Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Všichni mi říkali , že dlc nejde poškrábat. Tady máte škrábanec po dvou dnech. Je to zevnitř tahu u spony. Je to od toho jak dřel titan o titan. Takže velké zklamání. Po dvou dnech docela mazec. 

post-28707-0-90082200-1367169637_thumb.jpg

Odesláno

Z toho si nic nedělej. Škrábance se udělají na namáhaných místech - mezi sponou a dílkem tahu. Ale jinde se ti už neudělají. Před 2 lety jsem měl stejné oděrky i obavy, jak to bude po letech vypadat. Ale dnes jsem v klidu. Titan je fajn. Užívej :-)

Odesláno

No třeba tento model citizen má taky velkou ručičku jen pro stopky.

Jo jenže citizen má prostě víc na výběr. s ručičkou stopek na 12 nebo bez ní a jiné varianty. Je pravda , že SEIKO ma zase jako jeden z mála u chronografu ALARM!

Odesláno

No teda musim rict, ze nejakej ten skrabanec jsem cekal, ale ne po dvou dnech. A to jsem je nemel ani v praci a nebo pri sportu. Proste zklamani pro Dlc upravu. Myslim ze priste budu hledat jenom v titanu prirodnim.

Odesláno

Tak ja moc duvěru v povrchové upravy nemám. jakekoliv pozlaceni sleze. PVD taky.Dic pises skrabanechned, hardlex sklo taky neverim. proste. ocel, titan safir.

Odesláno

Všichni mi říkali , že dlc nejde poškrábat. Tady máte škrábanec po dvou dnech. Je to zevnitř tahu u spony. Je to od toho jak dřel titan o titan. Takže velké zklamání. Po dvou dnech docela mazec. 

skor ako drelo DLC o DLC, nie?

inac ak by si mal "obycajne" titanove hodinky tak ich mas taketo cele behom troch tyzdnov. titan je pomerne slusne blato, to skrabnes snad aj nechtom. ale maju vyhodu, ze rovnako lahko idu aj "lestit". Napriklad spongiou na riad. Len je to nekonecny cyklus..

• po 3 týdnech...
  • po měsíci...
  • po měsících...
Odesláno

zdravim, aj ja rozmyslam , ze si ich objednam z japonska stoja tam nejakych 700?, no neviem kolko sa mi predrazia ked mi vypocitaju dph+clo, ak to nie je tajomstvo tebe to kolko vypocitali alebo ak vies nejaku finticku tak mi prosim porad, dakujem.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...