Frostie Odesláno 12. února 2017 Nahlásit Odesláno 12. února 2017 Ooo, z českých luhů a hájů! Potěšilo
eloga Odesláno 13. února 2017 Nahlásit Odesláno 13. února 2017 origo Dvořák Strašniceto je dobrý, Irma, není tam v těch materiálech skutečná adresa, to by mi fakt zajímalo?Pak ten Croton, dobrý zobrazení, Doxa - bída, takový velikosti zobrazení 236x315 sem nedávej, není tam nic k přečtení a zbytečně to ruší. Nejde přece o to, narvat sem kdejakej pelmel za každou cenu, tady to musí to mít nějakou fazonu, chce to reklamní skvosty 50/60 let, ale žádný Kotex. ***
Irma Bunt Odesláno 14. února 2017 Nahlásit Odesláno 14. února 2017 To netuším, ty české jsem nedával já.Za horší kvalitu (menší velikost) některých printů se omlouvám. A to i do budoucna 276-280
Frostie Odesláno 15. února 2017 Nahlásit Odesláno 15. února 2017 Twl, tak to je ovšem excellentní esence... Ta AMIDA...No. málem jsem si stříknul do textilu..
eloga Odesláno 15. února 2017 Nahlásit Odesláno 15. února 2017 to Seiko je dobrý, nevtíravý, jednoduchý, a přitom to hovoří samo za sebe. Žádný bombastický zbytečný kecy jako u mnoha jiných zadavatelů reklamy. Mi by ještě docela potěšilo, když by se povedlo k nějakým dnes už neznámým nebo zapomenutým firmám napsat pár řádkůo histoiri, aby bylo jasno, co je co nebo taky Who is Who. Jinak díky za obrázky a další pokračování.***
Kristian.nov Odesláno 15. února 2017 Nahlásit Odesláno 15. února 2017 Paráda Irmo! Rád sem lezu a kochám se... Mě by spíš zajímala nějaká datace... třeba u těch českých... Nebo zrovna u toho Seika. Nemáte někdo ponětí?
Irma Bunt Odesláno 16. února 2017 Nahlásit Odesláno 16. února 2017 Díky.Bohužel mám jen obrázky, takže datum nebo historii značky vám se nenapíšu. 286 - 290
Rudina Odesláno 20. února 2017 Nahlásit Odesláno 20. února 2017 cyklohodinky nemají chybu, teď tak přemýšlím, proč se dnešní hodinky bojí lidi brát na kolo
Frostie Odesláno 21. února 2017 Nahlásit Odesláno 21. února 2017 Opět paráda, zaujaly mne bicykly a armádní Grueny...
Fajkus Odesláno 21. února 2017 Nahlásit Odesláno 21. února 2017 Paráda Irmo! Rád sem lezu a kochám se... Mě by spíš zajímala nějaká datace... třeba u těch českých... Nebo zrovna u toho Seika. Nemáte někdo ponětí?Prolezl jsem ten český prospekt durch a dataci jsem nenašel. Ale vzhledem ke grafice to vypadá na začátek třicátých tet. Zajímavé je, že ve zbytku katalogu inzeruje pan Dvořák kondomy, vyplachovačky kačen, menstruační vložky a dokonce tampony. Dále antikoncepci jako vnitro-děložní tělíska, houbičky a podobně. Prostě vše, co je dnes na trhu. Netušil jsem, že to bylo už před válkou.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se