Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

de mi hlavně o to, aby strojek byl 100% funkční. Když bude pouzdro podřený, ciferník oloupanej a cena dobrá, tak mi to nevadí. Hlavně strojek ;o)

aha, to já vyhledávám spíš kusy pokud možno v původním stavu a bez větších zásahů. nekupuju torza, to nemá cenu.

• Odpovědi 44
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

ale to nejsou špindlovky, tohle už je strojní výroba a nemá to kouzlo.

Já vím, ale jestli trpaslíkovi rozumím, tak shání jen bicí strojek z kapesních hodinek.

• po měsíci...
Odesláno

Jo, ale není to lunární stroj, ale jednoduchý chronograf. Bití je čtvrťové a do toho puzdra jsou opravdu jen "vložené", není je jak a čím natahovat, není tam žádné tlačítko chronografu, ručky se také nedají posunout a není čím spouštět bití. Nevím tedy, nakolik moc jsou opravdu funkční, jestli tam jedna z těch maličkostí neběhá, uvedení do chodu může být dost problematické a v součtu dražší, než samotný stroj. Já jeden identický v chodu mám, kvalitativně to není žádný zázrak, tehdy to byl relativně běžný stroj. Kdyby tam k tomu bylo ještě lunární ústrojí, bylo by to ještě o něčem jiném....

• po měsících...
Odesláno

Maximalni velikost prilohy je 2 mb. Nechces to video nahrat na youtube a sem dat jen odkaz? 

Přidám se s prosbou o video na youtube. Díky.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...