Přejít na obsah

Archimede XLH Top

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 56
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

• po 2 týdnech...

Ondřeji, najviac sa k nim hodí tento remeň, sú krásne, dúfam že som prvý čakateľ, keď ťa omrzia... :rolleyes:

Jsi hned druhý v pořadí, jeden kolega byl rychlejší :)

Ale stejně si myslím, že mě hned tak neomrzí :angel:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• po měsíci...

Ondrej krásne fotky

Díky :-). Je radost je fotit. Z každého úhlu vypada cifr jinak , díky super AR je někdy modry, někdy do fialova, někdy sklo "zmizí" úplne a slyším : " jee, chybi ti sklo na hodinkách " :-)))

Odkaz ke komentáři

Tieto Archimedy su super, pozeral som ich este v predajnom vlakne ked boli, no nemal som odvahu :)

Tak nech este dlho sluzia a robia radost, snad to budu uz tvoje definitivne pilotky :)

A fotenie si zjavne uzivas, radost pozerat tie fotky, su velmi zaujimave a s dobrymi napadmi...

Odkaz ke komentáři

Tieto Archimedy su super, pozeral som ich este v predajnom vlakne ked boli, no nemal som odvahu :)

Tak nech este dlho sluzia a robia radost, snad to budu uz tvoje definitivne pilotky :)

A fotenie si zjavne uzivas, radost pozerat tie fotky, su velmi zaujimave a s dobrymi napadmi...

Az se cervenam :-), moc díky, nemám bohužel poradny foťák. Uz vybírám zrcadlovku rok a jeste jsem se nerozhodl, jsem v tomto strašně váhavy strelec

Odkaz ke komentáři

Az se cervenam :-), moc díky, nemám bohužel poradny foťák. Uz vybírám zrcadlovku rok a jeste jsem se nerozhodl, jsem v tomto strašně váhavy strelec

Ja si myslím že pri takýchto fotkách hodiniek ide hlavne o nápad. Tie fotky máš aspoň takto na webe úplne v pohode kvalitatívne. Nápad a pohľad však technikou vykompenzovať nejde. Ja napríklad fotím hodinky zatiaľ iba kompaktom (canon S95). Môžem ho mať stále pri sebe a zrealizovať tak veľa nápadov. Mám aj zrkadlovku, no neviem si celkom predstaviť wristshoty s vyse kilovým nikonom D300 :) Na hodinky by som potom potreboval makro sklo, ktoré bohužiaľ nemám. Tým kvalitným makráčom by šlo posunúť technické možnosti hodne ďalej...

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...