sect Odesláno 12. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2013 Náhodou mi chutnalo . Ještě jednou díky za přiblížení k domovu. Myslím že jsme konečně našli hospodu, kde se kombinuje všechno: dobré pivo, dobré jídlo, příjemná obsluha a nezakouřeno. Už se těším na příště. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zekon7302 Odesláno 12. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2013 Příjemné posezení u šicích strojů, Lukine, trefils to perfektně.Překvapilo mně, jak se snaží pro zákazníka udělat i nemožné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 12. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2013 Udělali Ti to, Zekone? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zekon7302 Odesláno 12. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2013 Udělali Ti to, Zekone?Už jsi zbalený? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukin_ova Odesláno 22. října 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2013 Já jsem pro každou špatnost. Beztak se mnou doma nemluví ani futra, bo jsem prý furt fuč. Toš budu fuč i příští týden, ať si nekazím pověst ... Účastníci zájezdu:BedjassonAldaLukin_ova Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sect Odesláno 22. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2013 Jsem sice v ohrožení nejetí, ale chlaďák můžu v nejhorším přivézt Bedjovi i kdybych se neúčastnil a na pivo se musíme domluvit jaké - navrhuji Ostravické, když už, tak už. Účastníci zájezdu:BedjassonAldaLukin_ovasect - na 50% a to ještě jestli by mně někdo stáhl z/do Frýdlantu, autem nejedu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukin_ova Odesláno 22. října 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2013 Vzít z Frýdlantu není problém, můžu vzít další čtyři lidi z nádraží, či z Frýdlantu (pro místní). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 22. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2013 (upraveno) Kua, docela bych jel. Rád bych Vám všem totiž ukázal, jak umím rychle chodit do kopcuv.Ale nevím, jak s logistikou.Zkusím zbantovat druhou černou kouli... Upraveno 22. října 2013 uživatelem marosh Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 22. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2013 Ještě taková otázka, Bedjo.Na čem se tam spí? Pryčna, zem, seno, hliněná podlaha nebo snad i postel? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sect Odesláno 22. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2013 Jak spí? Jedeme na sraz ni si odpočinout. A vlaky jezdí i z Kurviné maroshu, a lépe než z té mojí ďury. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 22. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2013 Počkej Tome, já se rád vynynám i na pijatice(chtěl jsem dát po p tvrdé y, ale to jsem si rozmyslel). Z Karviné se dá dojet do Frýdlantu vlakem určitě lépe, než z Orlové, bo v Orlové jezdí vlaky leda s haldovinou.Idu se kuknout na idos. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zekon7302 Odesláno 22. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2013 (upraveno) já bych se i účastnil, ale musím si vzpomenout kde mám spacák, jestli vůbec mám Upraveno 22. října 2013 uživatelem zekon7302 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Traveller Odesláno 23. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2013 Traveller by mohl udělat nějakou přednášku o kudlách a norci by mohli podat reportáž o jejich výletu... Mě to hrozně mrzí, ale ten víkend nemůžu. Od čtvrtka 31.10. do úterka 5.11. jsem mimo. Kdyby se to o týden pošouplo, jel bych moc rád. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 23. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2013 Já se nikdy nezryju non plus ultra, moje veselá opica po jisté době přechází do melancholie, která přechází v touhu jít spat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sect Odesláno 29. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2013 Tak pánové mých 50 procent vypršelo a jsem mimo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sect Odesláno 29. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2013 Fakt? To nevím, jakto? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sect Odesláno 29. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2013 Aha, tak to si vůbec neuvědomuju a tímto se zároveň i omlouvám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 30. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2013 Synci, omlouvám se, ale na apaluchu nedojedu.Moc rád bych jel a těšil jsem se na Vás a věřil, že bude zábava.Ale dojed, bohužel, nemůžu. Těším se na příští klasický sraz, ať už u Vás v Beskydech nebo zpátky u Kocura na starém místě, jak jsme se posledně shodli. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zekon7302 Odesláno 30. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2013 Tak jak jsem předvídal, poprvé beze mně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 30. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2013 hošové zablátil bych si holiny... zkrátka pro mne blbý termín, příště.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se