Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 3,5tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

mozno o rok :)

ja som zvedavy co nas tento rok este v hokeji caka. potesila by pripadna zmena vo vedeni a som zvedavy kto bude novy trener. vujtek odviedol dobru pracu, nasledovnik bude musiet zamakat.

Odesláno

mozno o rok :)

ja som zvedavy co nas tento rok este v hokeji caka. potesila by pripadna zmena vo vedeni a som zvedavy kto bude novy trener. vujtek odviedol dobru pracu, nasledovnik bude musiet zamakat.

Ještě se vám vrátí - asi , Slovan do extraligy a pak snad vyjde ta zmena v tom vasem vedení- prý tam kandiduje Šatan a spol., těm by o prachy pro sebe jít snad nemělo.Každopádně držím palce, chci s váma derby a vítězné :-)))))
Odesláno

sázka na první gól do české brány=sázka na jistotu snad i v případě hry s reprezentací Ugandy :D

To musi bejt nejakej záměr, nebo co :-)

Ale spis me trápí Jarda, snad to nic neni.

Odesláno

To musi bejt nejakej záměr, nebo co :-)

Ale spis me trápí Jarda, snad to nic neni.

Jarda odpočívá a doma jsme si taky říkali že je to celý pro Příběh o úspěchu týmu, co vždycky prohrával :D :D

Odesláno

Jarda odpočívá a doma jsme si taky říkali že je to celý pro Příběh o úspěchu týmu, co vždycky prohrával :D :D

Jo, to dává smysl. Příběh musi bejt silnej, jen moje nervy uz nejsou :-)
Odesláno

Snad mas pravdu. Jinak me nervy taky uz vypovidaj nekdy sluzbu :-))))

Odesláno

Snad mas pravdu. Jinak me nervy taky uz vypovidaj nekdy sluzbu :-))))

Snad pravdu nemám, že by to bylo cinklý i kvůli videu s reklamami na YouTube, to už je moooc :lol2: A navíc když "Škoda" hlavní sponzor? To nezní dobře pro finále :D :D 

Odesláno

Hele kluci, taky Vam prijde ten dnesni nas hokej nejakej rychlej? Nebo jsem uz vystreslej?

Odesláno

Jak me pokazdy ten nas hokej bavil (i prohrane zapasy) tak dneska mi to prijde divny. Casta ztrata puku, spatne prihravky........

I ted jak nejsou schopny ten puk tam protlacit

Odesláno (upraveno)

Hele kluci, taky Vam prijde ten dnesni nas hokej nejakej rychlej? Nebo jsem uz vystreslej?

čéče nevím, podle G-shocků trvala první třetina zhruba 20minut ;) :D

A jinak rozhozené je to fest, nevím k jakým změnám došlo v sestavách, ale nedávají si to :( 

Upraveno uživatelem gougy
Odesláno

Snad pravdu nemám, že by to bylo cinklý i kvůli videu s reklamami na YouTube, to už je moooc :lol2: A navíc když "Škoda" hlavní sponzor? To nezní dobře pro finále :D :D 

Myslim ten odpocinek jardy,trisla je u nej svinstvo.

Odesláno

čéče nevím, podle G-shocků trvala první třetina zhruba 20minut ;) :D

A jinak rozhozené je to fest, nevím k jakým změnám došlo v sestavách, ale nedávají si to :(

Je to nejaky divoky, snazi se, ale prijdou mi nejaky roztekani.

Odesláno

Myslim ten odpocinek jardy,trisla je u nej svinstvo.

jj :( doufám, že se z toho Pan Hokejista vytrénuje a dá těch "pár zápasů" do konce turnaje. Ale nemalujme čerta na zeď, držím palec, teď přesilovka  :gunsmilie:

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...