pku Odesláno 28. března 2007 Nahlásit Odesláno 28. března 2007 Ahoj všichni mám dotaz ohledně identifikace a ocenění hodinek Breitling Geneve. Zkusím se je kapku popsat a odpoledne sem hodím fotku. Zlacené hodinky o průměru 33mm s úplně jednoduchým ciferníčkem a čárkovými indexy.Ciferník lesklé bílé barvy s plastovým sklíčkem.Nahoře znáček a nápis Breitling Geneve a dole pod indexem nápis Swiss.Na korunce znáček B.Strojek mechanický swiss 17 jewels a se značkou F 4041.Mezi nožičkami na horní straně mikronápis Plague G 20 a znáček B. Údajně z roku 1954. Jsou naprosto v úžasném stavu nikde ani známka po škrábancích krom malých známkách na dýnku když je asi někdo otevíral. Vím že to je asi složitý ale fotku dodám až dorazím domu. Nebudu nijak kecat hodinky prodává kamarád a on představu má protože mu je údajně ocenili u Dušáka ale znáte to dvakrát měř jednou řež tak to ověřuji.
Viktor Odesláno 28. března 2007 Nahlásit Odesláno 28. března 2007 Tyhle se na eBay prodaly za 198 EUR Je to "dámská" velikost, zlacení je taky mínus, společenský hodinky a značka Breitling není zrovna ideální spojení, osobně bych za ně moc peněz nedával ... kolem 300 EUR se dají sehnat pěkné ocelové Omegy...
pku Odesláno 28. března 2007 Autor Nahlásit Odesláno 28. března 2007 Doplnil jsem fotky tak pokud by někdo věděl tak děkuji.
VS Odesláno 28. března 2007 Nahlásit Odesláno 28. března 2007 Viktor napsal: Tyhle se na eBay prodaly za 198 EUR http://i14.ebayimg.com/07/i/000/92/0a/613b_12.JPG Je to "dámská" velikost, zlacení je taky mínus, společenský hodinky a značka Breitling není zrovna ideální spojení, osobně bych za ně moc peněz nedával ... kolem 300 EUR se dají sehnat pěkné ocelové Omegy... Jééé, další fake Diplomatů :D
pku Odesláno 30. března 2007 Autor Nahlásit Odesláno 30. března 2007 Halo halo fakt mi nikdo neporadí?
NIGHTinGALE Odesláno 30. března 2007 Nahlásit Odesláno 30. března 2007 pku napsal: Halo halo fakt mi nikdo neporadí? Viktor ti poradil poměrně fundovaně a značně vyčerpávajícím způsobem.
hciq Odesláno 30. března 2007 Nahlásit Odesláno 30. března 2007 Breitling nedělaj hodináři, ale marketing a handlíři s autama
Petr_S Odesláno 30. března 2007 Nahlásit Odesláno 30. března 2007 hciq napsal: Breitling nedělaj hodináři, ale marketing a handlíři s autama Jako třeba handlíř J. Travolta
hciq Odesláno 30. března 2007 Nahlásit Odesláno 30. března 2007 Petr_S napsal: hciq napsal: Breitling nedělaj hodináři, ale marketing a handlíři s autama Jako třeba handlíř J. Tavolta Von je vyrábí nebo mu platěj za pronájem zápěstí?
Petr_S Odesláno 30. března 2007 Nahlásit Odesláno 30. března 2007 hciq napsal: Petr_S napsal: hciq napsal: Breitling nedělaj hodináři, ale marketing a handlíři s autama Jako třeba handlíř J. Tavolta Von je vyrábí nebo mu platěj za pronájem zápěstí? Já bych spíš řekl, že za pronájem obličeje Jinak je to docela borec - majitel dvou Boeingů (jeden 707 pronajímá QANTASu, kde je podílníkem), s nimiž i létá (5000 letových hodin, přistávací dráha mu končí až u baráku Řekl bych, že on ty Navitimery docela užije (to je mimochodem jediný model Brajtlí, který se mi líbí, a to jen ty decentní)
hciq Odesláno 30. března 2007 Nahlásit Odesláno 30. března 2007 Petr_S napsal: hciq napsal: Petr_S napsal: Jako třeba handlíř J. Tavolta Von je vyrábí nebo mu platěj za pronájem zápěstí? Já bych spíš řekl, že za pronájem obličeje Jinak je to docela borec - majitel dvou Boeingů (jeden 707 pronajímá QANTASu, kde je podílníkem), s nimiž i létá (5000 letových hodin, přistávací dráha mu končí až u baráku Řekl bych, že on ty Navitimery docela užije (to je mimochodem jediný model Brajtlí, který se mi líbí, a to jen ty decentní) souhlas... jinak je to pronájem zápěstí, ten ksicht je jen bonus s proměnlivou nominální hodnotou
mechano Odesláno 30. března 2007 Nahlásit Odesláno 30. března 2007 Petr_S napsal: hciq napsal: Petr_S napsal: Jako třeba handlíř J. Tavolta Von je vyrábí nebo mu platěj za pronájem zápěstí? Já bych spíš řekl, že za pronájem obličeje Jinak je to docela borec - majitel dvou Boeingů (jeden 707 pronajímá QANTASu, kde je podílníkem), s nimiž i létá (5000 letových hodin, přistávací dráha mu končí až u baráku Řekl bych, že on ty Navitimery docela užije (to je mimochodem jediný model Brajtlí, který se mi líbí, a to jen ty decentní) Myslíš jako že má ještě potřebu machrovat s hodinkama ? Nebo jak ?
Petr_S Odesláno 30. března 2007 Nahlásit Odesláno 30. března 2007 mechano napsal: Myslíš jako že má ještě potřebu machrovat s hodinkama ? Nebo jak ? Já si vůbec nemyslím, že má potřebu s čímkoli machrovat, prostě jako nadšenec do létání spojil příjemné s užitečným.
Návštěvník tolja Odesláno 30. března 2007 Nahlásit Odesláno 30. března 2007 Petře a kdo je to ten J.Tavolta?
Leclerc Odesláno 30. března 2007 Nahlásit Odesláno 30. března 2007 Travolta je herec, vlastně byl - zastřelili ho na hajzlu.
hciq Odesláno 30. března 2007 Nahlásit Odesláno 30. března 2007 a je to handlíř s letadlama, jinak by neměl tak velký parkoviště na zahradě
Návštěvník tolja Odesláno 30. března 2007 Nahlásit Odesláno 30. března 2007 Leclerc napsal: Travolta je herec, vlastně byl - zastřelili ho na hajzlu. Já si to myslel,von ten Butch je prevít.=D Měl mít brokovnici
Petr_S Odesláno 30. března 2007 Nahlásit Odesláno 30. března 2007 tolja napsal: Petře a kdo je to ten J.Tavolta? Už to máš opravený, ty hnidopichu. P.S. Seš ňákej chytrej chlapečku
Návštěvník tolja Odesláno 30. března 2007 Nahlásit Odesláno 30. března 2007 Petr_S napsal: tolja napsal: Petře a kdo je to ten J.Tavolta? Už to máš opravený, ty hnidopichu. P.S. Seš ňákej chytrej chlapečku Když nevím,tak se zeptám =)
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se