Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

ahoj, potřeboval bych vědět, jestli se provádí ověření pravosti na počkání

díky

málo informací pro kvalifikované zodpovězení dotazu. Jaké hodinky, z jaké doby cca, foto...

Odesláno

Otázka je čeho,teda jakých hodinek?Obrátil bych se na autorizovaného dealera.Pokud to nejsou Rolexky za třistapade z tržnice. :lol2: :lol2:

Odesláno (upraveno)

Jednou mi jeden známý ukazoval fullgold TAGy,  že je koupil z druhé ruky bez dokladů. Ověřoval je prý u nějakého pražského hodináře, který mu řekl, že se jeví pravé :eek: . Zároveň mu prý sdělil, že u některých kusů je i pro zkušenného hodináře těžké řící, zda jsou právé, kvůli dokonalosti té repliky. No nevím, mně přišly podezřelé. Když je někam pošlou, kde je rozeberou, tak na to přijdou, na počkání to bude asi záviset na erudovanosti posuzovatele.

Rolexky za třistapade Ti ověří každý správný Vietnamec :).

Upraveno uživatelem Georgeisin
Odesláno

Chtěl bych si pořídit jedny z těchto hodinek: Longines Legend Diver, Omega Moonwatch, Breitling Navitimer 01/World (starých max. 10 let). A potřeboval bych vědět, zda by autorizovanému dealerovi stačilo číslo na hodinkách k určení pravosti, nebo jestli je nutné hodinky rozebrat.

Už jste se setkali s tím, že byly hodinky dodány i s papíry a v origo krabici a přesto to byl padělek?

Odesláno

Chtěl bych si pořídit jedny z těchto hodinek: Longines Legend Diver, Omega Moonwatch, Breitling Navitimer 01/World (starých max. 10 let). A potřeboval bych vědět, zda by autorizovanému dealerovi stačilo číslo na hodinkách k určení pravosti, nebo jestli je nutné hodinky rozebrat.

Už jste se setkali s tím, že byly hodinky dodány i s papíry a v origo krabici a přesto to byl padělek?

bez otevření -  nebo průhledu - Ti nikdo neřekne na 100%  Fejky jsou i s krabičkama, papírama a různýma serepetičkama (v různé kvalitě).  

Od té doby, co jsem v ruce držel neoriginál AP Divery, už nevěřím ničemu :(  

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...