Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Návštěvník Snow
Odesláno
Já navrhuji ty Seika Spririt. Až jsem dojdou místní odborníci, tak ti jistě navrhnou něco podle tvých představ.

Seiko spirit - 8 modelů a vybereš si jistě. cena hodinek cca 6000 + elegantní dokoupený pásek 2000 a máš super hodinky. Případně Stowa Antea - 299EUR

No konečně rozumný návrh, jinak balast.

• Odpovědi 72
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno
Takze zatial to vyzera na Seiko alebo Tissot. Seiko Spirit som nikde nenasiel ani vygooglit to neslo. Kozeny remienok mam teraz radsej by som kovovy bral. Predpokladam, ze je lepsie kupovat v obchode a nie cez internet, cital som vo fore nejake prispevky, kde sa dotycnemu "vydaril" nakup hodiniek cez net a teraz lezia v sufliku...

Spirit je jedna z řad Seiko, ale u nás jí bohužel v obchodě nekoupíš takže pokud nechceš kupovat přes internet tak se s řadou spirit asi rovnou rozluč.

Jinak tady je o nich článek od šafiho : http://www.chronomag.cz/clanek/2006-11-13/...it-scvs003.html

Odesláno

jj, tie Seiko Spirit su nadherne, ale chcelo by to cestu do japonska.... zrejme pobeham vsetky obchody a zameram sa na Seiko a Tissot. Inac co poviete na Titanove hodinky? mne sa pacilo,ze su lahke, ale zase taky tmavokovovy povrch sa mi nepaci....

Návštěvník Snow
Odesláno
Tady jsou jedny v sekci prodej.Sice je cena 10K v Kč,ale když chceš oslňovat na jednáních,tak Timex ani Casio na ruce mít nemůžeš.http://forum.chronomag.cz/viewtopic.php?id=5702

a znacka OMEGA je je dost na urovni? nie je to nieco ako CASIO alebo Q&Q za par drobnych?

Hádám že si děláš prd..l ! Pro srovnání :

Návštěvník Snow
Odesláno
snow: jj uz viem, je to neporovnatelne...tie casio sa hodia mozno tak na meranie trvania cesty z roboty domov ;-)

Promiň :), omlouvám se za příkrá slova, na udobřenou posílám další návrh kam by jsi se mohl vejít se svým rozpočtem, nová řada SEIKO Alpinist, jsou to krásné hodinky, o kterých sám uvažuji, doufám, že se Ti budou líbit.

Odesláno
Chlapi

niio si z nás dle mého názoru dělá srandu, jinak to nevidím. Čus

tak to ani nahodou. hodinky nie su vobec moja silna stranka ale kedze si idem kupovat nejake poriadne, tak sa chcem najskor informovat, aby som nekupil macku vo vreci....

Odesláno
jj, tie Seiko Spirit su nadherne, ale chcelo by to cestu do japonska.... zrejme pobeham vsetky obchody a zameram sa na Seiko a Tissot. Inac co poviete na Titanove hodinky? mne sa pacilo,ze su lahke, ale zase taky tmavokovovy povrch sa mi nepaci....

není problém si je koupit v Japonsku www.higuchi-inc.com - rád pomůžu s nákupem.

Odesláno

není problém si je koupit v Japonsku www.higuchi-inc.com - rád pomůžu s nákupem.

ty z toho asi vážně máš provize :D

p.s. dostal jsi mail ?

Odesláno

no z takymto nakupom nemam vobec skusenosti a dost sa toho obavam, ze zaplatim a tovar nepride ani za dva roky...

Návštěvník Snow
Odesláno

to"safi se SEIKO Alpinists by se niio do rozpočtu nevešel ?

Návštěvník Snow
Odesláno
nechci si dělat reklamu.. ale alpinisty i spirity jdou koupit u nás ;)

kdyžtak pošli mail...

Poslal jsem Ti e-maily.

R

Odesláno

ozaj este otazka: aky strojcek zvolit? cital som na chrnomagu, ze najpresnejsi je Quartz. na co by som mal davat pozor v pripade strojceku aby som nekupil hlupost?

Návštěvník Snow
Odesláno

Určitě mechaniku, na quartz zapomeň, jinak neměla celá diskuse smysl, quartz je určitě nepřesnější, ale nemá kouzlo tikajícího strojku :) , to ničím nenahradíš, standartní odchylka mimo chronometrů, což jsou strojky s COSC certifikátem je nějakých plus mínus 20 vteřin za den, ale zpravidla je nižší a to řádově, po dvou až tří měsíčním zaběhnutí.

Odesláno

to"safi se SEIKO Alpinists by se niio do rozpočtu nevešel ?

cena necelých 400 USD = 8800 CZK

Odesláno
nechci si dělat reklamu.. ale alpinisty i spirity jdou koupit u nás ;)

kdyžtak pošli mail...

a kde? v kamennem obchode tezko a navic by diky clu, dph a zisku obchodnika staly dvojnasobek. Ale pokud si je nekdo dovezl a prodava tak proc ne :-)

Odesláno

ty z toho asi vážně máš provize :D

p.s. dostal jsi mail ?

jo mail :-) vidis, malem jsem zapomel.

P.S. provize zadne nemam :-)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...