speedmaster1 Odesláno 7. prosince 2013 Autor Nahlásit Odesláno 7. prosince 2013 de mi hlavně o to, aby strojek byl 100% funkční. Když bude pouzdro podřený, ciferník oloupanej a cena dobrá, tak mi to nevadí. Hlavně strojek ;o)aha, to já vyhledávám spíš kusy pokud možno v původním stavu a bez větších zásahů. nekupuju torza, to nemá cenu.
Karlos Odesláno 7. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 7. prosince 2013 ale to nejsou špindlovky, tohle už je strojní výroba a nemá to kouzlo.Já vím, ale jestli trpaslíkovi rozumím, tak shání jen bicí strojek z kapesních hodinek.
Karlos Odesláno 24. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 24. ledna 2014 Bicáky, hergot, o těch už dlouho přemýšlím... Kdyby ses chtěl nějakých funkčních zbavit, dej vědět do SZ. Jde mi hlavně o strojek ;o)Jestli ještě sháníš, na Aukru se objevil další. Teda není to ze špindlovek, ale to asi stejně nehledáš. Nebo jo?http://aukro.cz/stroj-z-bicich-lunarnich-hodin-i3912525950.html
mischa Odesláno 25. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 25. ledna 2014 Jo, ale není to lunární stroj, ale jednoduchý chronograf. Bití je čtvrťové a do toho puzdra jsou opravdu jen "vložené", není je jak a čím natahovat, není tam žádné tlačítko chronografu, ručky se také nedají posunout a není čím spouštět bití. Nevím tedy, nakolik moc jsou opravdu funkční, jestli tam jedna z těch maličkostí neběhá, uvedení do chodu může být dost problematické a v součtu dražší, než samotný stroj. Já jeden identický v chodu mám, kvalitativně to není žádný zázrak, tehdy to byl relativně běžný stroj. Kdyby tam k tomu bylo ještě lunární ústrojí, bylo by to ještě o něčem jiném....
speedmaster1 Odesláno 25. ledna 2014 Autor Nahlásit Odesláno 25. ledna 2014 taky bych to nekupoval, se 100% funkčností nelze počítat .
speedmaster1 Odesláno 31. ledna 2014 Autor Nahlásit Odesláno 31. ledna 2014 Tak prd... mám jedny bicí špindlovky na opravu. hodinky sice chodí a odbíjí, ale v pořádku nejsou.
speedmaster1 Odesláno 2. ledna 2015 Autor Nahlásit Odesláno 2. ledna 2015 tak přidám další kousek v původním stavu
speedmaster1 Odesláno 2. ledna 2015 Autor Nahlásit Odesláno 2. ledna 2015 nedaří se mi sem přidat video, je to 8 mb.
speedmaster1 Odesláno 2. ledna 2015 Autor Nahlásit Odesláno 2. ledna 2015 foto při rekonstrukci stroje
Karlos Odesláno 2. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 2. ledna 2015 Ty jsou moc hezký a hlavně krásně zachovalý. Super. Bylo jim něco?A máš zjištěný z jakýho roku tak jsou?
filo-boxer Odesláno 2. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 2. ledna 2015 nedaří se mi sem přidat video, je to 8 mbMaximalni velikost prilohy je 2 mb. Nechces to video nahrat na youtube a sem dat jen odkaz?
orava Odesláno 3. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2015 zdravím,chcem sa spýtať majiteľa bicích špindloviek,akými puncami ma označené púzdra.Ja na svojich mám tento punc tzv.chewron.
Tector Odesláno 5. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2015 Maximalni velikost prilohy je 2 mb. Nechces to video nahrat na youtube a sem dat jen odkaz? Přidám se s prosbou o video na youtube. Díky.
orava Odesláno 6. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 6. ledna 2015 ak,to nevadí,toto je video mojich bicích špindloviek:YouTube - Girardier laine quarter repeater verge fusee pocket
speedmaster1 Odesláno 7. ledna 2015 Autor Nahlásit Odesláno 7. ledna 2015 zdravím,chcem sa spýtať majiteľa bicích špindloviek,akými puncami ma označené púzdra.Ja na svojich mám tento punc tzv.chewron.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se