ale vrtic uz ma Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
semi001 Odesláno 15. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2013 to ne, ale vrtic uz ma Koukám , ze BfB byli znárodněny na dobro Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 15. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2013 jj, uz sem ji k nim objednal aji novy tele.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeremy Odesláno 15. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2013 jj, uz sem ji k nim objednal aji novy tele..Jako že jsou tak velký, že je sama neunese? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bcmike Odesláno 15. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2013 Atlantic, Archimede a Orient. Nejraději má na ruce pilotky Archimede. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 21. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2013 neska mela Doxy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Juraj11 Odesláno 21. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2013 neska mela Doxy Mě sereš ,ale chápu že taková dvojka se nemá rozdělovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Locque Odesláno 22. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2013 Manželčina trojkombinace: Longiny do práce apod., Laca jako casual, géčka na sport a lítačku... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profil Odesláno 23. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2013 moja toto, len ten "satenovy remienok je po par meciacoch zodraty, tak objednavam nejaky iny z kvalitnejsieho materialu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Conn Odesláno 30. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2013 Pritelkyne uz zacina byt taky nakazena a sleduje okoli kdo co nosi na zapesti Vcera dostala prvni automaty Seiko SNX121K.(obrazek vypujceny) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 30. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2013 Momentálně nejradši Čajky, které má od první třídy a kterým jsem dopřál vyčištění a nový řemen. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Georgeisin Odesláno 30. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2013 ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 30. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2013 Tahle tvoje fotka mě pře časem inspirovala:) mám je připravený pro ségru... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 30. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2013 Taková věrnost se cení, smekám.Tak ona je samozřejmě nenosí kontinuálně . Ale když jsem se začal věnovat primkám a čistil starší kousky, vytáhle je ze šuplíku. Byly docela zašlý, tak dostaly očistnou kůru. Ještě je čeká servis strojku, ale jdou překvapivě přesně. Dělají méně než minutu za den a rezerva je 36 hodin, to by měl být standard. Já mám hlavně radost, že jsem byl hodinkově užitečný a že já ráda nosí... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Denjl Odesláno 8. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2013 Omega Seamaster cal.2507 (je to klasická 2500, jen má na kyvadle design kulky 007) v limitce a Tissot v quartzu - nevím model.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
uff Odesláno 9. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května 2013 spoustu peknych hodinek v tomto necekanem vlakne, ale panove, oholte damam proboha ruce!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dave9014 Odesláno 9. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května 2013 To sou mi móresy ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
flivver Odesláno 9. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května 2013 spoustu peknych hodinek v tomto necekanem vlakne, ale panove, oholte damam proboha ruce!!! ... a aj fúzy a šušule Moja manželka s obvodom ruky 14,5 cm, najviac jej sadli tieto krpaté quartzové Tissoty. Moc ich teda nešetrí, škrabance má všade okrem zafíru. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se