Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

co chces vedet, tudor patri rolexu, puvodne to byl rolex pro vyvoz do kanady, dneska je to ekonomy rolex, ale hlavne neni uz co byval jeste pred deseti lety to byly aspon rolex pouzdra s upravenou etou, dneska se snazi vic odlisit obe produkce a je to spis na ukor :-), velmi cene jsou kousky z 50 let kdy dokonce tudor mel rolex strojky a ve znaku ruzi - jestli chces kupovat zkus napr. www.uhrenfreund.com

jinak chapu spravne, ze se ptas na tudor? rolex asi nema cenu predstavovat :-)

Odesláno

Diky za informace, chtel jsem vedet jak to vlastne je, z toho co jsem se docetl na netu mi vychazelo, ze je to cast Rolexu, ale nechapal jsem jake ma zvlastni vlastnosti, ze Rolex vytvoril samostatnou odnoz ;-) Kupovat zatim nechci, kdybych mohl byly by to tyto http://www.swissluxury.com/rolex-watches-d...gold-oyster.htm ty seste odshora, bez diamantu, problem je ze tahle rada, je pouze zlato/platina, kdyby se delaly v oceli, mozna by stalo za to o nich uvazovat, takhle jsou uz uplne mimo ;-)

Odesláno

Kasper - na ty uz jsem samozrejme koukal taky, ale me uchvatil prave ten den v tydnu, takhle dat 100k za hodinky ktery nejsou uplne 100% podle mych predstav asi neskousnu ;-)

Odesláno
  mnovace napsal:
600 doláčů není špatná cena, ale je škoda, že dávají do tudoru upravené ety, kdyby tam byl rolex kalibr to by bylo jiné kafe.

do ceho nedavaji upravene ety ? :-) myslim, ze je to rozumna koupe

Odesláno
  sibirnaya napsal:
kdyby to melo 45mm tak uz sem si je koupil i jako rolex... lec nema... :(

a to je dobre, rolex jsou tzv. classic watch a drzi rozmery 40- submariner, explorer atp.. 36 či 34- datejust, air king atp... 31- damske kusy, a to jiz nejake to desetileti :-)

Odesláno

kalibry cca do roku ´62, do konce ´90 davali rolex pouzdra korunky a tahy - vse signovano pouze rolex www.uhrenfreund.com, muzes porovnat, pokud bych kupoval tudor tak nejaky kus ze zacatku 90 let

Odesláno

Jo, jo steel se v tudorech vyzná - čistě dle vkusu (raději bych se nápisům rolex, korunce a tak na svých hodinkách vyhnul - fujtajfl :) ) bych vybíral z minulé produkce - zejména modely ranger, big rose a ty čtverečkovaný potápěčský - nejvíce ty modrý pro myslím francouzskou marinu - jsou s náskokem to nejlepší, co rolex kdy udělal a naprostá klasa.

Dokonce jsem četl historku, že zakladatel rolexu chtěl značku původně pojmenovat tudor, ale to jméno nebylo volné, tak zvolil rolex. Jakmile byl tudor k mání, koupil ho, a zdá se mi, že proto těm hodinkám věnoval větší péči, než svý "prémiový klasice".

Odesláno

Ja bych chtel spis neco decentniho neco jako ty nahore. Vyhovuje mi na nich, ze z nich primo necaka okazalost jako z diamantovych Rolexu, ale vzhledove je to prakticky to samy..

Odesláno

Viktor - jsou pekny, ale.. nemam moc rad, kdyz je neco uplne stejny jen pod to hodi jinej brand, treba Orient dela model ktery je prakticky shodny s modelem Rolex President (Date Day) s dnem v tydnu na pozici 12, taky v automatu za 69 USD.. ale neni to proste ono ;-)

Odesláno

Spiderer - chápu, taky bych s tím měl problém. Jen pro upřesnění, název Rolex Presidential používají repliky, Rolex President se používá v USA pro modely, kterým ostatní včetně výrobce říkají Day-Date, jako President se zpravidla označuje jen ten typ kovovýho tahu.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...