rooosta Odesláno 30. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2018 (upraveno) Pěkně si to zvládnul. Já když jsem tohle udělal, tak za pár dnů měla všechny kousky vytahaný z hodinkovnice a různě poválené po domě, v šatně.....a hodinkovnice prázdnáU nás je to tiež tak...potom to zbieram zo stola, kuchyne, šatník a odkladám do hodinkovice, neviem ju to proste naučiť :-) Upraveno 30. ledna 2018 uživatelem rooosta Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fajkus Odesláno 30. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2018 Tak je nás víc. Ale zvykl jsem si. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Heather7 Odesláno 30. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2018 Stylově uskladněné. Já tedy hodinky vždy dávám do šperkovnice a nemám je roztahané po bytě. A než si je nasadím, tak přeleštím hadříkem, jsem už asi taky pacient.Kéž bych se to tak naučila i s brýlemi... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 30. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2018 Tak to by mě zajímalo, co to je "patřičně oblečená" - biznis styl? A ty hranaté hodinky - co to je za značku - tuším správně Hamilton? Na styl dnesnich patnactiletych netradicne. Saty, spolecenske decentni obleceni, vintage look.Jo, a jsou to Roamer Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MedvedYogi Odesláno 5. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2018 Moja drahá odomňa ako prvé dostala Certiny DS Podium Lady 33mm. Predtým na hodinky moc nebola, dnes už po nich pozerá oveľa častejšie. A tiež toleruje a podporuje ma v mojej záľube. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 5. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2018 (upraveno) Clovek pujci manzelce hodinky...a dopadne to takto..:-)) Upraveno 5. února 2018 uživatelem Kid_A Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr72 Odesláno 5. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2018 Ani sa nedivím vyzerá a sedí to moc pekne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 5. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2018 Clovek pujci manzelce hodinky...a dopadne to takto..:-))No ... tak abys koupil něco i sobě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martinzberatel Odesláno 5. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2018 Jo...puntikove puncochace :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Franta1973 Odesláno 8. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2018 Zena strida tyto Odesláno z mého SM-A320FL pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza Č. Odesláno 20. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2018 Moje žena je primková, takže nejnověji tyto: Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nestler Odesláno 21. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2018 Dneska prvne. Dal jsem ji tam novy remen a vyrazila ven Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huhu4d Odesláno 21. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2018 manzelka toci toto. ale najcastejsie asi nosi tie quartz omegy... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maposp Odesláno 26. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2018 Tak už máme stejné hodinky, i když i ty ?pánské? jsou malé, ale milovníkům primek srdce poskočí radostí ;-)Teď ještě sehnat pěkné pásky.Nějaké tipy? Ocenil bych zejména ženský názor ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrais Odesláno 26. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2018 krásný primky ;-) Ženě bych takové taky rád pořídil. Moje nosí teď nově ještě tyto. A s mnou vyrobeným páskem. Kdyby jsi chtěl, mohu ti pásek ( kožený ) vyrobit. Mám úžasnou jemnou kožku. I hezké barvy. Pro ženu ideální ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Potkan Odesláno 26. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2018 Tak už máme stejné hodinky, i když i ty ?pánské? jsou malé, ale milovníkům primek srdce poskočí radostí ;-)Teď ještě sehnat pěkné pásky.Nějaké tipy? Ocenil bych zejména ženský názor ;-)Co treba nejakou rybu? http://www.watch-band-center.com/watchstrap-p15816h614s620-Watch-strap-22mm-bla.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KatkaB Odesláno 27. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2018 Dala bych k tomu buď úplně hladký řemen, anebo tu rybu, jak navrhuje Topkan. Ta je fakt zajímavá, ty "šupiny" připomínají tvar těch číslic. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maposp Odesláno 27. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2018 Za šupiny děkuji, jen to má háček, že jsou rozteč 22 a ne 14 a 14 jsem tam nenašel :-(Takže to zatím vyřeším normálně krokodýlem ve stylu Yin a Yang - dámské bílé, pánské černé ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Potkan Odesláno 27. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2018 To je skoda. Ja to mam na Doxach a urcite maji min nez 22. Ale jestli tam 14ky nejsou, tak nic nenadelas :-/ Pak ukaz vysledek, jak to dopadlo! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maposp Odesláno 1. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2018 Zatím to dopadlo takto: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se