Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 504
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno
  V 4. 1. 2014 v 16:48, M3maniac napsal:

Nebojte se agresor nejsem, lidi co na mě řvou nestřílím  :) mám rád pohodu jazz

Bereš s sebou cigára ? Že bych přijel taky.  :lol2:

Odesláno

jsem myslel ,že modří nebudou vědět a oni vědí  :)

neválí se doma někomu nepotřebná guma 22mm? modrá nebo černá? koupil bych mladýmu na ulysňáky.

Odesláno

Změnil jsem rezervaci. Do boxu se nevlezeme. Vzal jsem velký stůl. Jestli se ještě někdo přihlásí, mám v záloze salonek .... Beskydská buňka dorazí vzhledem ke složité logistice kolem 19.45

Rezervace je na mé jméno.

Budu se těšit.

Odesláno

Nestačím čumět. Pár dní se nekouknu do vlákna a dva srazy jsou fuč. To je frekvence...Tak příště to snad stihnu zaregistrovat a vezmu i kluka. Snad už dorazí i jeho hodinky "s aurou". Konečně si vybral a jsou objednané. Všechny vás zdravím. 

Odesláno

Jo, jo. My v Beskydech se neflákáme a dodržujeme poctivě docházku. Už i naše protějšky si zvykly, že chodíme každý víkend ch... teda povídat si o hodinkách a o životě.

Že by v pátek, opět pivko ?

Pátek 10.1. 19.30 hodin Frýdlant (místo upřesníme).

Lukin_ova

Odesláno

To nemůžu, příští týden budou hory. No ale při té četnosti srazů to už vypadá na každý týden. Tak některý z dalších, fakt už se těším.

Odesláno
  V 7. 1. 2014 v 18:52, lukin_ova napsal:

Jo, jo. My v Beskydech se neflákáme a dodržujeme poctivě docházku. Už i naše protějšky si zvykly, že chodíme každý víkend ch... teda povídat si o hodinkách a o životě.

Markéta říká, že si na nic takového nezvykla :D

Odesláno
  V 15. 1. 2014 v 11:44, Boháč napsal:

Rád bych se podíval

Určitě jsi kdykoliv vítán. Sleduj vlákno a když uvidíš datum a místo, tak se připiš a dojdi, budeme rádi.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...