Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Restaurace Harcovna - Frýdlant nad Ostravicí - pátek 2.8. - 18 hodin<br /><br />lukin_ova<br />zekon7302<br />sect<br />

Upraveno uživatelem sect
  • Odpovědi 504
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Ten tapatalk dělá zázraky, takže ještě jednou:

Restaurace Harcovna - Frýdlant nad Ostravicí - pátek 2.8. - 18 hodin

lukin_ova

zekon7302

sect

Odesláno
  V 25. 7. 2013 v 21:34, Pavlucha napsal:

Kucí, byl by někdo ochotnej mě vyzvednout na Prostřední Bečvě (kde budu v tý době na dovolený) a zase mě tam vrátit?

No já bych tě mohl vyzvednout před akcí, ale zpět tě určitě nedovezu. Pokud by ti nevadilo přespat u nás, tak bych tě pak hodil zpět ráno. Když tak napiš SZ.

Odesláno
  V 25. 7. 2013 v 21:34, Pavlucha napsal:

Kucí, byl by někdo ochotnej mě vyzvednout na Prostřední Bečvě (kde budu v tý době na dovolený) a zase mě tam vrátit?

V 25. 7. 2013 v 21:59, Rodkopf napsal:

kdyby mi to vyšlo, tak se možná stavím na kafe

Určitě dojeďte, budete vítáni. Z té Bečvy se dá dojet autem a nazpět druhý den ráno. Nad Harcovnou je penzion, kde se dá vcelku rozumně přespat (už tam minule někteří spali).

A co se týče gastronomie, minule byly hitem vynikající hovězí žebra ... už se mi na ně sbíhají sliny ...

A co Ostravaci a Karviňáci ? Co ? Nikdo nedojede (secta nepočítám, ten je už napůl domácí) ?

Odesláno
  V 30. 7. 2013 v 15:28, Alda napsal:

Ani nemluv, jeste me ceka gastroskopie... :yucky:

Nech si dát injekci. Za prvé jsi trošku zblblý a za druhé, a to je důležitější, si ten blivajs nebudeš pamatovat.

Jinak bych se chlapci rád zastavil, ale mám v sobotu zase svatby, a mám jich hodně, takže se nechci nikam vydávat. Tak na vás jen vzpomenu, dejte si do nosu. :lol2:

Odesláno

Pokud všechno vyjde, bude na srazu jedno překvapení. Pokud to klapne, tak budou na srazu hned dva ambasadoři a to už stojí za účast .... To bude debata .... Hmmm ... Se těším ...

Takže kdo se ještě nedopsal, dopisujte se (třeba Traveler, David_B atd. atd.)

Rekapitulace:

lukin_ova

zekon7302

sect

Alda

Bedjasson (už je to to tutimuti ?)

Odesláno

lukin_ova

zekon7302

sect

Alda

Denisax :)

Odesláno
  V 31. 7. 2013 v 19:28, Traveller napsal:

Jo, já se dopisuju.

Tě nevidím.... Tak Tě připíšu já.

Kde je Vikhra, David_B, Marty35 atd.atd. ?

lukin_ova

zekon7302

sect

Alda

Denisax :)

Traveller

Odesláno

Marty35 míří zítra směr Jeseníky na "menší" trachtaci  :cheers:  :wine: ...  Čendíka vám beru taky, budeme taková odloučená chronojednotka, ovšem pijící a mlaskající paralelně s vámi  :)

Ahoj, pozdravujem všechny.

Odesláno

Chlapi, tentokrát se "Krumpáč" nedostaví. V hokně je to samej průser, tak to lepíme i přes víkend.

Zdravím všechny a těším se na příště.  :) .

Odesláno

Dnes jsem byl rezervovat stůl pro 8 lidí. Je to venku na zahrádce, heslo chronomag.

Takže zítra v 18. hodin se těším na shledání v restauraci Harcovna. :cheers:

Jo a překvapení vypadá, že klapne. Takového hosta jsme na beskydských srazech ještě neměli.

Odesláno

Jeseníky zdraví Beskydy, paralelní sraz ještě pokračuje... S Čendíkem se zatím spravujem, druhá bečička je na cestě, relativně zatím vypadáme k světu. Co vy, jak chutnalo pivko a žebírka? 

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...