Jump to content

Recommended Posts

Posted

Dnes jsem dostal výměnou (za hezké funkční quartzky Casio) od jedné babiččiné kamarádky Prim kalibr 80 (černý číselník), který mi rozšířil mou malou sbírku těchto kalibrů.

Nemáte někdo foto i jiných typů, abych viděl, co vše se vyrábělo? Případně něco na prodej... :)

Posted

sudiac podla puzdra jedny take asi mam lisia sa len cifernikom su to moje najmilsie hodinky, velkostou dobre pasuju na moju detsku rucku :)..... ale mozno sa pletiem a je tam iny kaliber a rovnake puzdro... niekedy po obede ked sa nabije fotak ich mozem vyfotit .... pripadne ich bude mozno vidiet na mne ked budeme riesit tie vostoky,... tak ci onak minimalne jedny som videl na aukre a v lepsom stave nez su tie moje za cenu okolo 100vky

Posted

Myslím, že to není 80 ale 66, do těchhle pouzder se dávaly 66 a 68, mám staré tátovy 68, kdyby byly trochu větší, jsou to perfektní hodinky ... :)

2 Night - nechceš to nafotit zezadu a otevřené? kalibrů 80 jsem zase moc neviděl ... :)

Posted
sudiac podla puzdra jedny take asi mam lisia sa len cifernikom su to moje najmilsie hodinky, velkostou dobre pasuju na moju detsku rucku :)..... ale mozno sa pletiem a je tam iny kaliber a rovnake puzdro... niekedy po obede ked sa nabije fotak ich mozem vyfotit .... pripadne ich bude mozno vidiet na mne ked budeme riesit tie vostoky,... tak ci onak minimalne jedny som videl na aukre a v lepsom stave nez su tie moje za cenu okolo 100vky

To bys musel mít velmi velmi dětskou ručku :D

Kalibr 80 nemá vteřinovku, podle toho bys je mohl poznat. Ty tvoje ji mají či nikoliv?

Edit: Aha, už to vidím, mají vteřinovku. Takže to kalibr 80 nebude :(

Posted
Myslím, že to není 80 ale 66, do těchhle pouzder se dávaly 66 a 68, mám staré tátovy 68, kdyby byly trochu větší, jsou to perfektní hodinky ... :)

2 Night - nechceš to nafotit zezadu a otevřené? kalibrů 80 jsem zase moc neviděl ... :)

Nafotím a rád. Dnes ale asi ne. Za chvíli vezu babičku do lázní... Nestíháááááám :(

Posted

ok v tom pripade sa ospravedlnujem za off-topic v kalibroch sa uprimne povedane vobec nevyznam vsadil som na puzdo :)

PS: ruku mam naozaj dost tenku, napr aviatory uz su pre mna privelke :(

• 1 month later...
Posted

Fotku nemám, ale mám jedny jako na Tvém obrázku vlevo nahoře, jen místo indexů mají arabské číslice.

Koupím či vyměním za jiné Primky (třeba i dvoje wink.gif