frco1 Odesláno 29. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 29. dubna 2013 Mám možnost výměnou získat tato hodinky. Podle cen na netu, by byla výměna pro mne velmi výhodná. Protože jsem naprostý laik, chtěl bych se zeptat zda se nemůže jednat o repliku. Děkuji za Vaše odpovědi Luboš Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Frantik Odesláno 29. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 29. dubna 2013 Urcite to z techto fotek bez problemu pozname
F.B. Odesláno 29. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 29. dubna 2013 Urcite to z techto fotek bez problemu pozname ...sarkazmus? Vieš, som práve na Islande, a tuším som to od miestnych pochytil - tú "schopnosť" nezachytiť, sarkazmus F.
Frantik Odesláno 29. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 29. dubna 2013 ...sarkazmus? Vieš, som práve na Islande, a tuším som to od miestnych pochytil - tú "schopnosť" nezachytiť, sarkazmus F.Ne, ja nejsem sarkasticky...........myslim to uprimne!
frco1 Odesláno 29. dubna 2013 Autor Nahlásit Odesláno 29. dubna 2013 Urcite to z techto fotek bez problemu pozname Děkuji za reakci, lepší fota bohužel nemám jedná se mi spíše o to zda má někdo informaci jestli se na daný model nevyrábí replika. Samozřejmě jsem neměl na mysli aby jste z těchto fotek identifikoval padělek. Popř. radu na co si dávat pozor.Luboš
Peta-Biker Odesláno 29. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 29. dubna 2013 ...sarkazmus? Vieš, som práve na Islande, a tuším som to od miestnych pochytil - tú "schopnosť" nezachytiť, sarkazmus F.Smím se zeptat, už mě to zajímalo dříve, ale teď, když jsem natrefil na vlákno, kde reaguješ, proč všude do každí odpověďi píšeš "F." Dělala to zde jedna členka, respektive člen s členem a členkou, také fajné trio dohromady - no už tu nejsou, snad. Já, když píšu nějakou soukromou zprávu, tak se tady podepíšu "P.", ale v každém příspěvku tomu nerozumím.
F.B. Odesláno 29. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 29. dubna 2013 Smím se zeptat, už mě to zajímalo dříve, ale teď, když jsem natrefil na vlákno, kde reaguješ, proč všude do každí odpověďi píšeš "F." Dělala to zde jedna členka, respektive člen s členem a členkou, také fajné trio dohromady - no už tu nejsou, snad. Já, když píšu nějakou soukromou zprávu, tak se tady podepíšu "P.", ale v každém příspěvku tomu nerozumím.Jasné, smieš. Je to zvyk, dávam to i do sms, niečo ako svoj podpis.Z toho fajného tria ale nie som :-)Zdravím Ťa, P. F.
NIGHTinGALE Odesláno 29. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 29. dubna 2013 Fotky hnusný, ale je to originál.
frco1 Odesláno 29. dubna 2013 Autor Nahlásit Odesláno 29. dubna 2013 Fotky hnusný, ale je to originál.Děkuji za Vši odpověď ještě se zeptám na reálnou cenu. Vycházím s výpovědi majitele že jsou ve velmi zachovalém stavu. Chce po mně zboží které si cením na 8-10tis.
cigi Odesláno 17. května 2013 Nahlásit Odesláno 17. května 2013 Tak mi přijde frantíkův upřímný sarkazmus nejvýstižnější rada ze všech, vzal bych si ji k srdci Na druhou stranu nighty myslím tyhle hodinky měl, ne ? Hele, jako vždy, dones je k hodináři, který je autorizovaný firmou, co je sem dováží ( nest, nebo jak se jmenuje), nebo je neber. Fejkujou se všechny hodinky, jejichž cena je vyšší, než cena fejku, to vygoogluješ razdva, stačí, když zadáš jméno modelu a značku a tak na druhé třetí straně už budou levně nabízet jen fejky.
uff Odesláno 17. května 2013 Nahlásit Odesláno 17. května 2013 za desitku bych je vzal taky, ale po detailnim osahani jedine...
Dali Odesláno 22. května 2013 Nahlásit Odesláno 22. května 2013 Měl jsem skoro stejné, podle fotek to bude originál. Řemínek není původní. Cenu bych odhadoval podle stavu a stáří 25 - 30 tis. Za 10 bych je koupil okamžitě, pokud bys o ně neměl zájem, tak se hlásím.
SakalMarty Odesláno 27. června 2013 Nahlásit Odesláno 27. června 2013 jestli si amatér, tak určitě je vem k hodináři, jinak pravdu nezjistíš! Nemusí to být přímo nest. Jak tu někdo psal, řemen není originál, ale Hirsch. Jestli jsou pravý, tak se stavím do řady, určitě bych k těm svejm, jedny brášky pořídil
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se