VintageLover Odesláno 19. října 2017 Nahlásit Odesláno 19. října 2017 Dikes za příspěvky - Heuer, Zenith a Brajtle můžu.
Dzos Odesláno 19. října 2017 Nahlásit Odesláno 19. října 2017 Ani jsem nevěděl, že Zenith dělal Compaxy. Mám to zafixované jen pro Universal Geneve.
AndyAaron Odesláno 19. října 2017 Nahlásit Odesláno 19. října 2017 Hezky a dlouho jsi nam to tu tapetoval. Diky!
Harwey Odesláno 19. října 2017 Nahlásit Odesláno 19. října 2017 Superne reklamy! Klobuk dole ze si mal tolko nervov a trpezlivosti to vyhladavat:)velka vdaka!
little_w Odesláno 14. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 14. ledna 2018 Neni tu moc ruskejch reklam... zaregistroval jsem jen jednu. Nemuzu najit starou reklamu na 1. moskevsky zavod, nekde jsem mel obrazek plakatu. Tak alespon takhle. Ty Rakety u je moderna, ale aspon se snazili to udelat jako retro
Irma Bunt Odesláno 15. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 15. ledna 2018 Snad sem nedávám něco podruhé, mám v tou už trochu bordel
Návštěvník eloga Odesláno 20. března 2018 Nahlásit Odesláno 20. března 2018 Irma - doufám, že budeš ještě vkládat, je škoda to tu nechat viset. To je také velmi potřebné vlákno stejně jako Karlovo VL.Díky.
Irma Bunt Odesláno 22. března 2018 Nahlásit Odesláno 22. března 2018 Irma - doufám, že budeš ještě vkládat, je škoda to tu nechat viset. To je také velmi potřebné vlákno stejně jako Karlovo VL.Díky. Moc rád bych to sem chrlil dál, ale v podstatě jsem už vše vyčerpal. A bohužel v tom mám takovej bordel, že když najdu nějaký nový print, tak si vlastně nejsem jistý, jestli už tady náhodou nebyl...
Návštěvník eloga Odesláno 22. března 2018 Nahlásit Odesláno 22. března 2018 no jasně, chápu, ale to snad nebude vadit, bo opakování je matkou moudrosti... Díky.
Návštěvník eloga Odesláno 23. března 2018 Nahlásit Odesláno 23. března 2018 (upraveno) tak něco zkušebně, Upraveno 23. března 2018 uživatelem eloga
Návštěvník eloga Odesláno 20. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 20. dubna 2018 Arly Tramelan a hurá na víkend ....
Irma Bunt Odesláno 23. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 23. dubna 2018 Arly Tramelan a hurá na víkend .... Tyhle Arly už jsem tu měl, ale jak říkáš, opakování je matka moudrosti, takže jen tak dál
Návštěvník eloga Odesláno 24. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 24. dubna 2018 ba ba, mi se ten obrázek líbil v souvislosti s končícím pracovním pátkem a také vzhledem k dávce optimismu, co z něj vyčnívá.Tady je poslední dobou moc upjatá a přiškrcená atmosféra, už ani ty reklamy sem nikdo nedává.... Tak mi to bylo líto, ale páč nemám zrovna chuť to celý stránku po stránku přehrabovat a kontrolovat, zdali už nebo dávno, tak je to klidně možné. Díky za vyjádření plynoucí ze smajlíka. ***
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se