Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 3,5tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

TOHLE NENI ODE MNE, ale ted sem cetl hodne prisnej post od znamyho na FB, musim ho sem dat;-)

?V diskuzích se zas předvádí odborníci hokejový, pičusi sandáloví mit ponoški included with levný pivo v akci hlavně na účet Plekance a trenéra Jandače a pak celého týmu. Nastarujte si ty svý vyprcaný hjundaje a táhněte na chatu, kde neni signál a nebudete moct psát ty svoje moudra. V Lidlu maj buřty a Argus v akci, tak se poperte!?

Odesláno

Oni kupodivu rupli uz s Dany :) Zrovna jsou prestavky pred 3. tretinami.

Ja vim, ze je pauza. No a to s temi Dany, no co k tomu rict. Podceneni, dohoda, namotivovany domaci ???

Ale tohle se vyrazovaci cast a jsem prekvapenej, ze "letajici" Finove maj problem.

SWE - LAT me tolik neprekvapuje a hlavne SWE neprohrava o dva goly.

Odesláno

TOHLE NENI ODE MNE, ale ted sem cetl hodne prisnej post od znamyho na FB, musim ho sem dat;-)

?V diskuzích se zas předvádí odborníci hokejový, pičusi sandáloví mit ponoški included with levný pivo v akci hlavně na účet Plekance a trenéra Jandače a pak celého týmu. Nastarujte si ty svý vyprcaný hjundaje a táhněte na chatu, kde neni signál a nebudete moct psát ty svoje moudra. V Lidlu maj buřty a Argus v akci, tak se poperte!?

No, vzhledem k tomu, ze nema hjundaje a pivo nepiju+ nenosim sandale, tak to nemuze byt na me :-)) a jsem vpoho.

Odesláno

Jako vim ze trochu riskuju, proto sem to alibisticky poslal za znamyho, ale vono to je klasika po kazdym prohranym zapase v jakymkoliv sportu v tyhle zemi.. halt narod treneru;-)

Odesláno

Jako vim ze trochu riskuju, proto sem to alibisticky poslal za znamyho, ale vono to je klasika po kazdym prohranym zapase v jakymkoliv sportu v tyhle zemi.. halt narod treneru;-)

Woe :-)), naprosto v klidu ( nemam ted smajliky ), ja rikal, ze se bude brblat a ja byl prvni.

Takze bud ty ( nebo teda kolega, promin ), mate pravdu.

Odesláno

Jeste k nasim, muj dojem z Cervenky je, ze nema tah na branku. Micha pukem, ale prijde mi to maximalne neucinne.

Odesláno

A ja Finy tipoval letos na mistry sveta. Hotovo.

já taky,docela jsem jim věřil že letos udělají titul i přes ty zaváhání ve skupině
Odesláno

Hele, já občas hokejový moudra do placu dávám. Vzhledem k tomu, že hokej hraju přes 40 let, tak do toho snad i trošku vidím. Hokej se hodně změnil, což je vidět právě na švýcarech. Červenka je typický příklad "starého" hokeje, kdy se po převzetí puku zamíchalo a teprve pak hráč koukal, co udělá. Teď se hraje tak, že se často hraje z první, hráči o sobě musí vědět dopředu a hraje se mnohem přímočařeji. Druhá věc je bruslení. On Patrik Kane nemá jen šikovné ruce, on hlavně pořád bruslí v neuvěřitelném tempu. Hlavně rotace v útočném pásmu nám prostě chybí. Hráč v pohybu vždycky bude u puku rychleji. K obráncům - co na to říct? Strašně mě včera štvalo, že nepokračovali v tom, co fungovalo na předchozí soupeře, kdy se snažili být u puků rychleji. Včera bylo až bolestivě vidět, že pouštěli za pukem soupeře a chtěli ho pak bránit u mantinelů. Namísto toho, aby byly u puku dřív a vzali aktivitu na sebe. Amíci jsou natolik silní a šikovní, že i s hráčem na zádech dokážou tvořit. Přitom s Rusákama od půlky hráli právě tak, že šli za pukem a hráli. Tohle jsem fakt nepochopil.

Odesláno

Já to hodnotím tak, že nehráli úplně špatně a postupně to zvedali. Bohužel 1,5 dobré lajny nestačí. Byl tam vidět rozdíl v té rychlosti NHL x Evropa. Co mě dostalo, tak je prohra Finska. Ty jsem tipoval na titul....

Odesláno

Ještě bych řekl, že musíme hledat a vychovávat obránce nového typu. Gudas je strašně potřeba, ale dva Gudasové by byli moc a Polášek letos nepřesvědčil, Jordán mě bohužel vyloženě zklamal. Moravčík, Šulák, to je náznak správné cesty. Vůbec bych se nebál vyzkoušet víc Pyrochtu a celkově se zaměřit na ofenzivní hru obránců.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...