ondrys Odesláno 27. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2013 Hold pilotky jsou pilotky. Moc hezké, fotky jsou také povedené. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 28. června 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června 2013 Hold pilotky jsou pilotky. Moc hezké, fotky jsou také povedené.Díky :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zhrado Odesláno 28. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června 2013 Tak tak, pilotky sú pilotky! Nad tým je už len jedno viac. Moonwatch :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 28. června 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června 2013 Tak tak, pilotky sú pilotky! Nad tým je už len jedno viac. Moonwatch :-):-) Moonwatche jsou úžasné, to bude určitě nektera z mých dalších zastávek ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patejl07 Odesláno 6. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července 2013 Tož pěkný to máš, foto na baterii, ale vede Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník kupec Odesláno 15. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2013 Po par týdnech opět na ruce Ondřeji, najviac sa k nim hodí tento remeň, sú krásne, dúfam že som prvý čakateľ, keď ťa omrzia... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 15. července 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2013 Ondřeji, najviac sa k nim hodí tento remeň, sú krásne, dúfam že som prvý čakateľ, keď ťa omrzia... Jsi hned druhý v pořadí, jeden kolega byl rychlejší Ale stejně si myslím, že mě hned tak neomrzí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 18. srpna 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 18. srpna 2013 Sunset... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martin22 Odesláno 24. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2013 Krasne, podobné Mym bývalým steinhart Marine. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libor2002 Odesláno 25. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2013 Krasne, podobné Mym bývalým steinhart Marine.Pilotky a podoba se Steinhart Marine? Jsi si jisty? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník kupec Odesláno 25. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2013 Pilotky a podoba se Steinhart Marine? Jsi si jisty? Tie sú ďaleko od nich........... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stepecken Odesláno 25. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2013 Ondrej krásne fotky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 25. srpna 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2013 Ondrej krásne fotkyDíky :-). Je radost je fotit. Z každého úhlu vypada cifr jinak , díky super AR je někdy modry, někdy do fialova, někdy sklo "zmizí" úplne a slyším : " jee, chybi ti sklo na hodinkách " :-))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stepecken Odesláno 25. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2013 To bohužiaľ stajny nevedia. Nevadi aj tak ich mám rád Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivanhoe34 Odesláno 25. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2013 Tieto Archimedy su super, pozeral som ich este v predajnom vlakne ked boli, no nemal som odvahu Tak nech este dlho sluzia a robia radost, snad to budu uz tvoje definitivne pilotky A fotenie si zjavne uzivas, radost pozerat tie fotky, su velmi zaujimave a s dobrymi napadmi... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 25. srpna 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2013 Tieto Archimedy su super, pozeral som ich este v predajnom vlakne ked boli, no nemal som odvahu Tak nech este dlho sluzia a robia radost, snad to budu uz tvoje definitivne pilotky A fotenie si zjavne uzivas, radost pozerat tie fotky, su velmi zaujimave a s dobrymi napadmi...Az se cervenam :-), moc díky, nemám bohužel poradny foťák. Uz vybírám zrcadlovku rok a jeste jsem se nerozhodl, jsem v tomto strašně váhavy strelec Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivanhoe34 Odesláno 25. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2013 Az se cervenam :-), moc díky, nemám bohužel poradny foťák. Uz vybírám zrcadlovku rok a jeste jsem se nerozhodl, jsem v tomto strašně váhavy strelecJa si myslím že pri takýchto fotkách hodiniek ide hlavne o nápad. Tie fotky máš aspoň takto na webe úplne v pohode kvalitatívne. Nápad a pohľad však technikou vykompenzovať nejde. Ja napríklad fotím hodinky zatiaľ iba kompaktom (canon S95). Môžem ho mať stále pri sebe a zrealizovať tak veľa nápadov. Mám aj zrkadlovku, no neviem si celkom predstaviť wristshoty s vyse kilovým nikonom D300 Na hodinky by som potom potreboval makro sklo, ktoré bohužiaľ nemám. Tým kvalitným makráčom by šlo posunúť technické možnosti hodne ďalej... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se