mlsoun1 Odesláno 4. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2013 Tož konečně jsem se dočkal mých vysněných B.coltů.Trvalo to nějakou dobu,ale mám je a to je hlavní.Snad by mi vydrží delší dobu než je u mne zvykem. Zatím je velká spokojenost. Tož několik těch fotek,zatím na gumě.Jak bude čas,tak přidám další foto. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chorche Odesláno 4. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2013 Velká gratulace! Pro mě jedny z nejhezčích Béček. Ať vydrží Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 4. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2013 Moje rec,jak se mi maloktery becka fakt libej,tak tyhle jo,navic s bilym cifrem,hezky:-)At se dobre nosi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník kupec Odesláno 4. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2013 Gratulujem, ne ti slúžia........ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 5. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2013 At uTebe vydrží dele než u předchozího majitele :-)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEGY Odesláno 5. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2013 Za mě palec nahorů. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel K. Odesláno 5. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2013 ..Gratuluju Taky začínám po nějakejch B pokukovat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chorche Odesláno 5. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2013 ..Gratuluju Taky začínám po nějakejch B pokukovat.Ty taky? Nikdy mě béčka nebraly, ale nevím, co se to poslední 3 měsíce děje...začínám zjišťovat, že bych asi nějaké chtěl.Ale spíš mě berou tyhle starší modely, z nové produkce je mi lehce nevolno. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 5. května 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2013 At uTebe vydrží dele než u předchozího majitele :-))Budu se snažit Ondřeji.Jsou to zatím nejhezčí hodinky co jsem měl a vlastně i mám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 5. května 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2013 Jinak pánové díky.Jsou prostě boží.Asi jsem definitivní magor,dokonce s nimi i spím A ten tikot,to nemá chybu pánové.Krásný čistý zvuk na vzdálenost 10-ti cm od ucha.To jsem u většiny novodobých hodinek nezaznamenal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel K. Odesláno 5. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2013 Ty taky? Nikdy mě béčka nebraly, ale nevím, co se to poslední 3 měsíce děje...začínám zjišťovat, že bych asi nějaké chtěl.Ale spíš mě berou tyhle starší modely, z nové produkce je mi lehce nevolno.No jo Ale taky ty starší. Nějaký Avengery Seawolfy a asi ne v titanu. I Colty by se mě líbily. A ne chrona. Znamenalo by to ale se rozloučit s jinýma, tak je to zatím ve fázi jestli JO nebo NE A pak se mě hlavou ještě honěj Speedmastery od Omegy. Teď mě tady nedávno naštěstí jedny Béčka utekly Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 5. května 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2013 Lumi na denním světle je perfektní ,ve tmě ještě lepší Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEGY Odesláno 5. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2013 U steelfishu mě lumi taky mile překvapila. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 5. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2013 Lumi u těchto Coltu je fakt skvělá, nejraději jsem měl pohled ne ne při vjezdu do tunelu , sviti úžasné. Celkove jsou to výborne hodinky bez negativ, možna jedine co mi vadilo byla horší čitelnost rano po probuzení, cifr s ruckama mi trosku splýval, ale jinak vynikající hodinky. A už možna trochu lituju :-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NERO.8 Odesláno 5. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2013 Už jsme Ti je se ST1GEM pochválili osobně, tak ještě jednou pochvala a gratulace. Sedly Ti skvěle. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomek Odesláno 5. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2013 Můžete mi někdo říct, k čemu je ta vnitřní stupnice od 10 do 100? Jinka jsou teda vážně moc hezké. Většina breitlingů mi přijde přeplácaná, ale tyhle bych si uměl představit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 20. května 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2013 Můžete mi někdo říct, k čemu je ta vnitřní stupnice od 10 do 100? Jinka jsou teda vážně moc hezké. Většina breitlingů mi přijde přeplácaná, ale tyhle bych si uměl představit Vyčetl jsem,že je to spíše jako okrasa. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 20. května 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2013 Tož dnes mi přišel od Viktora krásný modrý aligátor,Hirsch Viscount.Valis byl tak hodný,že mi ho rovnou nasadil na hodinky a tak zařazuji foto. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 20. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2013 Sluší mu to Marceli, dobra volba :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 20. května 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2013 Díky ,fakt nemá chybu Ondřeji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Archivováno
Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.